blackm76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 γεια σας παιδια. ενας φιλος εχε το meizu m2 note me android 5.1 kai flume os 4.5.4.2l εχει ομως ενα σοβαρο προβλημα. τον παιρνουν τηλεφωνο και δεν χτυπαει.δεν ακουγετε ο ηχος κλησεις.συγνωμη που δεν ανοιξα αλλο θεμα αλλα μιας και το βρηκα νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησω εδω. πως μπορει να διορθωθει το προβλημα;;; το τηλεφωνο το πηρε απο το skroutz. κατα τα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα. απαντηστε μου σας παρακαλω ειναι επειγον και σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.
blackm76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 εκανα το λαθος επειδη βιαστηκα και εγραψα και εδω ανοιγωντας θεμα και απαντησες και στα 2 φιλε μου 1olm και για να μην σε τυρραναω αν μπορει καποιος ας αφεραισει ενα απο τα 2 θεματα.ευχαριστω. ναι ολα κανονικα. μονο στον ηχο κλησεις εχει θεμα. μετα κανει μια επανεκκινηση και επανερχετε αλλα μετα σε αγνωστο χρονο και στιγμη το ξαναπαθαινει.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Είναι 10000% θέμα ρομ/software! Ας κάνει ένα back up και αμα δν έχει την τελευταία ρομ ας την περάσει! Eχει βγει σίγουρα 5.1.5.Χ.Χ International η οποία έχει και αρκετές διάφορες προς το κλτρο σε όλα από την flyme 4! Ας την περάσει τη τελευταία έκδοση και ξαναελα να μας πεις αμα λύθηκε (που θα λυθεί σίγουρα α) Αμα θέλει να κρατήσει τη ίδια για κάποιο περίεργο λόγο ας δοκιμάσει Hard reset θα στρώσει
blackm76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 που θα βρω την τελευταια ρομ και πως την περναω;;;; κανω καποια διαδικασια η απο recovery mode απλα την περναω πανω σε αυτην;;;;
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κινέζικο μοντέλο είμαι η ευρωπαικο?? Meizu roms googlare κ θα τα βρεις!
blackm76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 δεν ξερω αν ειναι κινεζικο η ευρωπαικο γιατι οπως σας ειπα δεν ειναι δικο μου απλα ο φιλος δεν ξερει και θα το κανω εγω. googlara αλλα βγαζει πολες ρομ. ποια ειναι η σωστη;;; παραπανω ειπες 5.1.5.πρεπει να βαλω αυτην συγκεκριμενα;;;; εχει ποιο καινουρια;;;;μπορω μηπως να βαλω και cyanogenmod η δεν αξιζει γιατι το flume os βλεπω παει καλα.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δν μπορει να βάλεις cyonegen mod το κινητο δν ξεκλειδώνει ο bootloader μόνο root γντ! Οπότε μόνο flyme roms μπαινουν! Να πεις τον δικό σου από που το πήρε γτ έτσι δουλειά δν γντ! Την πιο καινουρια να βάλεις ενδεικτικά είπα την 515 γτ αυτη είχα δοκιμάσει εγώ κ ήξερα ότι υπήρχε δν κάθισα να δω ποια είναι αι η πιο καινούργια! Meizu fans ειναι το φόρουμ μπαις κ ξεκίνα διάβασμα (η μάλλον ο φιλος σου) η στο myΡhone αντίστοιχα αλλά δν θα έχει τόσο μεγάλο υλικό! Αμα δν γνωρίζετε κάποια βασικά πράγμα η δν έχετε σκοπό να πειραματιστητε με. Τα κινητά σας μην περνετε Κινέζους!
blackm76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάνω ότι θέλω. Στο xiaomi μου κάνω ότι θέλω. Είναι τούμπανο αλλά ο φίλος επειδή δεν ξέρει μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Απλά δεν ήξερα αν όντως προέρχεται το πρόβλημα από το λειτουργικό η όχι για αυτό ρώτησα.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ας ξεκινήσει με ένα Hard reset κ αμα δν διορθωθεί ξανά πες μ αμα θες κ σε πμ να βοηθήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα