drelos2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα είμαι στο ψάξιμο για μηχανικό πληκτρολόγιο, μιάς και θα είναι το πρώτο μηχανικό που θα αγοράσω δεν θα ήθελα να δώσω 150-170 που έχουν τα ακριβά μηχανικά, έχετε να προτείνετε κάτι καλό μέχρι 80 ευρώ?
raxanas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μεχρι 80 δεν παιρνεις κατι πολυ καλο. Το μονο που εχει αυθεντικα switches Cherry ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html και http://www.skroutz.gr/s/7717893/Mionix-Zibal-60.html ....Για μενα το ελάχιστο ειναι 120 για να παρεις το Coolermaster Rapid-i που ειναι αξιολογο πληκτρολογιο
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Για αυτο εχω ακουσει καλα λογια απο φιλους που ειναι gamers. http://www.e-shop.gr/thermaltake-tt-esports-mechanical-gaming-keyboard-meka-1000hz-polling-p-PER.643223
drelos2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Επειδή σκέφτομαι ότι εάν είναι να δώσω τόσα χεηματα για πληκτρολόγιο, θα ήθελα να έχει βάση για τον καρπό και backlight, είδα ένα στο eshop το οποίο είναι 10 ευρώ πάνω από το μπάτζετ μου και βλέπω ότι έχει αρκετά πράγματα για τα χρήματα που κοστίζει έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0775-rx85-mechanical-gaming-p-PER.573084
heavyrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 inflictor ck104 απο gearbest κανα 50αρι βγαινει και ειναι οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα 1
Amaretos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ck 104 και απο μενα δεν θα το μετανιωσεις 2
drelos2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μπορούμε να το βρούμε και με καφέ διακόπτες το συγκεκριμένο?? γιατί από όσο ξέρω οι μπλε διακόπτες κάνουν θόρυβο
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Επειδή σκέφτομαι ότι εάν είναι να δώσω τόσα χεηματα για πληκτρολόγιο, θα ήθελα να έχει βάση για τον καρπό και backlight, είδα ένα στο eshop το οποίο είναι 10 ευρώ πάνω από το μπάτζετ μου και βλέπω ότι έχει αρκετά πράγματα για τα χρήματα που κοστίζει έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0775-rx85-mechanical-gaming-p-PER.573084 Ναι εχω ακουσει οτι ειναι καλο vfm.
raxanas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι του προτινεται κινέζικο keyboard ενώ μπορει να πάρει είτε το steelseries ειτε το genesis.Για 50 ευρω δεν ειναι κακο αλλα δεν εχει κάν αυθεντικα Cherry switches και πες αν γινει μια στραβη αντε βγαλε ακρη με την εγγυηση.Για μένα παρε το steelseries η μαζεψε λιγα περισοττερα για να παρεις ενα σωστο μηχανικό
drelos2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 το steelseries γενικά μου αρέσει σαν keyboard απλά με χαλάει που δεν έχει φωτισμό, να ρωτήσω και κάτι άλλο βάση για τον καρπό παίζει να βρώ καμιά universal που να κάνει για πολλά πληκτρολόγια σε περίπτωση που δέν έχει αυτο που θα καταλήξω να αγοράσω? Βέβαια δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά το genesis μου φαίνεται καλή περίπτωση, επίσης και το κινέζικο είναι καλό για τα χρήματα αυτά, απλά δεν ξέρω αν γίνει καμια στραβή τι γίνεται γιατί δεν έχω ξαναπάρει απο κίνα, επίσης έχω δει κάποια βίντεο στο youtube και η μπλέ διακόπτες κανουν την πιο πολύ φασαρία απο ότι κατάλαβα, οπότε θα προτιμούσα πληκτρολόγιο με πιο ήσυχους διακόπτες .
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αφού είναι να δώσεις 80-90 ευρώ γιατί δεν βάζεις αλλα 20-30 από πάνω να πάρεις κάτι που θα είναι και πιο ποιοτικό και θα έχει όλα αυτά που ζητάς? αν thummamia καλά με 120 ευρώ μπορείς να πάρεις corsair strafe πληκτρολόγιο με ότι διακόπτες θέλεις από το eshop με άμεση διαθεσιμότητα. έχω το ίδιο πληκτρολόγιο αλλα με rgb led και δεν το έχω μετανιώσει. έχει και πολύ ωραίο και έντονο φωτισμό και πολύ wwraia αίσθηση στο γράψιμο και πολύ ποιοτικούς διακόπτες. Έχει usb port που μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις κατευθείαν πάνω στο πληκτρολόγιο και έχει και καταπληκτικό στήριγμα για τον καρπό . στην αρχή δε m άρεζε αλλα τώρα δεν το βγάζω ποτε .
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ξερει ο φιλος τις διαφορες στο ποσο μαλακα ειναι καποια πληκτρα απο αλλα? Γιατι αναλογα τα swtches τιαριαζουν για διαφορετικη λειτουργια.Ας πουμε τα black ειναι καλυτερα για gaming αλλα και αυτο ειναι σχετικο για καθε ανθρωπο. Εφοσον θα δωσει ενα σημαντικο ποσο,ειδικα για τις δυσκολες μερες που ειμαστε,καλυτερα να βρει ενα καταστημα να δοκιμασει πρωτα. Ας πουμε εγω θελω μεγαλα πληκτρα και σκληρα,αυτα μου αρεσουν περισσοτερο. Αλλα για καθε χρηστη ειναι διαφορετικα.
heavyrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι του προτινεται κινέζικο keyboard ενώ μπορει να πάρει είτε το steelseries ειτε το genesis.Για 50 ευρω δεν ειναι κακο αλλα δεν εχει κάν αυθεντικα Cherry switches και πες αν γινει μια στραβη αντε βγαλε ακρη με την εγγυηση.Για μένα παρε το steelseries η μαζεψε λιγα περισοττερα για να παρεις ενα σωστο μηχανικό Γιατι με λιγοτερο απο 50€ παιρνει ενα εξαιρετικο (για τα λεφτα του) μηχανικο και rgb πληκτρολογιο... που για να παρει αναλογο επωνυμο θελει παραπανω απ τα διπλασια λεφτα... οπου και να δεις δεν υπαρχει ενας να πει κατι αρνητικο για το συγκεκριμενο. Εδω σ αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις καν μηχανικο... 1
raxanas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Γιατι με λιγοτερο απο 50€ παιρνει ενα εξαιρετικο (για τα λεφτα του) μηχανικο και rgb πληκτρολογιο... που για να παρει αναλογο επωνυμο θελει παραπανω απ τα διπλασια λεφτα... οπου και να δεις δεν υπαρχει ενας να πει κατι αρνητικο για το συγκεκριμενο. Εδω σ αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις καν μηχανικο... Στα 65 παίρνει το steelseries με Black Cherry MX switches και αφου το θελει για gaming ειναι μια πολυ καλή επιλογη.Πες οτι χαλαει το πληκτρολογιο σε 1 μηνα και αφου δεν υπαρχει εγγυηση μετα θα μεινει με τα 50 ευρω χαμενα?Αποψη μου ειναι να παει σε ενα καταστημα να δοκιμασει διαφορετικους διακοπτες και να παρει κατι επωνυμο και να εχει το κεφαλι ησυχο.Εγω προσωπικα προτιμω τους καφε διακοπτες οπου ειναι η μεση λυση απο κοκκινους και μπλε.Πρεπει να δοκιμασεις για να βρεις τι σου αρεσει.Η αλλη λυση ειναι να κοιταξει στις αγγελιες
bilythekid Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αξιζει τα λεφτα του,το μηχανικο?corsair,razer,ποια είναι καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα