NissanFan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπερα...εχω ενα ASUS UX31E Ultrabook και εχω ενα προβλημα..οταν η μπαταρια φτανει κοντα στο 50%, κλεινει μονο του..Οσες φορες προσπαθησω να το ανοιξω μετα απο το αποτομο κλεισιμο , φτανει στην επιφανεια εργασιας και κλεινει μετα απο μερικα δευτερολεπτα.. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos72 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τι φθορα εχει η μπαταρια; Κοιτα με το hwmonitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Το hwmonitor μου γραφει 10% φθορα... να ανησυχήσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos72 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Οχι δεν ειναι σοβαρη φθορα 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Οποτε? Τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα