UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οι προηγουμενες σεζον ελεγαν τιποτα? Μάχιμες και με αγωνία όλες οι σεζον μέχρι στιγμής ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ozark κανένας? 1ο επεισόδιο φαίνεται καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ναι μωρέ, έχει και δικό του θέμα http://www.insomnia.gr/topic/650557-ozark/ τα τρία πρώτα είδα εγώ, αργά τσουλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δευτερο τρειλερ για το αναμενομενο Mindhunter (Οκτωβριος). 3 επεισοδια απο Fincher και αλλα δυο απο τον σκηνοθετη του εξαιρετικου Senna. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oWnYtyNKPsA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καιρός να κλείνει το topic ώστε να γίνει η μετακόμιση στο νέο για 2017-2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μόλις παίξει το φινάλε του got Έτσι δεν κανω παντα; Τώρα με πρόλαβε ο 4shaken γι'αυτό δεν θα πάει καλά η σεζόν και θα έχουμε μαλακες σειρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μαλακες; σκληρες; για οδοντοβουρτσες μιλαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Mετα απο μετριες σειρες(για τα δικα μου γουστα παντα) που ειδα τελευταια οπως Οζαρκ,Sinner,Gupsy,Mercedes και αλλες που ουτε καν θυμαμαι επιτελους βρηκα μια σειρουλα που με καθηλωσε και εχω λογο να περιμενω το επομενο επεισοδιο. Ειναι το Somewhere between,μεταφυσικο,μυστηριο,ιντριγκες και παααρα πολυ κυνηγητο και δραση. Το trailer δεν ειναι καθολου καλο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο ακομα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από bazinga13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ελα ρε, ακριβως τις ιδιες ειδα κι εγω, sinner & mercedes συνεχιζουν και συνεχιζω κι εγω, ξεκινησα και το atypical πλακα εχει που το somewhere between παιρνει καλες βαθμολογιες στα επεισοδια, αλλα στη συνολικη οχι http://www.imdb.com/title/tt6467294/?ref_=tt_ov_inf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Mετα απο μετριες σειρες(για τα δικα μου γουστα παντα) που ειδα τελευταια οπως Οζαρκ,Sinner,Gupsy,Mercedes και αλλες που ουτε καν θυμαμαι επιτελους βρηκα μια σειρουλα που με καθηλωσε και εχω λογο να περιμενω το επομενο επεισοδιο. Ειναι το Somewhere between,μεταφυσικο,μυστηριο,ιντριγκες και παααρα πολυ κυνηγητο και δραση. Το trailer δεν ειναι καθολου καλο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο ακομα. δεν αντιλεγω,αλλα μια αλλη εκδοχη του frequency που στανταρ θα φαει κανσελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ελα ρε, ακριβως τις ιδιες ειδα κι εγω, sinner & mercedes συνεχιζουν και συνεχιζω κι εγω, ξεκινησα και το atypical Κ εγω τα συνεχιζω απλα και μονο απο περιεργεια και οταν δεν εχω κατι αλλο να δω. δεν αντιλεγω,αλλα μια αλλη εκδοχη του frequency που στανταρ θα φαει κανσελ Οχι αδερφε γιατι να φαει κανσελ? :-),το Frequency δεν το εχω δει καθολου. Παρεμπιπτόντως σημερα ξεκινησα το Roots καθως ειμαι μεγαλος φαν του Forest Whitaker και μπορω να πω οτι ο πιλοτος ηταν καταπληκτικος,ειναι remake της προ 15ετιας σειρας Roots που ειχε ταραξει τα νερα,με απιστευτη τηλεθεαση (140 εκατ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εκτος απο το legion υπαρχει κατι αλλο αξιολογο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qgY2pu1UoIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Mετα απο μετριες σειρες(για τα δικα μου γουστα παντα) που ειδα τελευταια οπως Οζαρκ,Sinner,Gupsy,Mercedes και αλλες που ουτε καν θυμαμαι επιτελους βρηκα μια σειρουλα που με καθηλωσε και εχω λογο να περιμενω το επομενο επεισοδιο. Ειναι το Somewhere between,μεταφυσικο,μυστηριο,ιντριγκες και παααρα πολυ κυνηγητο και δραση. Το trailer δεν ειναι καθολου καλο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο ακομα. μπραβο ρε φιλε φοβερη σειρα...εαν εβλεπα το βαθμο στο Idbm θα το προσπερνουσα. ευτυχως διαβασα πρωτα εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα