Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επιθυμώ να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 250 ευρό μέσα από το insomnia για να παίζω παιχνίδια να βγάζει καλές φωτογραφίες και γενικά να τρέχει σφαίρα.Εάν μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα καλύτερα σε αυτήν την τιμή που παίζουν στο insomnia αλλά και σε άλλες σελίδες με μεταχειρησμένα κινητά παρακαλώ εάν μπορείτε πείτε μου.Ευχαριστώ,φιλικά,Χαράλαμπος.

Δημοσ.

Αναλογα τι κινητό θες να παρεις. Κατέληξε σε κανα 2 μοντελα που θες και μετα συζητάμε αν αξίζει καινούργιο η μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Μεταχειρισμενα μπορεί να πάρει Huawei mate s που είναι κινηταρα!

Με λίγα παραπάνω moto x style (το οποίο εχω τώρα και το NEXUS το έχει για πλάκα όμως) one plus two htc m9(που δν θα το πρότεινα)

Lg G4 που επίσης με τα πρόβλημα κλτρα μην το παρεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας θα κοιταξω να δω benchmarks και γενικα πως τα παει.@Ntelosxxx και καινουργιο και μεταχειρησμενο να ειναι δεν με πειραζει

Αυτο στο λεω γιατι αν επιλέξεις ενα κινητό που καινούργιο έχει 250 και το βρεις μεταχειρισμένο εστω και 200 δεν αξίζει καθολου, ουτε καν να το σκεφτείς... Πας σε καινούργιο. Αν το βρεις 150-180 το συζητάμε. Γιαυτό στο λεω. Αλλα πες μας και πέντε πραγματα που θες να εχει το κινητό. Μεγεθος, Καμερα, ραμ,ρομ,αδιαβροχο, κλπ
Δημοσ.

πάρε το Vodafone (ZTE) ultra 6 - 5.5 FHD, 2GB - 16rom, snapdragon "οκτακορε" 615 με 169 euro. το έχω και είναι παρα παρα πολύ δυνατό και καλο φιλε- μπαταρία από 3-5 ώρες οθόνη ανάλογα. 

LAUNCH Announced 2015, June Status Available. Released 2015, June BODY Dimensions 154 x 77 x 8.4 mm (6.06 x 3.03 x 0.33 in) Weight 159 g (5.61 oz) SIM Nano-SIM DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.5 inches (~70.3% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density) Multitouch Yes PLATFORM OS Android OS, v5.1 (Lollipop) Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 CPU Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53) GPU Adreno 405 MEMORY Card slot microSD, up to 64 GB (dedicated slot) Internal 16 GB, 2 GB RAM CAMERA Primary 13 MP, autofocus, LED flash
Δημοσ.

@Ntelosxxx

Θελω να εχει καλη καμερα οπως ειπα να κανει καλη ληψη video και ληψη φωτογραφιων,να τρεχει γρηγορα σε παιχνιδια να εχει καλη ραμ καλο επεξεργαστη και εαν γινεται να ειναι δικαρτο

Ωραια ακου τη γνωμη μου η flex2 μεταχειρισμένο 160-170 καινούριο 230

+καμερα, ταχύτητα - οθονη, μπαταρία

5x 32g πας καλύτερα σε καινουριο ολοι το δίνουν 220-200 μεταχειρισμένο ολα καλα αλλα κι αυτο μπαταρία-

Ριξε ενα ματι και στο moto x play μπαταρια καμερα καλη αλλα σπανια θα το βρεις μεταχειρισμένο.

Xiaomi δεν εχει καλη καμερα κατααλλα τέλειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...