Προς το περιεχόμενο

S7 Edge or Note 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα στο Forum.
Ακομα ειμαι κατοχος Iphone 6s Plus και σκεφτομαι μεσα στον σεπτεβρη να προβω σε αλλαγη λογισμικου κυριως λογω της δυαχευστου λογισμικου της apple πλεον για εμενα, ειμαι αναμεσα στην αγορα του s7 Edge στα ~580€ που εχει τωρα. Απο την αλλη σκεφτομαι και το Note 7 που παρουσιαστηκε προσφατα. Με εχει εντυπωσιασει πολυ το δευτερο και θα ηθελα να δοκιμασω και την σειρα Note, γτ απο την σειρα s με το s4 παλαιότερα δεν ειχα μεινει ευχαριστιμενος. Ποια ειναι η γνωμη σας σε σύγκριση αυτων των δυο κινητων, ξερω το Note δεν το εχει δει κανενας αλλα απο αυτα που ακουγονται μεχρι τωρα. Επισης υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτη την κατηγορια κινητων που θα μου προτεινατε;;
Ευχαριστω εκ'των προτερων για τον χεονο σας και τις απαντησεις σας.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε στο S7 Edge. Οι διάφορες του σε σχέση με το Note 7, είναι μικρές για να δικαιολογήσουν την διαφορά στην τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρα s οπως προειπα στο παρελθον με ειχε προβληματησει. Και θα ηθελα να δοκιμασω και κατι καινουριο που ειναι η σειρα Note. Θα περιμενω να το βγαλει το public σε προσφορα μαζι με ασφαλεια φθορας που για εμενα ειναι το σημαντικοτερο για ενα κινητο, γιατι στο συγκεκριμενο για αλλαγη οθονης πς στα 350€+
Για αυτο και προβληματιζομαι στην τιμη του s7 στα 580, μια στραβη να σου κατσει το εχεις πληρωσει 900+€

Δημοσ.

Η σειρα s οπως προειπα στο παρελθον με ειχε προβληματησει. Και θα ηθελα να δοκιμασω και κατι καινουριο που ειναι η σειρα Note. Θα περιμενω να το βγαλει το public σε προσφορα μαζι με ασφαλεια φθορας που για εμενα ειναι το σημαντικοτερο για ενα κινητο, γιατι στο συγκεκριμενο για αλλαγη οθονης πς στα 350€+

Για αυτο και προβληματιζομαι στην τιμη του s7 στα 580, μια στραβη να σου κατσει το εχεις πληρωσει 900+€

Το S7 Edge δεν έχει καμία σχέση με το S4 όμως. Κατ' εμέ, είναι η καλύτερη συσκευή της αγοράς μέχρι στιγμής.

No offence, αλλά αφού έχεις αποφασίσει ήδη να πας στο Note 7, για ποιο λόγο άνοιξες το θέμα;

• Like 2
Δημοσ.

Πανε σε note 7 αν θες κατι διαφορετικο αλλά μετά απο 3 μηνες θα θες να ξαναπάς στο 6s plus λόγο ποιότητας λειτουργικού

Δημοσ.

Το λειτουργικο μου εχει σπασει τα νευρα, εκανα 3 ωρες σχεδον για να περασω φωτος και επαφες απο το κινητο στον υπολογιστη. Συνηδητα παω σε αντροιτ ξερω τις καθυστερησεις και τα λαγκ που εχουν ολα ανεξερετως.

Δημοσ.

@dimips ναι.. Θα του λείψει το iTunes και η ψηφιακή φυλακή του ios. Αχαχχα

@Dimitrisd1998 λαγκ και καθυστερήσεις όλα ανεξαιρετως δεν έχουν. Ίσως να είχαν πριν 3+ χρόνια. Τότε είχα 4s οπότε δεν ξέρω. Ειδικά αυτά τα 2 τηλέφωνα που σκέφτεσαι είναι από τα κορυφαία.

Στο θέμα της επιλογής η κυρία διαφορά τους είναι το s-pen. Προσωπικά θα έπαιρνα το νοτε7 μιας και τώρα έχω το 4 και δουλεύω αρκετά το πενακι. Αν όμως δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις τότε πας σε s7. Δες βίντεο με τις δυνατότητες του s-pen πριν αποφασίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Iphone δεν προκειται να ξαναψαξω στο κοντινο μελλον με τιποτα.
Ianpan24 δεν ξερω ακριβως τις λειτουργιες για το πενακι αλλα πιστευω πως θα ειναι καπως πιο εύχρηστο, και απο συγκενικο περιβαλλον με Note 4 μου λενε οτι η εμπειρια χρηση ειναι πολυ καλη. Μαλλον προς το Note οδεύω μιας και με εχει ξετρελανει το καινουριο χρωμα το Coral Blue!!

Δημοσ.

Iphone δεν προκειται να ξαναψαξω στο κοντινο μελλον με τιποτα.

Ianpan24 δεν ξερω ακριβως τις λειτουργιες για το πενακι αλλα πιστευω πως θα ειναι καπως πιο εύχρηστο, και απο συγκενικο περιβαλλον με Note 4 μου λενε οτι η εμπειρια χρηση ειναι πολυ καλη. Μαλλον προς το Note οδεύω μιας και με εχει ξετρελανει το καινουριο χρωμα το Coral Blue!!

Για το πενακι θα πας στο note ή για το χρώμα;

Γιατί στην ουσία η μοναδική τους διαφορά είναι το πενακι, το οποίο για να μην έχεις ψάξει τη χρήση του ακόμα, προφανώς και δε χρειάζεσαι, οπότε τσαμπα καπέλο 200€ θα δώσεις...

• Like 3
Δημοσ.

Note=πενάκι που είναι πολύ πρακτικό ΑΝ το χρειάζεσαι. Είναι ο μοναδικός λόγος (αλλά όχι λίγος) για να πας σε αυτό, τονίζω όμως ΑΝ το χρειάζεσαι. Κατά τα άλλα οι διαφορές στους στα άλλα αν υπάρχουν είναι ελάχιστες.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην ξεχνα τα λαγκ και αυτα που ηξερες απο s4 και s5 δεν υπαρχουν πια τρεχουν νερο μην σου πω και πιο γρηγορα μερικες φορες απο iphone η δικια μου γνωμη ειναι να πας σε s7 edge ΑΝ δεν χρησιμοποιείς το πενάκι αλλιως δεν εχουν καμια διαφορα αν ντε και καλα θες να παρεις αλλο και κόλλησες. Aλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας σε άλλο κινητό εκτος αν έχεις λεφτά για ξόδεμα γιατί το iphone είναι ήδη καινούριο τηλέφωνο σχετικά και κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα...

Δημοσ.

Καταρχην ξεχνα τα λαγκ και αυτα που ηξερες απο s4 και s5 δεν υπαρχουν πια τρεχουν νερο μην σου πω και πιο γρηγορα μερικες φορες απο iphone η δικια μου γνωμη ειναι να πας σε s7 edge ΑΝ δεν χρησιμοποιείς το πενάκι αλλιως δεν εχουν καμια διαφορα αν ντε και καλα θες να παρεις αλλο και κόλλησες. Aλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας σε άλλο κινητό εκτος αν έχεις λεφτά για ξόδεμα γιατί το iphone είναι ήδη καινούριο τηλέφωνο σχετικά και κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα...

πιο γρηγορα αποκλείεται το note 7 ειναι πιο αργο απτο 6s που ειναι 1ος χρονου https://youtu.be/p2xSS45Ld1o
Δημοσ.

Eτυχε σε αυτό το συγκεκριμένο video... γενικά δεν αξίζει η αγορά iphone πλέον γιατί κάνουν τα ίδια πράγματα k χωρίς lagg τα android πλέον με καλύτερες κάμερες κτλπ αλλα επειδή το έχει ήδη λέω να το κρατήσει είναι τζάμπα λεφτά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...