Dimitrisd1998 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το Iphone δεν το κραταω για κανεναν λογο. Εχω σπαστει πλεον με το λογισμικο, ειδικα με τις φωτογραφιες που χρειαστηκε να περασω πριν 2 μερες στον υπολογιστη και εκανα 2 ωρες...
MariannaX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αν σε παιρνει πηγαινε στο Note 7. Τις συζητησεις για το λογισμικο απλα προσπερασε τες,ειναι συζητησεις του 2013-2014. Πανεμορφο κινητο,φοβερη ποιοτητα κατασκευης,την καλυτερη οθονη της αγορας και με μπονους το πενακι(αν τυχον χρειαστει). Αν και κατοχος S7 edge το γλυκοκοιταζω το Note 7 ααν και με δυσκολευε στο κρατημα το ιδιο σχεδον σε μεγεθος S6 edge plus που ειχα παλιοτερα.
carrypizza Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Eτυχε σε αυτό το συγκεκριμένο video... γενικά δεν αξίζει η αγορά iphone πλέον γιατί κάνουν τα ίδια πράγματα k χωρίς lagg τα android πλέον με καλύτερες κάμερες κτλπ αλλα επειδή το έχει ήδη λέω να το κρατήσει είναι τζάμπα λεφτά.. από ποια άποψη δεν αξίζει ; το iPhone θα υποστηρίζεται 3-4 χρόνια είναι πιο γρήγορο έχει πολύ καλή κάμερα (το s7 έχει καλύτερη) έχει καλό ηχείο καλή ποιότητα κατασκευής και το iOS είναι πολύ εύκολο στην χρήση.Τα android στο 2ο χρόνο μην πω από τον πρώτο και μετά δεν παίρνουν update(εκτός των nexus) η αν πάρουν θα το πάρουν με μεγάλη καθυστέρηση.
MariannaX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 από ποια άποψη δεν αξίζει ; το iPhone θα υποστηρίζεται 3-4 χρόνια είναι πιο γρήγορο έχει πολύ καλή κάμερα (το s7 έχει καλύτερη) έχει καλό ηχείο καλή ποιότητα κατασκευής και το iOS είναι πολύ εύκολο στην χρήση.Τα android στο 2ο χρόνο μην πω από τον πρώτο και μετά δεν παίρνουν update(εκτός των nexus) η αν πάρουν θα το πάρουν με μεγάλη καθυστέρηση. Μερημενοι στα δαχτυλα αυτοι που κρατανε κινητο πανω απο 2 χρονια...Αλλωστε κι η εμπειρια αναβαθμισης σε κινητο ανω των 2 ετων ειναι λειψες αναβαθμισεις κυριως για ψυχολογικους λογους. Αν τυχον θελει καποιος να κρατησει το κινητο του αντροιντ ανω των 2 ετων κι αφου ληξει η εγγυηση ,να ναι καλα το xda κι οι custom roms και ειναι παντα με την τελευταια αναβαθμιση κι η συσκευη πεταει. Δυστυχως δεν μπορω να συγκρινω καν iphone 6s με s7 edge ή Note 7...Δεν με καλυπτει σε τιποτα για οσα χρειαζομαι.
carrypizza Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μερημενοι στα δαχτυλα αυτοι που κρατανε κινητο πανω απο 2 χρονια...Αλλωστε κι η εμπειρια αναβαθμισης σε κινητο ανω των 2 ετων ειναι λειψες αναβαθμισεις κυριως για ψυχολογικους λογους. Αν τυχον θελει καποιος να κρατησει το κινητο του αντροιντ ανω των 2 ετων κι αφου ληξει η εγγυηση ,να ναι καλα το xda κι οι custom roms και ειναι παντα με την τελευταια αναβαθμιση κι η συσκευη πεταει. Δυστυχως δεν μπορω να συγκρινω καν iphone 6s με s7 edge ή Note 7...Δεν με καλυπτει σε τιποτα για οσα χρειαζομαι. επειδη δεν καλυπτει εσενα δεν σημαινει οτι δεν αξιζει...
MariannaX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 επειδη δεν καλυπτει εσενα δεν σημαινει οτι δεν αξιζει... Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν αξιζει.Φυσικα και αξιζει και ειναι ενα πολυ καλο smartphone.Την προσωπικη μου αποψη εγραψα. 1
taslikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 2 ώρες για να περάσεις φωτο σε υπολογιστή;; Εγω γιατί κανω 5 λεπτα για κανα 2000 φωτο κάθε 2 μήνες και αν;; Όπως και να εχει πάρε το s7 edge δεν αξίζει η τόσο μεγάλη τιμή του άλλου.. 1
johnyboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 η πλειοψηφία κρατάει το κινητό πάνω από 2 χρόνια σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.μετρημένοι στα δάχτυλα είναι όσοι τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.
Dimitrisd1998 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγω προσωπικα παραπανω απο χρονο δυσκολα θα κρατησω κινητο. Εκτος και αν ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, εκει αλλαζει
Alex21121988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και εγω με την σειρά μου θα σου πρότεινα το s7 edge. Ελάχιστες διαφορές με το note 7, εκτός της μικρής διαφοράς στις ίντσες. 5.5 το s7, 5.7 το note 7+ το S-pen, αν σε ενδιαφέρει. *Οταν βγει το note 7, θα πέσει η τιμή του s7, οπότε σε συμφέρει imo. 1
nikos1965 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 τι δουλεία έχουν τα iphone με τα s7 note 7 ?? υπάρχει κάποιο σημείο που το iphone Μπορεί να στα σταθεί κοντά στα 7 αρια ?? 1 μόνο !!! και μην ακούσω για αναβαθμίσεις πάλι ....και για 2-3 χρονια υποστήριξη !!!!
carrypizza Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 τι δουλεία έχουν τα iphone με τα s7 note 7 ?? υπάρχει κάποιο σημείο που το iphone Μπορεί να στα σταθεί κοντά στα 7 αρια ?? 1 μόνο !!! και μην ακούσω για αναβαθμίσεις πάλι ....και για 2-3 χρονια υποστήριξη !!!!1. Πιο γρηγορο2. πιο ανθεκτικο σε χτυπηματα 3. Υποστηριξη 4. Καλυτερη ηχος και απο ηχειο και απο το headphone jack Αν θες και αλλα πες μου 2
nikos1965 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 1. Πιο γρηγορο 2. πιο ανθεκτικο σε χτυπηματα 3. Υποστηριξη 4. Καλυτερη ηχος και απο ηχειο και απο το headphone jack Αν θες και αλλα πες μου είπαμε να μιλάμε σοβαρά οχι να κλανουμε !!!! για πες μου όταν λες ποιο γρήγορο ?? όταν λες ποιο ανθεκτικό ?? εννοείς στο νερό ?? υποστήριξη ??? τι ?αν πάθει κάτι μετά τον ένα χρόνο το πας στην apple και στο αλλάζει ?? με τον ήχο τι παίζει ?? με τα iphone κάνεις πάρτυ κανονικά ??δηλαδη ρε φίλε δίνεις 900 ευρώ να πάρεις 16 γβ και μου λες οτι το ένα εχει καλύτερο ηχο απο το αλλο ?? γιατι δεν μου λες για την οθόνη ? για την τεχνολογία ? για την φωτογραφική ? για της εφαρμογές ? και μιας και το ανέφερες... τα έχεις και τα δυο και τα εχεις τσεκάρει ? για αυτά τα + που λες ?
GianniSM Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 1. Πιο γρηγορο 2. πιο ανθεκτικο σε χτυπηματα 3. Υποστηριξη 4. Καλυτερη ηχος και απο ηχειο και απο το headphone jack Αν θες και αλλα πες μου Χωρίς πλάκα, πότε το τσέκαρες και τα είδες όλα αυτά; μήπως να θυμίσω το bendgate? Αυτό που δίνω εύκολα στο iphone είναι οι πιο καλογραμμένες εφαρμογές. Εδώ για μένα σταματάνε τα πλεονεκτήματα του. Το θέμα updates περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα είναι παρά ουσιαστικό. Η ουσία είναι μια συσκευή να δουλεύει και να δουλεύει σωστά.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Χωρίς πλάκα, πότε το τσέκαρες και τα είδες όλα αυτά; μήπως να θυμίσω το bendgate? Αυτό που δίνω εύκολα στο iphone είναι οι πιο καλογραμμένες εφαρμογές. Εδώ για μένα σταματάνε τα πλεονεκτήματα του. Το θέμα updates περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα είναι παρά ουσιαστικό. Η ουσία είναι μια συσκευή να δουλεύει και να δουλεύει σωστά. Bendgate είχε μόνο το iPhone 6 Plus, και όχι το 6S. Και όσο αναφορά την υποστήριξη, είναι σημαντικότατη όταν μιλάμε για συσκευές τέτοιας κατηγορίας. Υπάρχει μήπως κάποια σύγκριση στα 4-5 χρόνια υποστήριξης που δίνει η Apple (και μάλιστα άμεσες αναβαθμίσεις, χωρίς να περιμένουμε μήνες και μήνες τον εκάστοτε πάροχο) σε σχέση με τα 1-2 μαξ, που δίνει η Samsung και οι υπόλοιπες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα