Προς το περιεχόμενο

Peugeot 407 Αντικατασταση Μπροστινων Προβολεων

solidsnake222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Τα μπροστινά φώτα πορείας έχουν κατα κιτρινισει και είναι ώρα για αλλαγή

Κατά αρχήν δν ξέρω πολα πράγματα περί μηχανικών ορολογιών όσο αφορά τα αμάξια όποιος ξέρει ας με βοηθήσει αν έχει την καλοσύνη 

Έχω βρει διάφορους προβολείς  από 90 ευρώ έως 500 ευρω ο ένας, αυτά που κάνουν 500 ευρω τα ξεχνάω... λέω να αγοράσω κάτι φτηνό με 120 ευρώ  αλλά  έχω τις παρακάτω απορίες

αυτό που γλυκό κοιτάζω είναι το παρακάτω αν εχει και κανένας εμπειρία με αυτήν την μάρκα ας μου τις γραψει 

http://www.antallaktikaexartimata.gr/van-wezel-1291586.html

Αυτό που με προβληματισαν είναι τα παρακάτω 

"με ρυθμιστικό μοτέρ για LWR"

Τι μοτέρ περιέχουν τα φώτα?

"Χρώμα φλας:διαφανές"

δηλαδή το μπροστινό φλας θα είναι διαφανές και όχι  το κλασικό πορτοκάλι όπως έχω τώρα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δεν ξεθαμπωνεις τα φαναρια που ηδη εχεις? γινεται και θα γλιτωσεις αρκετα ..υπαρχουν βιντεακια στο youtube...

α και ποτε ξανα Γαλλο, ελπιζω να ειναι το μονο προβλημα που εβγαλε..

έχει βγάλει καταλύτη(δν το έχω αλλάξει ακόμα), τσιμπάει λαδάκι, έχουν καεί  κάμποσες φορές οι λάμπες από τα πίσω και τα μπροστά φώτα, το πάνω σεντονι (του ουρανού) από μέσα είχε ξεκολλήσει(το άλλαξα),  άλλαξα φλάντζα, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δν φαίνεται τίποτα μόνο στο ίσκιο ( από ότι έχω ρωτήσει και άλλους ''έχει καεί από τον ήλιο'' και σε ολα τα peugeot 407 έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα) και κάτι αλλά μικρο προβλήματα αλλά τι να κάνουμε το λάθος έγινε και το πληρώνω xd 

τώρα όσο με τα φώτα, τα βιντεακια στο youtube τα έχω δει, τα έχω δοκιμάσει αλλά δν έχει νόημα μετά από κάποιους μήνες κιτρινίζουν ξανά, όποτε πήρα την απόφαση να τα αλλάξω και μετά να ακολουθηση ο καταλυτής 

ΥΓ. Το κιτρίνισμα από τι οφείλεται από την έκθεση στον ηλιο?  

Πάνε σε κάποιον να στα κάνει. Συνήθως σε πλυντήρια με 20-30€ το κάνουν.

Κανούργιο το πήρες ; Οδηγώ ένα 308 ερχόμενο από Γερμανία και δεν έχει κάνει κιχ.

είχα πάρει καινούριο στις καλές εποχές(2006) όλα full εκτός από gps γιατί έκανε +3000 χιλιάρικα το μόνο πρόβλημα που είχε παρουσιάσει είναι αυτό με την οθόνη(και είχα και κουκούλα και δν το χρησιμοποιούσα την ήμερα σχεδόν καθόλου μόνο το βράδυ  πως χάλασε η οθόνη άγνωστο ) και ότι τσίμπαγε λάδι (η μηχανή τότε είχε 30.000 χλμ) και όλα τα service στην ωρα του

αλλά τρακαρίστηκε διαλύθηκε και πήρα μεταχειρισμενο πριν 3 χρόνια 

edit: Όσο για τα φώτα και στο πλυντήριο να το πάω θα ξανά κιτρινίσουν νμζ δν διορθώνονται , όποτε νμζ μια αλλαγή θα ήταν οτι πρέπει να ξεμπερδέψω με αυτό το θέμα και να πάω στα υπολοιπα 

έχει βγάλει καταλύτη(δν το έχω αλλάξει ακόμα), τσιμπάει λαδάκι, έχουν καεί  κάμποσες φορές οι λάμπες από τα πίσω και τα μπροστά φώτα, το πάνω σεντονι (του ουρανού) από μέσα είχε ξεκολλήσει(το άλλαξα),  άλλαξα φλάντζα, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δν φαίνεται τίποτα μόνο στο ίσκιο ( από ότι έχω ρωτήσει και άλλους ''έχει καεί από τον ήλιο'' και σε ολα τα peugeot 407 έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα) και κάτι αλλά μικρο προβλήματα αλλά τι να κάνουμε το λάθος έγινε και το πληρώνω xd 

τώρα όσο με τα φώτα, τα βιντεακια στο youtube τα έχω δει, τα έχω δοκιμάσει αλλά δν έχει νόημα μετά από κάποιους μήνες κιτρινίζουν ξανά, όποτε πήρα την απόφαση να τα αλλάξω και μετά να ακολουθηση ο καταλυτής 

ΥΓ. Το κιτρίνισμα από τι οφείλεται από την έκθεση στον ηλιο?  

Νομιζω ναι μαζι με κακη ποιοτητα πλαστικου... στην θεση σου θα εψαχνα για μεταχειρισμενα απο τρακαρισμενο.. αυτα που θες να βαλεις δεν ειναι αυθεντικα και πιστευω θα κιτρινισουν ακομα γρηγοροτερα..

ή απλα περνεις ενα Ιαπωνικο και με σωστη χρηση / συντηρηση εισαι αρχοντας για παντα... και αφηνεις ουρανους φωτα οθονες κλπ να σκωτιζουν τους γαλλο-ιταλοφιλους :devil:

Νομιζω ναι μαζι με κακη ποιοτητα πλαστικου... στην θεση σου θα εψαχνα για μεταχειρισμενα απο τρακαρισμενο.. αυτα που θες να βαλεις δεν ειναι αυθεντικα και πιστευω θα κιτρινισουν ακομα γρηγοροτερα..

ή απλα περνεις ενα Ιαπωνικο και με σωστη χρηση / συντηρηση εισαι αρχοντας για παντα... και αφηνεις ουρανους φωτα οθονες κλπ να σκωτιζουν τους γαλλο-ιταλοφιλους :devil:

μεταχιρισμενο να αγοράσω λίγο δύσκολο αυτό έχουμε τώρα τι να κανουμε xd

αυτό με προβλημάτιζε και σε έμενα όσο αφορά τα φώτα ότι δν θα είναι αυθεντικά και θα κιτρινίσουν.. γρήγορα,

της bosh που ειναι και πιο ακριβά λες να είναι καλύτερα?  θα κοιτάξω και για μεταχειρισμενα φώτα αλλά πιστεύω λίγο δύσκολα να βρω.. 

μεταχιρισμενο να αγοράσω λίγο δύσκολο αυτό έχουμε τώρα τι να κανουμε xd

αυτό με προβλημάτιζε και σε έμενα όσο αφορά τα φώτα ότι δν θα είναι αυθεντικά και θα κιτρινίσουν.. γρήγορα,

της bosh που ειναι και πιο ακριβά λες να είναι καλύτερα?  θα κοιτάξω και για μεταχειρισμενα φώτα αλλά πιστεύω λίγο δύσκολα να βρω.. 

φιλε μεταχειρισμενα φωτα ελεγα να βρεις... σε τελεια κατασταση... σιγουρα βρισκεις ευκολα κιολας... γιατι ψαχνεις φωτα, που ολα τα μοντελα του αυτοκινητου σου φορανε το ιδιο... ανεξαρτητος χρωματος μοτερ πορτας τυπου αμαξωματος κλπ... για bosch πολυ ακριβα, ισως να ρωτουσες και σε αντιπρωσοπεια τα αυθεντικα ποσο κανουν, μπορει να ειναι και φθηνα σχετικα.. γενικα η πεζο δεν εχει ακριβα ανταλλακτικα σε σχεση πχ με ιαπωνες :P

Ναι θα πάω και στην αντιπροσωπεια ( αν και νομίζω θα προσπαθήσουν μου πιουν το αίμα) και θα κοιτάξω και μεταχειρισμενα και θα δω στο τέλος αν βρω κάτι αξιόλογο αλλιώς με βλέπω να καταλήγω με τα μουφα  :P

• Like 1

Φιλέ κ καινούρια να πάρεις κ ιμιτασιοναρα να πάρεις θα ξαναθαμπωσουν , μπορείς να πας σε φανοποιο να δώσεις 30-40€ να στα τρίψει κ να βάλει βερνίκι θα χεις ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα ,

• Like 2

Φιλέ κ καινούρια να πάρεις κ ιμιτασιοναρα να πάρεις θα ξαναθαμπωσουν , μπορείς να πας σε φανοποιο να δώσεις 30-40€ να στα τρίψει κ να βάλει βερνίκι θα χεις ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα ,

μα πως το ξέρεις αυτό? στο προηγούμενο αμάξι που είχα αγοράσει καινούριο, 6 χρόνια  το κράτησα  πριν το τρακάρω τα φώτα ηταν πεντακάθαρα  βέβαια το προσεχα πολύ όταν είχε ήλιο πάντα κουκούλα

τώρα αυτό το μεταχειρισμενο δν ξέρω  ο προηγούμενος κάτοχος πως του συμπεριφερονταν και είχε αυτά τα αποτέλεσμα.. 

Θα πάω να ρωτήσω και σε έναν γνωστό φανοποιό, πιστεύω να μου πει με ειλικρίνεια για το πόσο θα κρατήσουν γιατί αν είναι ανά ένα 6 μηνο ας δώσω λίγα παραπάνω να τελειώνω με αυτήν την ιστορία 

• Like 1

οπως σου ειπαν ηδη πηγαινε σε εναν φανοποιο και πες του να τα φτιαξει.εαν βαλει βερνικι μετα θα αργησουν παρα πολυ να ξαναχαλασουν.

στο προηγουμενο αμαξι τα φωτα ηταν πεντακαθαρα γιατι το προσεχες οπως λες.

απο τον ηλιο πολυμεριζεται το πλαστικο των φαναριων και κιτρινιζουν.

και τα καινουργια κατα πασα πιθανοτητα ιμιτασιον που θα παρεις,εαν δεν το προσεχεις οπως το παλιο σου,θα κιτρινισουν και εκεινα σε λιγα χρονια.

(τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου η αγορα καινουργιων φαναριων).

• Like 1

Και αυτο το αμάξι το προσέχω τώρα όπως το πρώτο μου,

Θα πάω να δώσω και μια ευκαιρία σε φανοποιό  και ελπίζω να κρατήσουν κάμποσο καιρό

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις/συμβουλές σας !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...