Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα συστημα pentium 4 socket 478

1) προβλημα. εχω εγκαταστησει τους drivers για ηχο realtek ac 97 σε windows 7 και ο ηχος ακουγεται πολυ σιγανα και για να ακουστει πρεπει να συνδεσω τα ηχεια μονο στην μπλε θηρα αποσο ξερω κανονικα στην πρασινη δεν ειναι?αλλα μονο στην μπλε δινει ηχο

2) θα ηθελα αν γινεται να ανεβασω τα mb της onboard gpu απο 128mb να την πηγαινα καμια 256-512 η και για overclock τα mhz της gpu  

3) και εναν ελαφρυ broswer για τον cpu μου πιο πολυ για κανα βιντεο στο youtube 360p

Δημοσ.

Για το 3)

Δεν ειναι ο browser είναι οτι και το HTML5 και o flash είναι πλέον αρκετά βαριά.Δε νομίζω οτι πάνω απο 360p θα μπορέσεις να πας.

Δημοσ.

1) Ειναι μαλλον bug στην πρασινη θυρα αλλα εφοσον στη μπλε θυρα παιζει τοτε εισαι οκ.

2) Δεν συμφερει να κανεις overclock - καλυτερα παρε μια φθηνη καρτα γραφικων

3) Για το Youtube αν εχεις P4 στα 2.4GHz ενδεχεται να παιξει οριακα μεχρι 480p - μπορεις να δεις directly χωρις να τρωει cpu πχ να κανεις copy το λινκ και να κανεις paste το λινκ στον VLC Player και να βλεπεις το βιντεο απο εκει.

• Like 1
Δημοσ.

1) Ειναι μαλλον bug στην πρασινη θυρα αλλα εφοσον στη μπλε θυρα παιζει τοτε εισαι οκ.

2) Δεν συμφερει να κανεις overclock - καλυτερα παρε μια φθηνη καρτα γραφικων

3) Για το Youtube αν εχεις P4 στα 2.4GHz ενδεχεται να παιξει οριακα μεχρι 480p - μπορεις να δεις directly χωρις να τρωει cpu πχ να κανεις copy το λινκ και να κανεις paste το λινκ στον VLC Player και να βλεπεις το βιντεο απο εκει.

1)ναι παιζει στην μπλε αλλα πολυ σιγα αυτο ειναι το προβλημα

2)καρτα γραφικων δεν θα θελα να παρω προς το παρων, θα θελα αν γινεται overclock 

3)εχω pentium 4 3.2GHz θα το δοκιμασω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...