zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Είναι ακριβό ακόμα ρε παίδες το SE. Σε λίγους μήνες θα μπορέσω να το χτυπήσω καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο, και μέχρι τότε δε τρελαίνομαι να μείνω με το Galaxy S που έχω τώρα Έτσι κι αλλιώς, όπως ήδη ανέφερα, το 4S με καλύπτει. Σιγά την χρήση που θα του κάνω έτσι κι αλλιώς. Πέρα από τα βασικά (κλήσεις, μηνύματα), το πολύ-πολύ να βγάλω καμία φώτο και να παίξω κάνα Geometry Dash Εν ολίγοις, με υπερκαλύπτει για τώρα. Υ.Γ. Εξάλλου όταν έρθει η ώρα του SE, πιστεύω το 4S, θα φύγει σε μια καλούτσικη τιμή (~50 ευρώ) εδώ στις αγγελίες. Τα 5/5s πόσο τα βρίσκεις στο ebay;
AlienTechGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 όχι ότι μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά.... από τη στιγμή που η χρήση που κάνετε στο κινητό είναι απλή, γιατί πάτε και σκάτε τόσα χρήματα για ένα κινητό; απλά για το ψυχολογικό; -έχω ακριβό κινητό είμαι και πολύ γαμάτος; Υ.Γ μη πέσετε να με φάτε Όχι φίλε μου, δεν έχει καμία σχέση με το ψυχολογικό κτλ. Γενικά, ότι συσκευή αγοράζω, συνήθως την αξιοποιώ σε μεγάλο βαθμό. Απλά με iPhone 4S, εν έτη 2016, προφανώς θα αρκεστώ σε πιο απλά πράγματα. Αυτό έλειπε, να έδινα 300 ευρώ απλά για τη μόστρα. Δε διαφωνώ, ότι αρκετός κόσμος "λειτουργεί" έτσι, αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτό το "group". zio, είναι αρκετά τσιμπημένα, ειδικά το 5S. Δεν αξίζει να επενδύσω σε κάποιο από αυτά, μιας και θα πάω στο SE, το οποίο είναι για εμένα το ιδανικό τηλέφωνο. (μικρό σε μέγεθος, τούμπανο από άποψη επιδόσεων, και καλή κάμερα, α ναι έχει και iOS ) 2
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Στο Android με κάθε αναβάθμιση βελτιώνεται. Στο ios γίνεται το ανάποδο. Ωραια ουρμπανια αυτη. 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 δε παιρνεις ενα απλο κινεζικο με τοσα λεφτα? σκεψου οτι αν δωσεις το galaxy ενα 50ρικο και δωσεις αλλα τοσα, παιρνεις κατι αξιοπρεπεστατο
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 δε παιρνεις ενα απλο κινεζικο με τοσα λεφτα? σκεψου οτι αν δωσεις το galaxy ενα 50ρικο και δωσεις αλλα τοσα, παιρνεις κατι αξιοπρεπεστατο Το Samsung Galaxy S του 2010, ένα 50άρικο; :P Βασικά, δε γίνεται κάτι τέτοιο γιατί η συσκευή δεν είναι καν δικιά μου, την έχω δανειστεί για λίγο.
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 σκεψου οτι εγω πηρα το xiaomi redmi note 3 pro 32gb με 153 ευρω και εσυ θες να παρεις με μισα λεφτα ενα κινητο που εχει το 20% των δυνατοτητων (και πολλα λεω ) βρες κινεζικο 1
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 σκεψου οτι εγω πηρα το xiaomi redmi note 3 pro 32gb με 153 ευρω και εσυ θες να παρεις με μισα λεφτα ενα κινητο που εχει το 20% των δυνατοτητων (και πολλα λεω ) βρες κινεζικο Στο κατοστάρικο έχει αξιοπρεπέστατα κινητά (k3 note πχ) ακόμα και πιο κάτω (ht17 pro). To θέμα είναι ότι ο φίλος θέλει ios, εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι..
carrypizza Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 σκεψου οτι εγω πηρα το xiaomi redmi note 3 pro 32gb με 153 ευρω και εσυ θες να παρεις με μισα λεφτα ενα κινητο που εχει το 20% των δυνατοτητων (και πολλα λεω ) βρες κινεζικο τι 20 ; 1% έχει
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Στο κατοστάρικο έχει αξιοπρεπέστατα κινητά (k3 note πχ) ακόμα και πιο κάτω (ht17 pro). To θέμα είναι ότι ο φίλος θέλει ios, εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι..That's the point. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές Android συσκευές και ελάχιστα iPhone, και προσωπικά, ως φιλοσοφία και λειτουργικό προτιμώ το iOS. Αν και δεν αποκλείω το γεγονός, κάποια στιγμή που θα αγοράσω ξανά σοβαρή συσκευή, να πάω σε κάποιο από τα νέα Nexus αντί για το SE, αλλά μέχρι τότε...iPhone 4S. *Μπορεί να μην κάνει τίποτα πλέον το 4S, αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός, ότι εγώ με το 5ετίας iPhone μου, θα μπορώ να έχω την επίσημη εφαρμογή του Insomnia, ενώ εσείς με τα Σιαόμια, όχι 1
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 That's the point. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές Android συσκευές και ελάχιστα iPhone, και προσωπικά, ως φιλοσοφία και λειτουργικό προτιμώ το iOS. Αν και δεν αποκλείω το γεγονός, κάποια στιγμή που θα αγοράσω ξανά σοβαρή συσκευή, να πάω σε κάποιο από τα νέα Nexus αντί για το SE, αλλά μέχρι τότε...iPhone 4S. *Μπορεί να μην κάνει τίποτα πλέον το 4S, αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός, ότι εγώ με το 5ετίας iPhone μου, θα μπορώ να έχω την επίσημη εφαρμογή του Insomnia, ενώ εσείς με τα Σιαόμια, όχι Σεβαστό, δεν μπορεί όλοι να έχουν τα ίδια γούστα και τις ίδιες ανάγκες! Για την εφαρμογή που λες, προσωπικά πάντα από τον browser μπαίνω και σε desktop mode κιόλας! 1
Haldol Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 *Μπορεί να μην κάνει τίποτα πλέον το 4S, αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός, ότι εγώ με το 5ετίας iPhone μου, θα μπορώ να έχω την επίσημη εφαρμογή του Insomnia, ενώ εσείς με τα Σιαόμια, όχι Μη χαίρεσαι και τόσο, καθώς τις περισσότερες φορές βολεύει καλύτερα το mobile site από τη εφαρμογή. Έχω την εφαρμογή του Insomnia (σε iPhone 6) και προτιμώ να μπαίνω από Chrome. Έχει τα θεματάκια της δυστυχώς. 1
AlienTechGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μη χαίρεσαι και τόσο, καθώς τις περισσότερες φορές βολεύει καλύτερα το mobile site από τη εφαρμογή. Έχω την εφαρμογή του Insomnia (σε iPhone 6) και προτιμώ να μπαίνω από Chrome. Έχει τα θεματάκια της δυστυχώς. Για πλάκα το έγραψα αδερφέ. Και καλή να ήταν η εφαρμογή, χωρίς θεματάκια, στο 4S θα σέρνεται.
Dysfuntional Genius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλημερα σε ολους! Αυτο το ποστ ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει εδω μεσα! Το παλικαρι ζητησε βοηθεια και ολοι προσπαθησατε να τον βοηθησετε! Χωρις οπαδισμους και μισος.ετοια ποστ χαιρομαι να βλεπω σε ενα τεχνολογικο φορουμ! Στο θεμα μας τωρα! Αγορασα και εγω ενα 4s απο τις αγγελιες εδω μεσα ως δευτερη συσκευη και δυστηχως το κινητο φορουσε ιος 9! Το κινητο σερνεται και η αποδοση του ειναι πολυ πεσμενη! Περαν αυτου, επεσα θυμα εξαπατησης! Μου ηρθε με ξενο icloud μεσα και δεν μπορω να αποσυνδεθω εφοσον δεν ξερω τον κωδικο! Αυτο μου δημιουργει προβλημα καθως δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω το κινητο οπωσ εγω θελω! Ουτε ριστορ δεν μπορω να κανω επειδη ειναι ενεργοποιημενο το find my phone! Βρηκα τον ιδιοκτητη του κινητου και επικοινωνησα μαζι του και ισχυριστηκε πως το κινητο του το εκλεψαν! πραγμα απιθανο αφου το κινητο μου ηρθε με το κουτι του το οποιο ειχε το ιδιο ΙΜΕΙ με την συσκευη! Επισης μου ειπε πωσ δεν θυμοταν τον κωδικο απο το icloud του! Η συσκευη προοριζοταν για βασικη αλλα δυστηχως τωρα την χρησιμοποιω ως δευτερη! Ηταν η πρωτη μου επαφη με αγγελια και μη ξεροντας δεν σκεφτηκα να τσεκαρω το κινητο μολις μου το εφερε ο κουριερ! Λαθος μου! 2
AlienTechGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλημερα σε ολους! Αυτο το ποστ ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει εδω μεσα! Το παλικαρι ζητησε βοηθεια και ολοι προσπαθησατε να τον βοηθησετε! Χωρις οπαδισμους και μισος.ετοια ποστ χαιρομαι να βλεπω σε ενα τεχνολογικο φορουμ! Συμμετείχαν από τα πιο σοβαρά άτομα του Insomnia, για αυτό Στο θεμα μας τωρα! Αγορασα και εγω ενα 4s απο τις αγγελιες εδω μεσα ως δευτερη συσκευη και δυστηχως το κινητο φορουσε ιος 9! Το κινητο σερνεται και η αποδοση του ειναι πολυ πεσμενη! Περαν αυτου, επεσα θυμα εξαπατησης! Μου ηρθε με ξενο icloud μεσα και δεν μπορω να αποσυνδεθω εφοσον δεν ξερω τον κωδικο! Αυτο μου δημιουργει προβλημα καθως δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω το κινητο οπωσ εγω θελω! Ουτε ριστορ δεν μπορω να κανω επειδη ειναι ενεργοποιημενο το find my phone! Βρηκα τον ιδιοκτητη του κινητου και επικοινωνησα μαζι του και ισχυριστηκε πως το κινητο του το εκλεψαν! πραγμα απιθανο αφου το κινητο μου ηρθε με το κουτι του το οποιο ειχε το ιδιο ΙΜΕΙ με την συσκευη! Επισης μου ειπε πωσ δεν θυμοταν τον κωδικο απο το icloud του! Η συσκευη προοριζοταν για βασικη αλλα δυστηχως τωρα την χρησιμοποιω ως δευτερη! Ηταν η πρωτη μου επαφη με αγγελια και μη ξεροντας δεν σκεφτηκα να τσεκαρω το κινητο μολις μου το εφερε ο κουριερ! Λαθος μου! Πόσο το αγόρασες το 4S; Όχι ότι έχει κάποια σημασία πλέον, βέβαια...
Dysfuntional Genius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το πήρα 120 πριν μήνες όταν όλες οι τιμές έπαιζαν εκεί γύρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα