Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τον περασμενο ιανουαριο αλλαξα μπαταρια στο G3 λογω του γνωστου θεματος με τα restarts. αγορασα απο το skroutz μια μπταρια που ελεγε οτι ηταν γνησια βασικα ολα τα μαγαζια την ιδια μπαταρια πουλουσαν. προχθες η μπαταρια φουσκωσε και παραλιγο να μου ξεκολησει την οθονη απο το bezel μπαινοντας τυχαια στο amazon ειδα τα reviews για την εν λογω μπαταρια και σοκαριστηκα οι μισοι χρηστες ειχαν το ιδιο προβλημα με εμενα https://www.amazon.co.uk/LG-BL-53YH-3000-Replacement-Battery/dp/B00M4BYE1E/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1471165430&sr=1-3&keywords=lg+g3+battery να πω η μπαταρια ηρθε σε ενα ναιλον μεσα. το θεμα εινα που θα βρω γνησια μπαταρια βρηκα μονο ενα πωλητη στο ebay apo ισραηλ που την πουλαει σφραγισμενη σε κουτι

Δημοσ.

φοβαμαι να ξαναπαρω  αυτη που φουσκωσε απο το skroutz την ειχα παρει και ελεγε οτι ειναι original λετε αν παρω στην proncordia να μπορεσουν να μου στειλουν μπαταρια?

Δημοσ.

φοβαμαι να ξαναπαρω αυτη που φουσκωσε απο το skroutz την ειχα παρει και ελεγε οτι ειναι original λετε αν παρω στην proncordia να μπορεσουν να μου στειλουν μπαταρια?

Ναι. Η Procordia έχει με 15 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...