Liako25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μια ενδιαφέρουσα σειρά για το πρωτότυπο σενάριό της είναι The Man in the High Castle.Δείτε τρέιλερ https://www.youtube.com/watch?v=NzpEv6fvhMQ 2
xavier Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 καλο καστ το emerald city, βλεπεται... Πολυ ομορφη παραγωγη, αν εχετε εικονα απο τις προηγουμενες δουλειες του ταρσιμ θα ξερετε τι να περιμενετε...Αε πουμε κατι σαν serialized "the fall" που νταξει δεν θα του εκανε καλο, αλλα ειναι ομορφο εστω και σαν εικονα.
skiabox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω Colony, The Flash και Timeless.
xavier Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το 24 πως σας φανηκε, οτι και να ειναι, αυτο το σασπενς που βγαζει οταν βαρανε τα δευτερολεπτα, το κανει να βλεπεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μεθαύριο το πρωί έχει πρεμιέρα και το Legion.
star12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 τα The affair και frequency θα χουν και αλλη σεζον;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά θυμίστε μου λίγο... Είναι ένα στανταράκι site που έχει μαζεμένες όλες τις σειρές, πότε παίζεται το κάθε επεισόδιο, μέρα, ώρα κλπ. Σαν ημερολόγιο-ωρολόγιο πρόγραμμα κάτι. Παλεύω να το θυμηθώ αλλά δεν...
Rockavlon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά θυμίστε μου λίγο... Είναι ένα στανταράκι site που έχει μαζεμένες όλες τις σειρές, πότε παίζεται το κάθε επεισόδιο, μέρα, ώρα κλπ. Σαν ημερολόγιο-ωρολόγιο πρόγραμμα κάτι. Παλεύω να το θυμηθώ αλλά δεν... TVShowtime,εχει και εφαρμογη στο android.
speedy23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά θυμίστε μου λίγο... Είναι ένα στανταράκι site που έχει μαζεμένες όλες τις σειρές, πότε παίζεται το κάθε επεισόδιο, μέρα, ώρα κλπ. Σαν ημερολόγιο-ωρολόγιο πρόγραμμα κάτι. Παλεύω να το θυμηθώ αλλά δεν... http://www.pogdesign.co.uk/cat/ 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Thanks mates. Από το interface, μάλλον το 2ο είναι αυτό που θυμόμουν από πιο παλιά, αλλά και το TVshowtime είναι πολύ δυνατό.
fasttam Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 The crown. Μια σειρά για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ. Αν και γέρνει λίγο περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε στο κουτσομπολιό και όχι στα γεγονότα της εποχής, είναι αρκετά καλή χάρις στους πρωταγωνιστές της, τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία.. Η Claire Foy παίζει καταπληκτικά βάζοντας όλη την ένταση (που αναγκαστικά λείπει από τις κινήσεις της) στο βλέμμα. Υπέροχος για μια ακόμη φορά ο John Lithgow που χτίζει μια μοναδική φιγούρα Ουίνστον Τσώρτσιλ. 7.5/10.
Liako25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά θυμίστε μου λίγο... Είναι ένα στανταράκι site που έχει μαζεμένες όλες τις σειρές, πότε παίζεται το κάθε επεισόδιο, μέρα, ώρα κλπ. Σαν ημερολόγιο-ωρολόγιο πρόγραμμα κάτι. Παλεύω να το θυμηθώ αλλά δεν... Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό εδώ .Μπορείς να χρωματίσεις τις σειρές που σε ενδιαφέρουν για να προσέχεις μόνο αυτές.
skiabox Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά σκουπίδια φέτος. Παίζει να είναι η χειρότερη χρονιά ever για τις σειρές. Ευτυχώς που ξεκίνησε το Survivor δηλαδή.
lefter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 The crown. Μια σειρά για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ. Αν και γέρνει λίγο περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε στο κουτσομπολιό και όχι στα γεγονότα της εποχής, είναι αρκετά καλή χάρις στους πρωταγωνιστές της, τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία.. Η Claire Foy παίζει καταπληκτικά βάζοντας όλη την ένταση (που αναγκαστικά λείπει από τις κινήσεις της) στο βλέμμα. Υπέροχος για μια ακόμη φορά ο John Lithgow που χτίζει μια μοναδική φιγούρα Ουίνστον Τσώρτσιλ. 7.5/10. Υπεροχο πραγματικα. Οπως και το Deutschland 83.
Fan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά σκουπίδια φέτος. Παίζει να είναι η χειρότερη χρονιά ever για τις σειρές. Ευτυχώς που ξεκίνησε το Survivor δηλαδή. Ποιες ξεκίνησαν και είναι σκουπίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα