Setin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στο σπίτι των γονιών μου έχουμε εγκατεστημμένο ένα είδος ηχοσυστήματος (δεν έχω ιδέα απο αυτά). Άπο οτι κατάλαβα η κονσόλα (ελπίζω έτσι να λένε αυτό που χειρίζεται τον ήχο κτλπ) χάλασε πριν αρκετά χρόνια και πετάχτηκε. Επειδή θέλω να το κάνω δώρο στον πατέρα μου ξέρει κανένας τι χρειάζεται να αγοράσω για να μπορώ να χρησιμοποιώ ξανά τα ηχεία; Επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες που μπορεί να βοηθήσουν. Τα καλώδια που θα δείτε λογικά ήταν συνδεδεμένα με την κονσόλα. Επίσης θα με βόλευαν και συγκεκριμένες προτάσεις για το hardware που θα πρέπει να αγοράσω. (Τα ηχεία θεωρώ λειτουργούν κανονικά).
Runner25 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 λοιπον αυτα απο οσο καταλαβαινω απο τις εικονες ειναι παθητικα ηχεια, αυτο που χρειαζεσαι και λες κονσολα ηχου ειναι ο ενισχυτης θα προσεξεις την αντισταση των ηχειων τα ohm δηλαδη και τα watt και θα κοιταξεις να παρεις ενισχυτη που τον καλυπτουν τα ηχεια για να μην τα καψεις η καλωδιωση σου ειναι καλη βλεπω οτι εχεις καλωδια απο καθαρο χαλκο παντως τα ηχεια δεν αξιζουν και πολλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα