Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια τυχαια παρατήρησα στην οθονη μου η οποία ειναι καινουρια στην επιφάνεια εργασιας αλλα και σε παιχνιδια οταν υπαρχει σκουρο φοντο απο πισω αφήνει κατι γραμμες σαν φαντασματα να το πω δλδ ας πουμε κατι σαν διπλο εικονίδιο αλλα πιο ξεθοριασμενο. Ξερουμε τπτ;

Δημοσ.

D sub πανω στην οθονη που καταλήγει σε dvi adapter. Και εγω το καλωδιο σκέφτηκα αλλα εχω παραγγειλει hdmi . Λετε να ειναι αυτο;

Οταν λέω dsub εννοω vga το μπλε

Δημοσ.

ειχα και εγω θεμα οταν αλλαξα καρτα γραφικων, το vga καλοδιο μου εκανε σκιες (σαν απο αυτες που ειχαμε καποτε στις tv οταν δεν επιανε καλα το ταδε καναλι)

εβαλα ενα dvi καλοδιο χωρις ανταπτορες, απο dvi θυρα σε dvi και δεν ειχα προβλημα μετα.

και εγω δεν το ειχα παρατηρήσει απο την αρχη, λιγες μερες μετα το πηρα πρεφα.

κατα 99% οταν θα βαλεις το hdmi δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Τι εννοεις να φύγει. Παντως πρεπει να ειναι απο καλωδιο γτ το εβαλα κ το εβγαλα και σαν νσ εχουν μειωθεί λιγο. Καρτα γραφικων δεν είναι γτ την πειρα προσφατα καινουργια απο rma

Δημοσ.

ισως να παιζει ρολο και η καρτα γραφικων, γιατι με την gtx 260 που την ειχα χρονια δεν ειχα παρατηρησει τιποτα, με την 7850 ειχα σκιες

οπως και ναχει το vga καλοδιο ειναι αναλογικό, μπορει να φτεει και το μήκος του καλωδίου που απο οτι εχω διαβασει μιωνει την ποιοτητα;

αλλα και παλι αφου εχει παρει hdmi.. εγω στην δικια μου περίπτωση απλα το αφησα να περασει, απλα δεν ξανα εβαλα vga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...