Προς το περιεχόμενο

S7 Edge or Note 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Iphone δεν το κραταω για κανεναν λογο. Εχω σπαστει πλεον με το λογισμικο, ειδικα με τις φωτογραφιες που χρειαστηκε να περασω πριν 2 μερες στον υπολογιστη και εκανα 2 ωρες...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σε παιρνει πηγαινε στο Note 7.

Τις συζητησεις για το λογισμικο απλα προσπερασε τες,ειναι συζητησεις του 2013-2014.

Πανεμορφο κινητο,φοβερη ποιοτητα κατασκευης,την καλυτερη οθονη της αγορας και με μπονους το πενακι(αν τυχον χρειαστει).

Αν και κατοχος S7 edge το γλυκοκοιταζω το Note 7 ααν και με δυσκολευε στο κρατημα το ιδιο σχεδον σε μεγεθος S6 edge plus που ειχα παλιοτερα.

Δημοσ.

Eτυχε σε αυτό το συγκεκριμένο video... γενικά δεν αξίζει η αγορά iphone πλέον γιατί κάνουν τα ίδια πράγματα k χωρίς lagg τα android πλέον με καλύτερες κάμερες κτλπ αλλα επειδή το έχει ήδη λέω να το κρατήσει είναι τζάμπα λεφτά..

από ποια άποψη δεν αξίζει ; το iPhone θα υποστηρίζεται 3-4 χρόνια είναι πιο γρήγορο έχει πολύ καλή κάμερα (το s7 έχει καλύτερη) έχει καλό ηχείο καλή ποιότητα κατασκευής και το iOS είναι πολύ εύκολο στην χρήση.Τα android στο 2ο χρόνο μην πω από τον πρώτο και μετά δεν παίρνουν update(εκτός των nexus) η αν πάρουν θα το πάρουν με μεγάλη καθυστέρηση.
Δημοσ.

από ποια άποψη δεν αξίζει ; το iPhone θα υποστηρίζεται 3-4 χρόνια είναι πιο γρήγορο έχει πολύ καλή κάμερα (το s7 έχει καλύτερη) έχει καλό ηχείο καλή ποιότητα κατασκευής και το iOS είναι πολύ εύκολο στην χρήση.Τα android στο 2ο χρόνο μην πω από τον πρώτο και μετά δεν παίρνουν update(εκτός των nexus) η αν πάρουν θα το πάρουν με μεγάλη καθυστέρηση.

Μερημενοι στα δαχτυλα αυτοι που κρατανε κινητο πανω απο 2 χρονια...Αλλωστε κι η εμπειρια αναβαθμισης σε κινητο ανω των 2 ετων ειναι λειψες αναβαθμισεις κυριως για ψυχολογικους λογους.

Αν τυχον θελει καποιος να κρατησει το κινητο του αντροιντ ανω των 2 ετων κι αφου ληξει η εγγυηση ,να ναι καλα το xda κι οι custom roms και ειναι παντα με την τελευταια αναβαθμιση κι η συσκευη πεταει.

Δυστυχως δεν μπορω να συγκρινω καν iphone 6s με s7 edge ή Note 7...Δεν με καλυπτει σε τιποτα για οσα χρειαζομαι.

Δημοσ.

Μερημενοι στα δαχτυλα αυτοι που κρατανε κινητο πανω απο 2 χρονια...Αλλωστε κι η εμπειρια αναβαθμισης σε κινητο ανω των 2 ετων ειναι λειψες αναβαθμισεις κυριως για ψυχολογικους λογους.

Αν τυχον θελει καποιος να κρατησει το κινητο του αντροιντ ανω των 2 ετων κι αφου ληξει η εγγυηση ,να ναι καλα το xda κι οι custom roms και ειναι παντα με την τελευταια αναβαθμιση κι η συσκευη πεταει.

Δυστυχως δεν μπορω να συγκρινω καν iphone 6s με s7 edge ή Note 7...Δεν με καλυπτει σε τιποτα για οσα χρειαζομαι.

επειδη δεν καλυπτει εσενα δεν σημαινει οτι  δεν αξιζει...

Δημοσ.

επειδη δεν καλυπτει εσενα δεν σημαινει οτι  δεν αξιζει...

Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν αξιζει.Φυσικα και αξιζει και ειναι ενα πολυ καλο smartphone.Την προσωπικη μου αποψη εγραψα.

• Like 1
Δημοσ.

2 ώρες για να περάσεις φωτο σε υπολογιστή;; Εγω γιατί κανω 5 λεπτα για κανα 2000 φωτο κάθε 2 μήνες και αν;; Όπως και να εχει πάρε το s7 edge δεν αξίζει η τόσο μεγάλη τιμή του άλλου..

• Like 1
Δημοσ.

η πλειοψηφία κρατάει το κινητό πάνω από 2 χρόνια σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.μετρημένοι στα δάχτυλα είναι όσοι τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Δημοσ.

Και εγω με την σειρά μου θα σου πρότεινα το s7 edge. Ελάχιστες διαφορές με το note 7, εκτός της μικρής διαφοράς στις ίντσες. 5.5 το s7, 5.7 το note 7+ το S-pen, αν σε ενδιαφέρει.

*Οταν βγει το note 7, θα πέσει η τιμή του s7, οπότε σε συμφέρει imo.

• Like 1
Δημοσ.

τι  δουλεία έχουν τα iphone με τα s7 note 7 ?? υπάρχει κάποιο σημείο που το iphone Μπορεί να στα σταθεί κοντά στα 7 αρια ?? 1 μόνο !!! και μην ακούσω για αναβαθμίσεις πάλι ....και για 2-3 χρονια υποστήριξη !!!!

Δημοσ.

τι δουλεία έχουν τα iphone με τα s7 note 7 ?? υπάρχει κάποιο σημείο που το iphone Μπορεί να στα σταθεί κοντά στα 7 αρια ?? 1 μόνο !!! και μην ακούσω για αναβαθμίσεις πάλι ....και για 2-3 χρονια υποστήριξη !!!!

1. Πιο γρηγορο

2. πιο ανθεκτικο σε χτυπηματα

3. Υποστηριξη

4. Καλυτερη ηχος και απο ηχειο και απο το headphone jack

Αν θες και αλλα πες μου

• Like 2
Δημοσ.

1. Πιο γρηγορο

3. Υποστηριξη

Αν θες και αλλα πες μου

είπαμε να μιλάμε σοβαρά οχι να κλανουμε !!!! για πες μου όταν λες ποιο γρήγορο ?? όταν λες ποιο ανθεκτικό ?? εννοείς στο νερό ?? υποστήριξη ??? τι  ?αν πάθει κάτι μετά τον ένα χρόνο το πας στην apple και στο αλλάζει ?? με τον ήχο τι παίζει ?? με τα iphone κάνεις πάρτυ κανονικά ??δηλαδη ρε φίλε δίνεις 900 ευρώ να πάρεις 16 γβ και μου λες οτι το ένα εχει καλύτερο ηχο απο το αλλο ?? γιατι δεν μου λες για την οθόνη ? για την τεχνολογία ? για την φωτογραφική ? για της εφαρμογές ? και μιας και το ανέφερες... τα έχεις και τα δυο και τα εχεις τσεκάρει ? για αυτά τα + που λες ?

Δημοσ.

1. Πιο γρηγορο

3. Υποστηριξη

Αν θες και αλλα πες μου

Χωρίς πλάκα, πότε το τσέκαρες και τα είδες όλα αυτά; μήπως να θυμίσω το bendgate? Αυτό που δίνω εύκολα στο iphone είναι οι πιο καλογραμμένες εφαρμογές. Εδώ για μένα σταματάνε τα πλεονεκτήματα του.

Το θέμα updates περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα είναι παρά ουσιαστικό. Η ουσία είναι μια συσκευή να δουλεύει και να δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα, πότε το τσέκαρες και τα είδες όλα αυτά; μήπως να θυμίσω το bendgate? Αυτό που δίνω εύκολα στο iphone είναι οι πιο καλογραμμένες εφαρμογές. Εδώ για μένα σταματάνε τα πλεονεκτήματα του.

Το θέμα updates περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα είναι παρά ουσιαστικό. Η ουσία είναι μια συσκευή να δουλεύει και να δουλεύει σωστά.

Bendgate είχε μόνο το iPhone 6 Plus, και όχι το 6S.

Και όσο αναφορά την υποστήριξη, είναι σημαντικότατη όταν μιλάμε για συσκευές τέτοιας κατηγορίας. Υπάρχει μήπως κάποια σύγκριση στα 4-5 χρόνια υποστήριξης που δίνει η Apple (και μάλιστα άμεσες αναβαθμίσεις, χωρίς να περιμένουμε μήνες και μήνες τον εκάστοτε πάροχο) σε σχέση με τα 1-2 μαξ, που δίνει η Samsung και οι υπόλοιπες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...