phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, τελικά η δουλειά έγινε με το παιχνιδάδικο της παλιάς μου γειτονιάς. Θα το έβγαζα φωτογραφία, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο με της φωτογραφίας στο #67. Το πήρα 12€ σε σακουλάκι, θα παζάρευα σίγουρα αν δεν ήταν το συγκεκριμένο, απλά τώρα είπα δεν πειράζει, αφού γλίτωσα και την αναμονή. Το βάζω πάνω και επανέρχομαι.
Getta Robo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ωραιος, ανεβασε και φωτογραφιες αν θες. Θα δεις αμεση διαφορα στην εικονα σε σχεση με την προηγουμενη συνδεσμολογια, αν πανε ολα καλα.
phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, αυτό που ξέχασα, είναι ότι η 60KU6000 που έχω, έχει μόνο HDMI και Component, οπότε δυστυχώς η σύγκριση στην ίδια TV δεν είναι εφικτή. H πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να το συνδέσω στην Philips 231T1 που είχαμε πάρει από Getitnow (όποιος θυμάται εκείνο το χαμό που είχε γίνει τότε εδώ μέσα) με Composite, ώστε να αλλάξω τη ρύθμιση σε Component. Το περίεργο (και η πρώτη ψυχρολουσία) ήταν ότι ενώ με Composite η εικόνα ήταν "ΟΚ", με Component είχα παρεμβολές, και πήγα να τρελαθώ. Πάω λοιπόν και τα κοτσάρω όλα πάνω στην 60άρα, και όλως περιέργως δεν έχω παρεμβολές. Πετάω το Resident Evil 4 μέσα (τόση ώρα ήμουν χωρίς δισκάκι και έπαιζα με το menu), ανοίγω, και ενώ όντως δεν έχω παρεμβολές, η εικόνα μουφάρει αρκετά. Έχω κάτι σαν γραμμές, αλλά όχι από παρεμβολές. Κλείνω και ξανακάνω boot ενεργοποιώντας το Progressive Scan, και η εικόνα βελτιώθηκε πάρα πολύ. Έβαλα κι έπαιξα λίγο RE4, καλή φάση, δε μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα κιόλας, αλλά φαντάζομαι ότι θα παίζει ρόλο και ότι είναι πολλές οι ίντσες, είναι και 4Κ η TV. Έχω και πόσο καιρό να παίξω τόσο παλιό παιχνίδι και σε κονσόλα, που νομίζω χρειάζομαι ένα χρόνο προσαρμογής.
pollop Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ωχ. φανταζομαι αποτελεσματα που θα εχω εγω δλδ με την κινεζια componenet οταν με το καλο μου ερθει
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά, και το δικό μου κινεζιά είναι, όπως και τα original της Sony, απλά με μια πρώτη ματιά φαίνεται πιο ποιοτικό. Είμαι στο ψάξιμο όμως, γιατί έχω υποψίες ότι δεν είναι καλό τελικά.
pollop Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ηρθε σημερα το καλωδιο απο Κινα και η διαφορα ειναι τεραστια, οποιος ενδειαφερεται λoιπον, ας προχωρησει αφοβα, αν θελετε ανεβαζω και pics
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ανέβασε αν θες, γιατί εγώ δεν έχω βρει χρόνο ακόμα, συν ότι παίζω σε 60άρα 4Κ, οπότε πραγματικά δεν ξέρω πόση βελτίωση μπορώ να δω. Πάντως ανακάλυψα ότι τελικά έχει A/V η τηλεόραση, οπότε κάποια στιγμή θα κάνω μια σύγκριση. Σε τι τηλεόραση δοκιμάζεις εσύ;
pollop Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 σε 24 fulhd, δεν ξερω αν στην δικια σου τιβι θα εχει διαφορα, αλλα πραγματικα σε εμενα ειναι τεραστια, εν τω μεταξυ αν θυμαμαι καλα το πηρα γυρω στα 2 γιουρια , οποτε δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις, τεσπα οταν βρω χρονο θα ανεβασω φωτο
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, τελικά δοκίμασα και με Composite στην ίδια TV, και όντως υπάρχει διαφορά, η οποία γίνεται αντιληπτή τόσο in game, όσο και όταν ανοίγεις την κονσόλα, που οι τίτλοι με Component έχουν μεγαλύτερη ευκρίνεια (π.χ. PlayStation®). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο, είναι ότι στο Resident Evil 4 με Component, όταν είμαι σε Interlaced έχω αυτές τις γραμμές που έχω πει πιο πάνω, ενώ με Composite δεν τις έχω.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βλεπω υπαρχουν λυσεις αλλα θελει μονταρισματα, φλασαρισμα με πειραγμενο bios και αλλα πολλα. Θα παω στην λυση του φθηνου component απο ebay. http://www.ebay.com/itm/For-Original-Xbox-HD-Component-AV-Cable-Cord-High-Definition-Hookup-Connection/201855166297?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41375%26meid%3De37ecad263a8485393293e69ad261b1d%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D201218047771&_trksid=p2047675.c100005.m1851 Ηρθε το καλωδιο.Αρκετη διαφορα σε σχεση με το scart.Θα παρω και αυτον τον ανταπτορα για συνδεση με vga. http://www.ebay.com/itm/3-RCA-RGB-Video-Female-To-HD-15-Pin-VGA-Component-Video-Jack-Adapter-Plug-/152286650919?hash=item2374fde227:g:nkAAAOSwx6pYp~3e Λογικα με καλωδιο component για ps2 και τον ιδιο ανταπτορα συνδεεις ps2 σε vga οθονη.
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον ήχο τι γίνεται όμως; Η U2711 μου έχει μεταξύ άλλων και Composite και Component, αλλά το πώς θα πάρω ήχο είναι άλλο θέμα.
ossa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βελτιωσω καπως τα γραφικα του ps2 που παιζω, συνδεδεμενο με scart στην 43 HD τηλεοραση? Οποιος δηποτε τροπος αν υπαρχει. Ευχαριστω.
pollop Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Παρε ενα component καλωδιο, εγω πηρα ενα απο κινα και ειδα μεγαλη διαφορα 1
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ο πιο οικονομικός τρόπος είναι ένα απλό, αλλά όχι κακό ποιοτικά Component. Αν ανέβουμε σε χρήματα υπάρχουν κι άλλες λύσεις, που δεν αξίζουν κατά τη γνώμη μου. Έχει υπόψη σου πως τη μεγαλύτερη διαφορά θα τη δεις στα παιχνίδια που υποστηρίζουν Progressive Scan, στα υπόλοιπα δυστυχώς η διαφορά δεν είναι μεγάλη.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ps2 to hdmi Γεια σας και παλι.και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.θελω να αγορασω εναν μετατροπεα ηχου εικονας για το ps2. Εχω μια τηλεοραση full hd και θα ηθελα να μου πειτε αν θα δω διαφορα.και πιο μου προτεινετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα