Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια  θα ήθελα την βοήθεια σας σε ενα προβλημα που προέκυψε ετσι ξαφνικα  . έχω αυτον τον υπολογιστή απο το esho gamer με i7 και μια λιγο ποιο απλή καρτα γραφικών  και windows 10 . Εχω συνδέση 3  εξωτερικα usb2vga3  της startech.com για εξωτερικες  οθόνες . για  ένα χρόνο ολα καλα μετά άρχησε και ενω αναγνωριζει το usb οταν το βαζω στον υπολογιστη (κανει το χαρακτηριστικο ηχο ) οι οθόνες δεν παιζουν . εβγαλα και ξανα εβαλα τους  drivers  αλλα τίποτα . μπορει να γινει τιποτα λέτε η πρπει να βάλω ξανα τα  windows  και τα προγραμματα ξανα .  εχω βαλει φια φοτο απο το control πανελ που λεει   οτι οι συσκευες δουλευουν κανονικα . 

εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω ? σας ευχαριστώ για τον χρονο σας  

photo_1.bmp

photo_1.bmp

photo_1.bmp

Δημοσ.

Ο υπολογιστης ειναι ενος φιλου. Κατεβασε ο malwarebytes να κανει εναν ελεγχο, μηπως ηταν απο αυτο η βλαβη, βρηκε το προγραμμα καποια αρχεια, τα διεγραψε και μετα κολλησε εντελως. Ουτε ανοιγει τωρα. Καταφερε να μπει safemode και τωρα ουτε βγαινει ουτε τιποτα. Προσπαθησε να επανεγκατασησει τα windows 10, τα οποια ειναι γνησια, λεει δεν του αναγνωριζει το κλειδι. Δε μπορει να επικοινωνησει περαιτερω , το pc τελος.

Τι μπορει να ειναι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...