ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ιδέα πως δεν έχει δικό του θέμα το συγκεκριμένο. Πρόκειται για shooter/adventure παιχνίδι που θα χωριστεί σε δυο μέρη και έχει artwork που θυμίζει έντονα Clive Barker/ Aliens. https://scorn-game.com 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Από τα gameplay features φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλα σπανια hardcore games βγαίνουν/πουλάνε καλά. Το art style όντως θυμίσει Giger, tbh θα προτιμούσα κάτι πιο original.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Από τα gameplay features φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλα σπανια hardcore games βγαίνουν/πουλάνε καλά. Το art style όντως θυμίσει Giger, tbh θα προτιμούσα κάτι πιο original. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το art style. Το παιχνίδι δεν ξέρω κατά πόσο shooter και κατά πόσο adventure θα είναι αλλά είναι μια νέα version του Clive Barkers Undying με έχει ήδη πελάτη. 3
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Νέο gameplay video, δείχνει σκέτη αρρώστια. 4
ilos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, Thresh είπε Απλά σαγηνευτικά σιχαμένο.😁 Θυμίζει λίγο Dark seed, ελπίζω και το main game να είναι έτσι με μηδενικό UI και να είναι πιο puzzly, να μη κάνεις shoot everything αλλά να χρειάζεται να ψάχνεις και άλλες πιο έξυπνες λύσεις. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Creepy as fuck κιόλας. 8 minutes ago, ilos said: Απλά σαγηνευτικά σιχαμένο 2
kostiger Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Τα καλά υποβλητικα κομμάτια του Prometheus του Scott μου θυμιζει. Αρρωστια και των γονέων..
ilos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Τα καλά υποβλητικα κομμάτια του Prometheus του Scott μου θυμιζει. Αρρωστια και των γονέων.. Ε ναι όλα αυτά είναι heavily influenced από τον H.R. Giger. 1
kostiger Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, ilos είπε Ε ναι όλα αυτά είναι heavily influenced από τον H.R. Giger. Σπουδαίος καλλιτέχνης. Λογικο εννοείται. Αυτός εμπνεύστηκε το original xenomorph.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Απατο σα το agony θα πάει Το Agony είχε πάτο, απλά ήταν πολύ βαθιά. Το Succubus φαίνεται καλύτερο. Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλύτερο art design imho.
tonkpils Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το Agony είχε πάτο, απλά ήταν πολύ βαθιά. Το Succubus φαίνεται καλύτερο. Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλύτερο art design imho. Βρε και τα 3 έχουν άψογο design. Ελπίζω απλά το scorn να μην πατώσει από bugs όπως το Agony. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα