Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω!
Αυτό τον καιρό φτιάνχω μία εφαρμογή σε android που κάνει retrieve δεδομένα από μία βάση Mysql για να τα χρησιμοποιήσει το κινητό.

Σε αυτό το σημείο ο server δέχεται συνδέσεις μόνο από το τοπικό του δίκτυο, άρα γίνεται χρήση VPN.

Αν και μάλλον ξέρω την απάντηση, παρατηρώ ότι μέσω  wifi το κινητό κάνει κανονικότατα σύνδεση μέσω VPN και κάνει retrieve τα δεδομένα, όμως με τα mobile δεδομένα 4G, η σύνδεση VPN κρεμάει στο connecting και αποτυγχάνει. To πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το VPN ειναι PPTP και έχω cosmote.

Υπάρχει κάτι που μπορεί να επιτρέψει τη σύνδεση μέσω VPN PPTP με τα mobile data ?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Φίλε madrivermadonus το πιστεύεις ότι ενώ ήμουν πεπεισμένος ότι δεν θα παίζει κάτι τέτοιο, μιας που το ανάφερες το ξαναδοκίμασα χωρίς να πειράξω τίποτα και αυτή τη φορά συνδέθηκε η εφαρμογή.... περίεργο.

Δημοσ.

Σε εμένα πολλές φορές συνδέομαι πρώτα με 4g Και μετά πατάω σύνδεση VPN και μου γράφει αποσυν΄δεθηκε.

Αν ξαναδοκιμάσω 4-5 φορές πάλι τίποτα. Αν αποσυνδεθώ απο το 4G και ξαναδοκιμάσω συνδέομαι με την 1η -2η φορά.

Επειτα βέβαια μπορεί να έχω αποσύνδεση απο το VPN ανα 2-3 λεπτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...