AlienTechGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στο forum, Ψήνομαι να αγοράσω ένα iPhone 4S, και επειδή εδώ στις αγγελίες, οι τιμές είναι συνήθως υψηλές, κοίταξα στο eBay και βρήκα αυτό:http://www.ebay.co.uk/itm/381587926706 Μια χαρά δεν είναι; Η τιμή μου φαίνεται λογική, το κινητό είναι μεταχειρισμένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, και επίσης είναι Ευρωπαϊκό οπότε δεν θα έχω θέμα με μπάντες κτλ.
Hapatingo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω πια είναι η σχέση σου με iPhone, αλλά είναι σαν να αγοράζεις android με 512 ram. Για δεύτερο κινητό ναι πάρε το.
corsair04 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στο forum, Ψήνομαι να αγοράσω ένα iPhone 4S, και επειδή εδώ στις αγγελίες, οι τιμές είναι συνήθως υψηλές, κοίταξα στο eBay και βρήκα αυτό:http://www.ebay.co.uk/itm/381587926706 Μια χαρά δεν είναι; Η τιμή μου φαίνεται λογική, το κινητό είναι μεταχειρισμένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, και επίσης είναι Ευρωπαϊκό οπότε δεν θα έχω θέμα με μπάντες κτλ. πρόσφατα είχα ένα στα χέρια μου με το ios 9 αξιοπρεπεστατο αλλά έχει μόνο 8gb αλλά δεν θα ήταν επιλογή μου εάν θες ένα iphone βάλε λίγα ακόμα και πάρε ένα 5/5s θα βρεις αρκετά στις αγγελίες
AlienTechGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Παίδες, την είχα την συσκευή πριν κάτι μήνες, και ήμουν ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι με το iOS 9.3.3 θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο οπότε είμαι κομπλέ. Το αν αξίζει, να το τσιμπήσω από το eBay με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως, σε λίγο καιρό, θα τσιμπήσω το iPhone SE, οπότε απλά ψάχνω κάτι προσωρινό.
Makeran111 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Παίδες, την είχα την συσκευή πριν κάτι μήνες, και ήμουν ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι με το iOS 9.3.3 θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο οπότε είμαι κομπλέ. Το αν αξίζει, να το τσιμπήσω από το eBay με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως, σε λίγο καιρό, θα τσιμπήσω το iPhone SE, οπότε απλά ψάχνω κάτι προσωρινό. Στο Android με κάθε αναβάθμιση βελτιώνεται. Στο ios γίνεται το ανάποδο. Πάρε ένα αδύναμο Android, αφού είναι προσωρινό.
Ntinaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 βασικα και στις 2 περιπτωσεις γινεται πιο αργο. μακρια απο τοσο παλιο κινητο, ουτε 50 ευρω δε θα εδινα
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Παίδες, την είχα την συσκευή πριν κάτι μήνες, και ήμουν ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι με το iOS 9.3.3 θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο οπότε είμαι κομπλέ. Το αν αξίζει, να το τσιμπήσω από το eBay με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως, σε λίγο καιρό, θα τσιμπήσω το iPhone SE, οπότε απλά ψάχνω κάτι προσωρινό. Αφού το είχες και είσαι ικανοποιημένος πάρ'το. Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος και η τιμή οκ. (Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα αλλά οκ).
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μήπως αν κρατήσεις τα λεφτάκια σου, πάρεις το SE ( το καλύτερο smartphone του κόσμου ) μια ώρα αρχύτερα; 4
taslikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σαν αγορά αν ρωτάς αν ειναι έμπιστο το eBay η απάντηση ειναι ναι μπορείς να το παρεις και θα εισαι κομπλε. Σαν κινητό όμως δεν αξίζει, πάρε το se μια ωρα νωρίτερα!!!
AlienTechGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σαν αγορά αν ρωτάς αν ειναι έμπιστο το eBay η απάντηση ειναι ναι μπορείς να το παρεις και θα εισαι κομπλε. Σαν κινητό όμως δεν αξίζει, πάρε το se μια ωρα νωρίτερα!!!Είναι ακριβό ακόμα ρε παίδες το SE. Σε λίγους μήνες θα μπορέσω να το χτυπήσω καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο, και μέχρι τότε δε τρελαίνομαι να μείνω με το Galaxy S που έχω τώρα Έτσι κι αλλιώς, όπως ήδη ανέφερα, το 4S με καλύπτει. Σιγά την χρήση που θα του κάνω έτσι κι αλλιώς. Πέρα από τα βασικά (κλήσεις, μηνύματα), το πολύ-πολύ να βγάλω καμία φώτο και να παίξω κάνα Geometry Dash Εν ολίγοις, με υπερκαλύπτει για τώρα. Υ.Γ. Εξάλλου όταν έρθει η ώρα του SE, πιστεύω το 4S, θα φύγει σε μια καλούτσικη τιμή (~50 ευρώ) εδώ στις αγγελίες.
taslikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εεε τοτε μην το σκέφτεσαι αφου θα το διώξεις με 50€ ουσιαστικά 20€ θα εχεις βάλει απο την τσέπη σου αφου κανει 60€ και μετά παίρνεις το τουμπανακι.
torq Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 όχι ότι μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά.... από τη στιγμή που η χρήση που κάνετε στο κινητό είναι απλή, γιατί πάτε και σκάτε τόσα χρήματα για ένα κινητό; απλά για το ψυχολογικό; -έχω ακριβό κινητό είμαι και πολύ γαμάτος; Υ.Γ μη πέσετε να με φάτε
MariannaX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 όχι ότι μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά.... από τη στιγμή που η χρήση που κάνετε στο κινητό είναι απλή, γιατί πάτε και σκάτε τόσα χρήματα για ένα κινητό; απλά για το ψυχολογικό; -έχω ακριβό κινητό είμαι και πολύ γαμάτος; Υ.Γ μη πέσετε να με φάτε Αν και δεν ανηκω στην κατηγορια "απλη χρηση" μπορω να σου εξηγησω καποιους λογους για τους οποιους σκαει καποιος λεφτα για καλο κινητο. Καλη οθονη,να αντεξει στον χρονο,να εχει καλη καμερα(μπορει καποιοι να μην βγαζουν συνεχεια φωτογραφιες ή βιντεο,αλλα οταν θα βγαλουν θελουν να ειναι καλες),να μην κολλαει και για εντυπωσιασμο(σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι). Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι λογοι... 1
carrypizza Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 όχι ότι μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά.... από τη στιγμή που η χρήση που κάνετε στο κινητό είναι απλή, γιατί πάτε και σκάτε τόσα χρήματα για ένα κινητό; απλά για το ψυχολογικό; -έχω ακριβό κινητό είμαι και πολύ γαμάτος; Υ.Γ μη πέσετε να με φάτε η απλά δεν κάνει τέτοια χρήση απλά θα βολευτεί για λίγο καιρο με το 4s να κάνει την δουλειά του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα