Πανος999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το γενικευεις.....Πες 4-5 σειρες που σ εκαναν να το πεις..(Εγω δν εχω δει καμια του 17..)
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 οι καινουριες μεχρι τωρα ειναι six taboo powerless training day santa clarita diet emerald city ransom 24 legion ε ενταξει δεν ειναι και χαλια μαυρα, οι περισσοτερες βλεπονται.
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 οι καινουριες μεχρι τωρα ειναι six taboo powerless training day santa clarita diet emerald city ransom 24 legion ε ενταξει δεν ειναι και χαλια μαυρα, οι περισσοτερες βλεπονται. Taboo και Legion αξίζουν σίγουρα. Μια χαρά είναι να βγαίνουν 3-4 καλές κάθε σεζόν...
mad-proffessor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά σκουπίδια φέτος. Παίζει να είναι η χειρότερη χρονιά ever για τις σειρές. Ευτυχώς που ξεκίνησε το Survivor δηλαδή. Διαφωνώ, incorporated, startup είναι διαμαντάκια ενω βλέπονται επίσης κάποια άλλα άνετα.
speedy23 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το Cardinal ειχε υποσχομενη αρχη και premise αλλα τα δυο τελευταια επεισοδια με εχουν ξενερωσει λιγο με μια συγκεκριμενη αποκαλυψη.
xavier Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 οποιος εβλεπε good wife, μπορει ανετα να συνεχισει με το spinoff good fight...καλη επιλογη η "you know nothing john snow" για lead . Αξιοι διαδοχοι του west wing. Καλοι ανθρωποι που παλευουν και νικανε κτλ...ειναι ρομαντικες σειρες και ξυπνητζηδικες που μου αρεσουν...
speedy23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βλεπω το West Wing για δευτερη φορα. Οτι λατρευω και μισω για τον Σορκιν, ολα στο πιατο. Like it or not, δεν μπορεις να της αρνηθεις τον εκπαιδευτικο χαρακτηρα της για τις Αμερικανικες πολιτικες. 1
kargo130 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βλεπω το West Wing για δευτερη φορα. Οτι λατρευω και μισω για τον Σορκιν, ολα στο πιατο. Like it or not, δεν μπορεις να της αρνηθεις τον εκπαιδευτικο χαρακτηρα της για τις Αμερικανικες πολιτικες. Φιλε δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο, ειναι τοσο καλη; Ειναι σε στυλ HOC ειναι κατι τελειως διαφορετικο; Εχω ξεμεινει και ψαχνομαι για καμια ποιοτικη σειρα
xavier Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Φιλε δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο, ειναι τοσο καλη; Ειναι σε στυλ HOC ειναι κατι τελειως διαφορετικο; Εχω ξεμεινει και ψαχνομαι για καμια ποιοτικη σειρα εχεις δει αλλες σειρες του σορκιν μηπως? newsroom, sports night, studio 60 on sunset strip ολες πανω κατω στο ιδιο υφος ειναι... ειναι μαλλον το ακριβως αντιθετο του hoc...αν θες κατι παρομοιο με το hoc, τσεκαρε το boss 2
kargo130 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ειδα το newsroom και μου αρεσε αρκετα. Θα την δοκιμασω δεν χανω τιποτα. Ευχαριστω
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 To καινούριο 24 λέει τίποτα; Ωραίο φαίνεται. 24 χωρίς Bauer όμως ΔΕΝ !
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο φαίνεται. 24 χωρίς Bauer όμως ΔΕΝ ! Δεν πάει καλά στα ratings και φοβάμαι να το αρχίσω.
Fan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Διαφωνώ, incorporated, startup είναι διαμαντάκια ενω βλέπονται επίσης κάποια άλλα άνετα. Και οι δύο είναι αρκετά καλές και αξίζουν να τις δει κανείς, όμως δεν είναι φετινές, αλλά του 2016.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Και οι δύο είναι αρκετά καλές και αξίζουν να τις δει κανείς, όμως δεν είναι φετινές, αλλά του 2016. H tv season αρχίζει από τον Σεπτέμβριο, οπότε είναι καινούρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα