Nachovidal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους.Εχω το λαπτοπ του θεματος το οποιο εχεις τα εξης χαρακτηριστηκα. Intel Pentium P6200 AMD Radeon HD 6370M 3GB Ram Windows 7 home premium 320GB σκληρο δισκο. Λογο αγορας νεου laptop αυτο θα το δωσω σε εναν φιλο ο οποιος παιζει οnline παιχνιδια τυπου Wartune.Στην δοκιμη που καναμε παιζει το παιχνιδι αλλα ψιλοσερνεται σε γενικες γραμμες και γενικα σαν λαπτοπ 6ετιας ψιλοσερνεται γενικοτερα.Αν του βαλει εναν SSD υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η κατασταση και να τρεχει καλητερα το παιχνιδι οπως και να βελτιωθει η ολη αποδοση του laptop αυτου;
mphxths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Με ssd θα φορτωνει πιο γρηγορα το παιχνιδι (και οτιδηποτε εχει να κανει με εγγραφη στον δισκο εντος του παιχνιδιου θα γινεται πιο γρηγορα)...για να τρεχει πιο γρηγορα ειναι θεμα καρτας γραφικων (και επεξεργαστη), εκτος και αν αλλαξε κατι στα δεδομενα τα τελευταια 20 χρονια
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 γενικά θα αποκτήσει καλύτερη ταχύτητα το λάπτοπ όμως στο παιχνίδι συγκεκριμένα δε νομίζω να δει μεγάλη διαφορά
Nachovidal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Eυχαριστω πολυ για της απαντησεις σας θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.Αν τα 3gb ram του laptop γεινουν τεσσερα θα βελτιωθει περισσοτερο η κατασταση η οχι οπως επισης αν μαζι με τον ssd μπουν windows xp αντι για τα 7 θα ειναι καλητερα τα πραγματα η το ιδιο θα ειναι αν περαστουν τα 7 Home premium; Eπισης αξιζει αυτος ο SSD που εχει το eshop στο crazy sundays; http://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f120gblsb-force-ls-series-120gb-25-ssd-sata3-mlc-p-PER.320261
rose from hell Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 με τα xp θα παει καλυτερα απο win7 τα starter
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η 6370Μ δεν κάνει σε καμία περίπτωση για παιχνίδια(ούτε και ο P6200) ούτε ο ssd θα βοηθήσει ούτε η παραπάνω ραμ.
Nachovidal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 To ξερω πως δεν κανει για παιχνιδια φιλος τοσα χρονια τον εχω απλα το Wartune ειναι ενα δισδιαστατο online παιχνιδι δεν ειναι καποιο απαιτητικο 3D γιαυτο ρωτησα αν με τον SSD που οσο να ναι θα γινει πιο ανετη η online εμπειρια και η ολη εμπειρια του laptop διορθωθει καπως σε γενικες γραμμες και το lag του wartune.
Nachovidal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Kαλησπερα σε ολους.Τελικα μπηκε ssd στο laptop και μπορω να πω πως αναστηθηκε γενικοτερα η αποδοση του αν και στο παιχνιδι δεν υπηρξε καμια τρομερη αλαγη ψιλοπραγματα μπορω να πω.Αν τα 3gb ram Που εχει γινουν 4 υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει ακομα περισσοτερο η γενικοτερη αποδοση του laptop;
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά με 1gb παραπάνω ραμ εφόσον έχεις βάλει ήδη ssd στο σύστημα.
Nachovidal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου επειδη ομως το laptop το εδωσα σε εναν φιλο και φαγωθηκε να του βαλουμε 4 μηπως ειναι ευκολο να μου ποσταρεις 1 μνημη 4GB απο eshop που μας βολευει πιο πολυ γιατι εχω χασει την μπαλα με της μνημες χαχαχαχαχ.Αυτες που φοραει ειναι DD3 στα 533mhz και αν σου ειναι ευκολο και γνωριζεις πεσ μου μεχρι ποσα GB Ram σηκωνει το laptop αυτο γιατι εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.
ss13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τρέξε αυτό http://www.crucial.com/usa/en/systemscanner δώσε μας τα αποτελέσματα
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέχρι 8gb δέχεται το μηχάνημα. Αυτή είναι συμβατή με το μηχάνημα: http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cm3x4gsd1066-4gb-so-dimm-ddr3-value-select-pc3-8500-p-PER.549206 επίσης, όπως ειπώθηκε, ο επεξεργαστής αναβαθμίζεται. Ιδανική αναβάθμιση ο i3-380m στα 2.53ghz.
Nachovidal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Απλα ειχα μπερδευτει πολυ με καποιες μη συμβατες μνημες που διαβαζα σε ενα προβλημα χρηστη στο site της intel που πηρε 2Χ4GB και δεν λειτουργουσαν γιατι ηταν 512Mx8bits ενω επρεπε να ειναι 256Mx8bits η μεχρι εκει τελως παντων.Αυτες οι corsair φιλος ειναι 256Mx8bits οποτε θα λειτουργουν κανονικα; Kαλη η αναβαθμηση αλλα που να το βρω αυτον τον επεξεργαστη που αναφερες; https://communities.intel.com/thread/32763?start=0
pita_kontosouvli Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Η λογική λέει πως θα λειτουργούν κανονικά. Επεξεργαστή θα βρεις στις αγγελίες του φόρουμ ή στο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα