voltmod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά φαίνεται πως οι φήμες για το επερχόμενο smartwatch της Samsung, Gear S3 αποδείχτηκαν αληθινές. Η Κορεάτικη εταιρεία έστειλε προσκλήσεις σε εκπροσώπους του Τύπου για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την 1η Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο. Αν και η ονομασία Gear S3 δεν αναφέρεται στην πρόσκληση, οι δείκτες του ρολογιού ουσιαστικά μαρτυρούν το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης. Από παλαιότερες φήμες γνωρίζαμε ότι η Samsung θα παρουσιάσει το νέο Gear S3 στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ λέγεται ότι στην ίδια εκδήλωση η Κορεάτικη εταιρεία θα δείξει και τα νέα tablets της σειράς Galaxy Tab S3. Όσον αφορά στο smartwatch, λέγεται ότι θα διατηρήσει την στρογγυλή σχεδίαση και την περιστρεφόμενη στεφάνη του προκατόχου του, ενώ ενδέχεται να διαθέτει GPS-based speedometer, barometer και altimeter. Η εταιρεία ενδέχεται να παρουσιάσει και μία “Classic” έκδοση της συσκευής, η οποία επίσης θα τρέχει το γνωστό λειτουργικό σύστημα Tizen. Update: Η Samsung αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα του event, και έτσι τώρα η ημερομηνία είναι 31 Αυγούστου. Site: GSMArena
KnightRider Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ρε Samsung γιατι καθεσαι και μας βγαζεις smartwatches αντι να ασχοληθεις λιγο με το θεμα της υποστηριξης των smartphones ???
dimitridegrecia Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν φτιάξει κάποια θέματα που είχε το προηγούμενο το classic, τότε ίσως το τσιμπήσω...έτσι κι αλλιώς θα τα έδινα για κανονικό ρολόι (το προηγούμενο έχει γίνει σαν μη πω τι)...οπότε αν με ικανοποιεί το design πρώτα απ'όλα, μάλλον θα το πάρω...εγώ έχω θέμα με αυτό, αν δεν είναι ΙΔΙΟ με κανονικό ρολόι σε λουκ, τότε έχει φάει Χ. Έτσι κι αλλιώς ούτε για φιτνες ούτε για πόσα βήματα έχω κάνει το θέλω. Να βλέπω ώρα, μηνύματα, τηλέφωνα, καιρό.
condemned Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 μπραβο sammy!μονο τα καλυτερα οπως παντα,τιποτα λιγοτερο!!! το περιμενω πως και πως...
piwiherman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτονομία αυτονομία αυτονομία..Απο τα άλλα λίγο πολύ όλα καλά είναι αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις κάθε μέρα το άγχος να φορτίζεις κινητό και ρολόι και Bluetooth Hands-free... Έλεος δηλαδή... Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα είμαι με Pebble
bkm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εξειδίκευση στα καθρεφτάκια για ιθαγενείς εχει αποχτήσει.Άντε να δούμε ποτε θα απαρουσιάσει κατι χρηστικά πρωτοπόρο
theatab Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αντι να φτιαξουν κανα tricorder, ασχολουνται με "στολιδια"! ολα απο την Alphabet πρεπει να τα περιμενουμε? https://www.buzzfeed.com/stephaniemlee/alphabet-verily-gsk-bioelectronics?utm_term=.smon3n9A9#.ublEzEq8q 1
bkm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εξειδίκευση στα καθρεφτάκια για ιθαγενείς εχει αποχτήσει.Άντε να δούμε ποτε θα παρουσιάσει κατι χρηστικά πρωτοπόρο. Οσο για τα ταμπλετ,εχουν κορυφή οθονες ειδικα για νυχτερινή αναγνωση αλλα μεχρι εκει.Μονο αν τα βρεις σε καλη τιμη κ σε 4g εκδοση αξιζουν σε σχεση με ενα Xiaomi tablet ή σε σχέση με το θα-το-πω-κι-ας-μη-αρέσει Άηπαδ (φτού-φτού-φτού..)
Valandis12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Έχω το Garmin Fenix 3, είναι συνδεδεμένο με το κινητό μου κάνοντας ότι και το Gear S2, και το φορτίζω κάθε 20 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα