Προς το περιεχόμενο

Ote Speedport Entry 2i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα τελέιος τρελό θέμα με το άνω ρόυτερ το λαμπάκι του dsl είναι σβηστό αλλα το power,online,telephony,wlan είναι αναμένα και εγώ έχω κανονικά υπηρησίες και τηλεφωνίας και ιντερνετ

Δημοσ.

Αν δεν ανάβει ζήτα από τον ΟΤΕ την δωρεάν αντικατάστασή του. Εχει εγγύηση.Δεν έχει σημασία γιατί δεν ανάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει

το θέμα είναι πήγα στο κατάστημα και δεν έχουν

τι να κάνω

δοκίμασε να κάνεις ένα reset μήπως είναι κάποια ρύθμιση η κάποιο κόλλημα αλλιώς 13888 και ζητάς αντικατασταση δηλώνοντας βλάβη.

• Like 1
Δημοσ.

έχω κάνει reset restart kai update με τπτ

αν είναι θα καλέσω να δω τι θα μου πούν

πήρα στον οτε και μου είπαν αφου δεν υπάρχει στο κατάστημα θα μου στείλουν την τετάρτη με ελτα courier ενα νέο και θα στείλω εγω αυτό πίσω

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά έλεος για ένα λαμπάκι το οποίο δεν έχει και κάποια χρησιμότητα (δεν αναβοσβηνει για να πεις ότι μεταφέρει δεδομένα) και εφόσον λειτουργεί το CPE κανονικά δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Συφωνω αλλα αν αποσυχρονισει και δεν παιρνει ip οπως προχτες πως θα το ξερω

Δεν μπορω τωρα να το ακυροσω εχει σταλει

Δημοσ.

Παιδια γινετε να σου φερουν το καινουργιο router εγω οταν πηρα καινουργιο μου ειπαν να περασω απο το καταστημα και μου αφησαν το παλιο

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω ότι αν το πάς σε κατάστημα η μεσω κουριερ το δίνεις εκείνη την ώρα και έχεις προθεσμία 10 ημερών αλλίως στο χρεώνουν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...