voltmod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Η HTC αναμένεται μέσα στο τρίμηνο να παρουσιάσει νέα smartphones στην σειρά Desire, και τα πρώτα έχουν τις ονομασίες Desire 10 Pro και Desire 10 Lifestyle. Το Desire 10 Lifestyle θα κυκλοφορήσει σε ποικιλία χρωμάτων και θα διαθέτει χρυσαφί μεταλλικές λεπτομέρειες στις άκρες, γύρω από τον φακό της κάμερας και στις λωρίδες για τις κεραίες. Η οθόνη του θα διαθέτει ανάλυση 720 x 1280 pixels και θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν για την ώρα άγνωστα. Ανάλογα την αγορά που θα κυκλοφορήσει, θα διαθέτει 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ή 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη θα διαθέτει κάμερα που βασίζεται σε BSI αισθητήρα 5,0 Megapixels (1080p) ενώ στο πίσω μέρος θα διαθέτει κάμερα που θα βασίζεται επίσης σε αισθητήρα τύπου BSI ανάλυσης 13 Megapixels με single-LED flash (1080p video). Θα διαθέτει δύο ηχεία τύπου BoomSound Hi-Fi Edition με 24-bit audio system και θα προσφέρεται με υψηλής ποιότητας ακουστικά στην συσκευασία του. Για το Desire 10 Pro δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο έχουμε τις πρώτες εικόνες από τον γνωστό Evan Blass (@evleaks), ο οποίος έδωσε και τις λεπτομέρειες στην δημοσιότητα για το HTC Desire 10 Lifestyle μέσω της ιστοσελίδας VentureBeat. Site: Engadget
Alphaleader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καημενη HTC... αν δεν τιμολογησεις οπως πρέπει, ακλαυτη θα πας και παλι. 6
chrisSerres Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Η αγαπημένη μου htc επιτέλους έχει νέα.. άντε με το καλό..
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ανάλογα την αγορά που θα κυκλοφορήσει, θα διαθέτει 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ή 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Δεν της εφτανε το κραξιμο για το HTC A9 παλι τα ιδια παει να κανει??? Δεν κοιταζει να ριξει την τιμη του HTC 10 να το κανει πιο ανταγωνιστικο καλυτερα.... 1
Chocobo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μένει να μάθουμε τιμή. Αν και η εν λόγω εταιρία έχει μείνει ακόμα στην ιδέα ότι πουλάει branding και τιμολογεί εκτός πραγματικότητας. 2
KnightRider Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Bρε HTC αν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα τουλαχιστον κανε μια δημοσκοπηση να παρεις γνωμες και μετα δημιουργησε ενα κινητο που θα ειναι τουμπανο ωστε να το λατρεψει ο κοσμος. 1
Yggdrasil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Φοβερη αναλυση οθονης.κατα ταλλα ομορφο το μαθρο με χρυσο
lalanis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Θα το βάλει 300€ το σάπιο, δε θα πουλήσει σάλιο και θα απορούν πάλι με τα αποτελέσματα 3μήνου..... 1
bkm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η κατάσταση με την HTC μοιαζει με τη γκομενα που τη γουστάρεις μεν αλλα πάντα κατι κανει για να σε χαλάσει ενώ παράλληλα αν κ καταντησε Μαντάμ Σουσού το παίζει ακόμα αριστοκρατία απο πάνω. Αν συνεχίσει έτσι το πρώτο μου Htc (Nexus 2016) θα ειναι κι απ τα τελευταία μοντελα που θα βγάλει ως φαίνεται.. 1
bkm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η κατάσταση με την HTC μοιαζει με τη γκομενα που τη γουστάρεις μεν αλλα πάντα κατι κανει για να σε χαλάσει ενώ παράλληλα αν κ καταντησε Μαντάμ Σουσού το παίζει ακόμα αριστοκρατία απο πάνω. Αν συνεχίσει έτσι το πρώτο μου Htc (Nexus 2016) θα ειναι κι απ τα τελευταία μοντελα που θα βγάλει ως φαίνεται..
damoclesword Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πολύ μέτρια η ανάλυση της οθόνης. Όμορφος ο σχεδιασμός,όπως πάντα. Αλλά δυστυχώς δεν αρκεί αυτό για να πουλήσει,αν δεν αλλάξει πολιτική με την κοστολόγηση. 3 κινητά της έχω αλλάξει,αλλά φοβάμαι πως το επόμενό μου δεν θα είναι HTC. Πρόσφατα διάβασα δε,πως η Verizon νομίζω απέσυρε το 10 από τα καταστήματα της,λόγω χαμηλών πωλήσεων. Και να φανταστεί κανείς ότι είχε αρχίσει να το πουλάει αρχές Ιουνίου μόλις... κρίμα,πολύ κρίμα.
stevengreeceGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Άντε να έρθουν με τιμή γύρω στα 200€ που δεν το βλέπω με τίποτα. Στα 200€ πέρνεις desire 630 ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα