Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλέ μου άνθρωπε, πας που πας σε αυτό το κλειστό υπερτιμημένο πράγμα που λέγεται iOS, πας να πάρεις 5ετίας κινητό??  :P

Αυτό το κλειστό υπερτιμημένο πράγμα, για κάποιο λόγο μου αρέσει περισσότερο από το μπάτε-σκύλοι-αλέστε που λέγεται Android :P Μη παρεξηγηθώ, δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας, και Android χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια (παρόλο που έκανα κάποια διαλείμματα για να δοκιμάσω Windows Mobile 10 και...iOS), απλά θέλω μία συσκευή που να είναι κυρίως αξιόπιστη.

Τώρα όσο αναφορά το 4S, μάλλον δεν θα κινηθώ προς τα εκεί τελικά. Αυτό που είχα βρει στο eBay, με τα μεταφορικά θα φτάσει 90 ευρώ. Οπότε, με βλέπω για κάνα "μπάτε-σκύλοι-αλέστε" πάλι (ελπίζω να βρω κάνα Nexus 4). :D

*Είμαι ο ορισμός της ανεμοδούρας στα κινητά.

Δημοσ.

Αν θελεις κατι αξιοπιστο, μην πας σε iphone 4s/iphone5 .

Δεν νοειται αξιοπιστο κινητο οταν ειναι μεταχειρισμενο τοσων ετων.

Παρε ενα καινουριο moto e. Μεχρι προσφατα επαιζε στα 75€ (τωρα εχει παει στα 95€) ή παρτο μεταχειρισμενο με εγγυηση στα ~60€ και κατω.

Αν θελεις και καλη καμερα, παρε ενα μεταχειρισμενο εντος εγγυησης moto g 3rd gen στα ~90€.

Δημοσ.

Ρε παιδια με ολα αυτα τα απαξιωτικα που διαβασα για το 4s αναρωτιεμαι..

Ειμαι ανωμαλος που εμενα το 4s μια χαρα δουλεια μου κανει (καποια στιγμη οκ σιγουρα θα παω για καινουργιο), και site σε desktop mode ανοιγω και mulititasking κανω κτλ κτλ ; :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελεις κατι αξιοπιστο, μην πας σε iphone 4s/iphone5 .

Δεν νοειται αξιοπιστο κινητο οταν ειναι μεταχειρισμενο τοσων ετων.

Παρε ενα καινουριο moto e. Μεχρι προσφατα επαιζε στα 75€ (τωρα εχει παει στα 95€) ή παρτο μεταχειρισμενο με εγγυηση στα ~60€ και κατω.

Αν θελεις και καλη καμερα, παρε ενα μεταχειρισμενο εντος εγγυησης moto g 3rd gen στα ~90€.

Το είχα το Moto E2 και ήμουν απλά ικανοποιημένος. Δε τρελαίνομαι να το ξαναπάρω είναι η αλήθεια, και γενικά θέλω να αποφύγω την Motorola, για αρκετούς λόγους.

Επειδή ίσως προταθούν και κάποια Κινέζικα, ούτε εκεί μπορώ να πάω, μιας και μένω επαρχία και έχω κάρτα Q, οπότε λογικά θα έχω θέμα στο 4G, λόγω της 800Mhz μπάντας. Επίσης, τα Κινέζικα <100 ευρώ, έχουν μηδαμινή υποστήριξη από XDA (κάτι το οποίο με ενδιαφέρει αρκετά) κτλ, άρα τα αποκλείω και αυτά.

Ρε παιδια με ολα αυτα τα απαξιωτικα που διαβασα για το 4s αναρωτιεμαι..

Ειμαι ανωμαλος που εμενα το 4s μια χαρα δουλεια μου κανει (καποια στιγμη οκ σιγουρα θα παω για καινουργιο), και site σε desktop mode ανοιγω και mulititasking κανω κτλ κτλ ; :P

Εγώ όπως είπα, το είχα σχετικά πρόσφατα το 4S (με iOS 9.2 απ'ότι θυμάμαι) και προσωπικά με κάλυπτε. Δηλαδή για απλή χρήση, ήταν μια χαρά (αν και το YouTube app, ήταν πολύ βαρύ). Αλλά τότε το έδωσα, επειδή βρήκα στα ~ίδια λεφτά το LG G2.

Δημοσ.

Το είχα το Moto E2 και ήμουν απλά ικανοποιημένος. Δε τρελαίνομαι να το ξαναπάρω είναι η αλήθεια, και γενικά θέλω να αποφύγω την Motorola, για αρκετούς λόγους.

Επειδή ίσως προταθούν και κάποια Κινέζικα, ούτε εκεί μπορώ να πάω, μιας και μένω επαρχία και έχω κάρτα Q, οπότε λογικά θα έχω θέμα στο 4G, λόγω της 800Mhz μπάντας. Επίσης, τα Κινέζικα <100 ευρώ, έχουν μηδαμινή υποστήριξη από XDA (κάτι το οποίο με ενδιαφέρει αρκετά) κτλ, άρα τα αποκλείω και αυτά.

Το 4g των κινεζικων που δεν εχουν την 800αρα μπαντα είναι καλύτερο από το 4g που δεν έχει καθόλου το iphone 4s.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 4g των κινεζικων που δεν εχουν την 800αρα μπαντα είναι καλύτερο από το 4g που δεν έχει καθόλου το iphone 4s.

Μα δε θα πάρω το iPhone 4S αδερφέ. Βρήκα ήδη LG G2 από συγγενικό άτομο, και το πήρα σε καλή τιμή. Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.

Μα δε θα πάρω το iPhone 4S αδερφέ. Βρήκα ήδη LG G2 από συγγενικό άτομο, και το πήρα σε καλή τιμή γενικά.

Εγραψες οτι το iphone 4s που κοιταγες και ειχες στο παρελθον σε καλυπτε (παρολο που δεν εχει 4g) και ταυτοχρονα απερριψες τα κινεζικα που εχουν 4g, γιατι τους λειπει η 800αρα μπαντα.

Ειναι λιγακι οξυμωρο.

Δημοσ.

Oχι πενταετίας κινητο. Δεν θα σου βγει σε καλο.

Αν δεν θες android πηγαινε σε κανενα Lumia 650 με τα καινουργια updates πεταει το κινητό.

Δημοσ.

Εγραψες οτι το iphone 4s που κοιταγες και ειχες στο παρελθον σε καλυπτε (παρολο που δεν εχει 4g) και ταυτοχρονα απερριψες τα κινεζικα που εχουν 4g, γιατι τους λειπει η 800αρα μπαντα.

Ειναι λιγακι οξυμωρο.

Όταν είχα πάρει 4S, και όταν άρχισα να ξανακοιτάω για 4S, είχα Vodafone και δεν είχα 4G στην περιοχή μου, ενώ τώρα, έφυγα από VF, πήγα σε Q και έχω κανονικά 4G στην περιοχή μου, άρχισα να αποκλείω και το 4S σιγά σιγά...

Oχι πενταετίας κινητο. Δεν θα σου βγει σε καλο.

Αν δεν θες android πηγαινε σε κανενα Lumia 650 με τα καινουργια updates πεταει το κινητό.

Πήρα ήδη LG G2 αδερφέ. Από τις αγαπήμενες-καλύτερες συσκευές που έχω δοκιμάσει ποτέ, και με καλύπτει απόλυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...