Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναλογα τα χρήματα που δίνεις και τι χρήση του κανεις αξίζει.Σιγουρα δεν θα προτεινα razer ουτε και corsair.Γενικά αν σε ενδιαφέρει το θέμα πες μου για τι χρηση το θέλεις,αν σε ενοχλει ο θορυβος γενικα καθως και το budget σου!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα τα χρήματα που δίνεις και τι χρήση του κανεις αξίζει.Σιγουρα δεν θα προτεινα razer ουτε και corsair.Γενικά αν σε ενδιαφέρει το θέμα πες μου για τι χρηση το θέλεις,αν σε ενοχλει ο θορυβος γενικα καθως και το budget σου!

ναι με ενοχλεί ο θορυβος,γυρω στα 100 ευρω budget,gaming.

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα θέλουν λίγη δύναμη παραπάνω τα πλήκτρα για να πατηθούν απλά θέλω να μην είναι πολύ θορυβώδες το πληκτρολόγιο, έψαξα στο google για του διακόπτες και απο ότι κατάλαβα η μαύροι διακόπτες θα μου ταιριάξουν καλύτερα, όσο αφορά το κινέζικο πληκτρολόγιο είδα και ελληνικό review στο youtube και μπορώ να πω φαίνεται καλό, απλά οι διακόπτες πού έχει είναι θορυβώδεις, εάν υπήρχε και με μαύρους θα το σκεφτόμουν σοβαρά. 

Επίσης βρήκα ακόμα ένα στο skroutz στα 73Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) στο οποίο έχεις και τρεις επιλογές σε διακόπτες καφε κόκινους και μάυρους

Δημοσ.

ναι με ενοχλεί ο θορυβος,γυρω στα 100 ευρω budget,gaming.

Εχεις τη δυνατοτητα να πας σε plaisio η mediamarkt να δεις τι διακοπτες θες?Γενικα τα καλα μηχανικα με φωτισμο ξεκινουν στα 120.Αν δεν θες φωτισμο μπορεις να βρεις και ποιοτικο στα 70 ευρω.Γενικα να ξερεις οτι οποιο μηχανικο και να πάρεις εχουν μεγαλύτερο θορυβο απο τα κανονικα πληκτρολογια

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα θέλουν λίγη δύναμη παραπάνω τα πλήκτρα για να πατηθούν απλά θέλω να μην είναι πολύ θορυβώδες το πληκτρολόγιο, έψαξα στο google για του διακόπτες και απο ότι κατάλαβα η μαύροι διακόπτες θα μου ταιριάξουν καλύτερα, όσο αφορά το κινέζικο πληκτρολόγιο είδα και ελληνικό review στο youtube και μπορώ να πω φαίνεται καλό, απλά οι διακόπτες πού έχει είναι θορυβώδεις, εάν υπήρχε και με μαύρους θα το σκεφτόμουν σοβαρά. 

Επίσης βρήκα ακόμα ένα στο skroutz στα 73Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) στο οποίο έχεις και τρεις επιλογές σε διακόπτες καφε κόκινους και μάυρους

Δεν το ξερω αλλα εχει Kalih black και οχι cherry πραγμα που ειναι αρκετα σημαντικο καθως εχει διαφορά στην αίσθηση και αντοχή στον χρονο.Επισης δεν ξερω αν ειδες αλλα δεν δινουν εγγύηση.Αν ειναι τοσο σημαντικος ο φωτισμος για σενα παρε το Mionix τουλαχιστον.Αλλιως το steelseries

Δημοσ.

Εχεις τη δυνατοτητα να πας σε plaisio η mediamarkt να δεις τι διακοπτες θες?Γενικα τα καλα μηχανικα με φωτισμο ξεκινουν στα 120.Αν δεν θες φωτισμο μπορεις να βρεις και ποιοτικο στα 70 ευρω.Γενικα να ξερεις οτι οποιο μηχανικο και να πάρεις εχουν μεγαλύτερο θορυβο απο τα κανονικα πληκτρολογια

Δεν το ξερω αλλα εχει Kalih black και οχι cherry πραγμα που ειναι αρκετα σημαντικο καθως εχει διαφορά στην αίσθηση και αντοχή στον χρονο.Επισης δεν ξερω αν ειδες αλλα δεν δινουν εγγύηση.Αν ειναι τοσο σημαντικος ο φωτισμος για σενα παρε το Mionix τουλαχιστον.Αλλιως το steelseries

μπορω να παω πλαισιο για δοκιμη,οκ,αλλα ποια μαρκα?στο google βλεπω και το coolermaster trigger είναι καλο?

Δημοσ.

Coolermaster quickfire ultimate,Coolermaster quickfire rapid-i,Logitech G610,Corsair strafe.Ολα αυτα ειναι γυρω στο 120.Γενικα προτιμησε Coolermaster εαν μπορείς και μετα τα  άλλα.Μακρια απο Razer !!!!!

Δημοσ.

Στα 65 παίρνει το steelseries με Black Cherry MX switches και αφου το θελει για gaming ειναι μια πολυ καλή επιλογη.Πες οτι χαλαει το πληκτρολογιο σε 1 μηνα και αφου δεν υπαρχει εγγυηση μετα θα μεινει με τα 50 ευρω χαμενα?Αποψη μου ειναι να παει σε ενα καταστημα να δοκιμασει διαφορετικους διακοπτες και να παρει κατι επωνυμο και να εχει το κεφαλι ησυχο.Εγω προσωπικα προτιμω τους καφε διακοπτες οπου ειναι η μεση λυση απο κοκκινους και μπλε.Πρεπει να δοκιμασεις για να βρεις τι σου αρεσει.Η αλλη λυση ειναι να κοιταξει στις αγγελιες 

Κανονικοτατα εχει εγγυηση το εχεις ψαξει το θεμα η απλα υποθετεις; ... Απλα ειναι η γνωστη διαδικασια να το στειλεις πισω και να περιμενεις αρκετες μερες οπως καθε τι απο κινα.  Τι σχεση εχει το συγκεκριμενο steelseries που ειναι ακριβως το ιδιο με τα microsoft των 10 ευρω με αυτα που σου δινει το ck104 σχεδον στα μισα του λεφτα;

Θεωρω εντελως λαθος τη λογικη αμα μου χαλασει θα πανε τσαμπα τα λεφτα μου, εκτος του οτι υπαρχει κανονικα εγγυηση ποσες ειναι οι πιθανοτητες; Εδω και 15 χρονια περιπου που αγοραζω ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες 1 φορα χρειαστηκα την εγγυηση σε ενα λαπτοπ που καηκε η καρτα γραφικων του. Αν τωρα ειναι ο αλλος τοσο γκαντεμης τι να πω...

Δημοσ.

Μηχανικό πληκτρολόγιο ζήτησε.Το steel series έχει black Cherry διακόπτες.Αν γνωρίζεις από διακόπτες είναι η πιο αξιόλογη επιλογή (η Cherry γιατί το χρώματα είναι προτίμηση).Αν θέλει να θυσιάσει ποιότητα κατασκευής για τσίρκο με φωτάκια ok πάω πάσο.

Δημοσ.

το εχεις δει απο κοντα η απλα υποθετεις; ( στο ξαναρωτησα αυτο αλλα δεν απαντας...)

τι θα πει ειναι η πιο αξιολογη επιλογη; ο καθενας βολευεται με διαφορετικους.

αξιζει τα λεφτα του,το μηχανικο?corsair,razer,ποια είναι καλα?

Αναλογα το budget σου steelseries, logitech Τα καλυτερα ειναι τα corsair. Μακρια απο razer (πανακριβα γι αυτα που προσφερουν).

Δημοσ.

Προσωπικά όπως είπα δεν με βολεύουν οι blacks.Εχω δοκιμάσει cherry blue,brown όπως και ένα motospeed inflictor με outemu καθώς και ένα noppoo με Kalih red.Και δεν συγκρίνοντουσαν σε ποιότητα ούτε αίσθηση καθώς οι διακόπτες απομίμηση έχουν ατέλειες διαφορετικές ανα κουμπί.Προσωπικα την βρίσκω με τους brown .Δεν λέω ότι για πρώτο μηχανικό οι κινεζιες είναι κακές απλά αν το όλο θέμα γίνεται για το backlight ας προτιμήσει την επώνυμη λύση άποψη μου.Δεν είναι φθηνό χομπυ τα mechanicals

Δημοσ.

τωρα μιλας σωστα, και συμφωνω μαζι σου...το budget του ειναι μεχρι 100ευρω απ οτι λεει οποτε ανετα παιρνει επωνυμο.

Παρα πολλοι ομως βαζουν το backlight ειδικα το rgb ως πρωτο κριτηριο. Αλλα γενικα θεωρω κακη αγορα να παρεις τοσο ακριβο πληκτρολογιο χωρις εστω μονοχρωμο backlight, το θεωρω απ τα must χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα πληκτρολογιο (οταν δινεις τοσο λεφτα παντα).

Δημοσ.

Ναι για αυτο το πιο "ορθο" budget το θεωρω στα 120.Καθως παιρνεις το CM Quickfire η το Logitech g610 η το Corsair strafe που εχουν και αρκετα καλη ποιοτητα και μονοχρωμο backlight και cherry διακοπτες.Ειναι κριμα το παλικαρι να δωσει χρηματα και να μην πάρει κατι που θα του μεινει για πολυ καιρο

Δημοσ.

Στα 120 ευρώ προτείνω και γω το Corsair Strafe. Νομίζω το κιντρινομάγαζο σε τέτοια τιμή το έχει ( red-brown-blue διακόπτες )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή χρησιμοποιώ μηχανικό απο το 2010 (πριν γίνουν της "μόδας") και το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα έχω να πω τα εξής:

1) Η φράση "πρώτο μου μηχανικό" δεν ισχύει. Αν πάρεις ενα καλό και όχι Razer, Steelseries, Corsair κλπ και σε βολεύουν οι διακόπτες πολύ πιθανόν να είναι και το τελευταίο keyboard που θα πάρεις. Έχω ένα Filco Majestouch 2 tenkeyless 6 χρόνια και ειλικρινά είναι ακόμα σαν καινούργιο. Και σαν ποιότητα κατασκευής δεν συγκρίνεται με τις "επώνυμες" μάρκες που τις κάνει να φαίνονται σαν φθηνές απομιμήσεις (οι οποίες και είναι βασικά αφού η Filco βγάζει μηχανικά απο το 1996). Οπότε αν σε παίρνει, καλό είναι να ανεβάσεις λίγο το budget γιατι θα το κρατήσεις μια ζωή.

2) Απο διακόπτες αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλους αναγκαστικά θα πάρεις brown. Eκτός αν βρείς ή παραγγείλεις ενα sampler. Εγώ έχω δοκιμάσει τους 5 πιο δημοφιλείς και δεν θα σου συνιστουσα κάτι άλλο εκτός απο τους καφέ. Οι μάυροι που σου προτάθηκαν παραπάνω είναι ΠΑΡΑ πολύ κουραστικοί αν γράφεις πολύ. Αν παίζεις μονο RTS καλοί είναι αλλιώς σε κουράζουν πολυ γρήγορα. Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι οι μπλε αλλα οι γύρω μου έχουν άλλη άποψη  :-D

Για να καταλήξω, αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου αγοράζεις Filco, Τopre ή HappyHacking. Αν δεν μπορεις να δωσεις τοσα λεφτά για ενα πληκτρολόγιο θα σου συνιστούσα το Corsair Strafe με καφέ διακόπτες. Το εχω εδω και κανα εξάμηνο και είναι πάρα πολυ καλή επιλογή στα 120ε. Να δώσεις κάτι 200άρια σε "επώνυμες" μάρκες απλά και μόνο επειδή έχουν φωτισμό τσίρκου είναι πεταμένα χρήματα κατα τη γνώμη μου αφου με τόσα αγοράζεις μια απο τις μάρκες που προανέφερα που είναι κλάσεις ανώτερες ποιοτικά.

Επεξ/σία από Stathis85
  • Like 1
Δημοσ.

Διαφωνω φυσικα και ισχυει πρωτο μου μηχανικο. Μπορει το πληκτρ των 50 ευρω να εχει διαφορα με των 150 αλλα την αισθηση πανω κατω την καταλαβαινεις. Και αν μετα το 2μηνο πχ χεις οτι τελικα δεν σε βολευει καλυτερα να εχεις πεταξει 50 παρα150, αλλιως αν σε βολευει και θες μπορεις προχωρησεις σε αγορα ακριβοτερου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...