Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα χθες το πρώτο το This is us και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Το βλέπει κάποιος;

Είχα δει τον πιλότο, δεν ήταν κακός για το είδος του γιατί μπορούσε να ήταν πολύ περισσότερο μελόδραμα και θύμισε λίγο Magnolia for dummies. Δεν με συγκίνησε να το συνεχίσω, το βλέπει όμως το ταίρι.

Το timeless το ξεκίνησα, κλασικό procedural από αυτά που ξεχνάς αλλά γεμίζεις την ώρα σου αν δεν έχεις τι να κάνεις και θες κάτι no brainer. Στην προσωπική μου watchlist πήρε τη θέση του περσινού procedural με τον τύπο που τον σκότωνες και δεν πέθαινε που ούτε ο τίτλος δεν μου έρχεται τώρα. Γενικά φέτος δεν έχω τι να δω...

To the queen που λέτε πιο πάνω πού το βρήκατε; Αν είναι θείος μπορείτε να στείλετε πμ;

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει τον πιλότο, δεν ήταν κακός για το είδος του γιατί μπορούσε να ήταν πολύ περισσότερο μελόδραμα και θύμισε λίγο Magnolia for dummies. Δεν με συγκίνησε να το συνεχίσω, το βλέπει όμως το ταίρι.

Το timeless το ξεκίνησα, κλασικό procedural από αυτά που ξεχνάς αλλά γεμίζεις την ώρα σου αν δεν έχεις τι να κάνεις και θες κάτι no brainer. Στην προσωπική μου watchlist πήρε τη θέση του περσινού procedural με τον τύπο που τον σκότωνες και δεν πέθαινε που ούτε ο τίτλος δεν μου έρχεται τώρα. Γενικά φέτος δεν έχω τι να δω...

To the queen που λέτε πιο πάνω πού το βρήκατε; Αν είναι θείος μπορείτε να στείλετε πμ;

Δεν είναι ο τίτλος the queen  ο τίτλος είναι the crown ίσως για αυτό δεν μπόρεσες να το βρεις

• Like 1
Δημοσ.

ειδα τα πρωτα 4 . 

Ωραιο το στορυ , οι ηθοποιοι λιγο μετριοι κατα την γνωμη μου .

Κατα τα αλλα βλεπεται , καλουτσικη.

Δημοσ.

Το timeless είναι τελικά από τις καλύτερες φετινές σειρές.

Εχω δει ήδη 8 επεισόδια και συνεχίζω!

Ξεκίνησα και το shooter.

Δημοσ.

Το timeless είναι τελικά από τις καλύτερες φετινές σειρές.

Κάτω του μετρίου. Να μην παραπλανούμε τον κόσμο και σπαταλάει άδικα τον χρόνο του

• Like 7
Δημοσ.

Procedural του συρμού είναι, από αυτά που βγαίνουν κάθε χρόνο, κάνουν κανά δυο σεζόν, τα βλέπεις τρώγοντας το μεσημέρι και μετά τα ξεχνάς. Προσωπικά βλέπω κάθε χρόνο ένα από αυτά, το timeless πήρε φέτος τη θέση της περσινής σειράς με τον τύπο που πούλαγε αντίκες και είχε τον απέθαντο αλλά δε θυμάμαι κάν τον τίτλο.

Είναι από τις σειρές που δεν τις προτείνεις σε κόσμο αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που γουστάρουν τέτοια τηλεόραση.

• Like 1
Δημοσ.

πήρε φέτος τη θέση της περσινής σειράς με τον τύπο που πούλαγε αντίκες και είχε τον απέθαντο αλλά δε θυμάμαι κάν τον τίτλο.

Εννοείς το "The strain";

Την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα --> κάτι σαν "the walking dead" στο Manhattan  :-D .

Δημοσ.

berlin statio τι λεει?παιζει ο θοριν, κατασκοπευτικο με leaks κτλ...

Καλό δείχνει και αρκέτα ενδιαφέρον χωρίς να φτάνει (εως τώρα) επίπεδα αντίστοιχα του homeland.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το TNT παρηγγειλε πιλοτο για Snowpiercer που ειναι βεβαια βασισμενο στην ταινια του 2013.

Δημοσ.

Mars

http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4939064/

Mini tv series με θέμα την επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη και την δημιουργία βάσης/αποικίας. Συνδυάζει στύλ ντοκιμαντέρ διάφορα επιστημονικά στοιχεία - αποστολές μέχρι σήμερα για το επόμενο βήμα μιας τέτοιας απόπειρας (το 2033).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...