Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όντως έχω αλλοίωση, θα είναι κάτι εμφανές, π.χ. τρεμόπαιγμα, ή μπορεί να μην έχω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας;

Γιατί αν είναι το πρώτο, δεν τρέχει κάτι, θα έχω χάσει ~8€ και θα ψάξω για κάτι ποιοτικότερο.

Αν όμως είναι το δεύτερο, επειδή (λογικά, όπως λες κι εσύ) θα δω διαφορά προς το καλύτερο, αλλά όχι το βέλτιστο, τότε ***.

Έχεις να προτείνεις κάτι πιο safe, από eBay ας πούμε;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι δυο περιπτωσεις ειναι πιθανες. Εχω διαβασει και για component που δεν βγαζανε στη πραγματικοτητα τιποτα καλυτερο απο rca. Τα περισσοτερα απο αυτα, ειναι κλωνοι και δεν εχουν πρακτικες διαφορες στη ποιοτητα. Με 3ε μπορεις να παρεις καινουργιο απο το aliexpress πχ.

Αν ψαχνεις σοβαρο τωρα καλωδιο component, ειτε θα τα σκασεις για μεταχειρισμενο monster component απο το ebay, η με τυχη και ψαξιμο αν βρεις το επισημο ps3 component της sony ξεχασμενο σε καποιο καταστημα.

Παρεπιπτωντος, τα φθηνα component, εχουν τοσο λεπτα καλωδια, οπου κοβονται αν δεν τα τραβηξεις/βαλεις σωστα. Προσεξε τις κινησεις σου.

Δημοσ.

Να τα σκάσω χοντρά για το PS2 δεν παίζει, εδώ και για το Gamecube το κατοστάρικο (του Plug n Play όταν κατασκευαστεί σωστή version).

Μέχρι 15-20€ να έδινα για ένα σωστό Component cable.

Απ' την άλλη, δε λέει να πάω σε κάτι οικονομικό και κάθε φορά πατάω το On να έχω αμφιβολίες σχετικά με την εικόνα που βλέπω μπροστά μου.

Δημοσ.

βασικα και εγω περιεργος ειμαι να δω τι θα μου ερθει απο Κινα μερια σε ποιοτητα, βεβαια οτι πληρωσεις παιρνεις, οποτε δεν εχω και τρελες απαιτησεις

Δημοσ.

Εχει στο ebay monster ps2 component cable σε προσφορα. Αρκει να εχεις καποιον δικο σου απο τις ΗΠΑ για να στο στειλει. Ειναι πολυ πιθανο να βρεις και ξεχασμενα σε καταστημα, του ps3 εχουν την ιδια υποδοχη και συνδεσμολογια με του ps2 αλλωστε.

Δημοσ.

Και πες ότι βρίσκω κάποιον στην Αμερική, πόσο πιο φθηνά θα μου έβγαινε να μου το έστελνε εκείνος; Έχεις κάποιο link απ' το Monster;

Πιο πιθανό μου φαίνεται το σενάριο να βρω σε κανά παιχνιδάδικο, από εκείνα που τσίπαραν κονσόλες και αντέγραφαν παιχνίδια.

βασικα και εγω περιεργος ειμαι να δω τι θα μου ερθει απο Κινα μερια σε ποιοτητα, βεβαια οτι πληρωσεις παιρνεις, οποτε δεν εχω και τρελες απαιτησεις

Πότε περίπου το περιμένεις;

Εγώ πάντως θα ήθελα να μην έχω αμφιβολίες όπως είπα και πιο πάνω.

Δημοσ.

Ναι αμε, δες αυτο πχ

http://www.ebay.com/itm/PlayStation-3-Monster-Cable-GameLink-USB-Mini-USB-Connector-Tech-Controller-New-/292173266104?hash=item4406e23cb8

Στελνει και ο ιδιος Ελλαδα, αλλα με απαγορευτικά μεταφορικα. Για εκει ειναι δωρεαν ομως.

Για τα καταστηματα τωρα, ναι ισως βρεις εκει αλλα να εχεις δυο κριτηρια. Να ειναι σε συσκευασια και οχι σκετα η σε απλο σακουλακι, μιας και αυτα πανε 3€ απο Κινα στη χειροτερη, και να εχουν χοντρο καλωδιο, σε καμια περιπτωση λεπτο. Παραδειγμα.

PS3_COMP_CBL_A.jpg

Δημοσ.

Ειναι πολυ μικρη η αναλυση και δεν φαινεται καλα. Ρωτα αν ειναι συσκευασμενο σε πλαστικοποιημενη θηκη η σκετο / σε σακουλακι.

Τα φθηνιαρικα ειναι συνηθως σκετα. Και τα παιρνεις απο 3€.

Υπηρχε ενα βιντεο που εδειχνε και τις διαφορες στη ποιοτητα ανα το καλωδιο με τις παρελμβολες κτλ. Ειναι πολλα "component" που η ποιοτητα τους στη πραγματικοτητα ειναι composite!

Δημοσ.

Εντάξει, εννοείται ότι όποιο και να πάρω θα κάνω ένα συγκριτικό test με το Composite που έχω τώρα.

Εδώ διάβαζα ότι και το original της Sony είχε κακές παρτίδες. Κάποια λέει ήταν πολύ καλά και κάποια απαράδεκτα.

Δημοσ.

"boxed" φαινεται να ειναι αυτο..

https://www.easytechnology.gr/konsoles/nintendo-wii/axesouar/kalodio-component-av-gia-wii-wii-u-xbox360-ps3-ps2-cable

τι σκαλωμα εχει φαει το amazon και δε στελνει ουτε καλωδια ελλαδα

μια χαρα ηταν αυτο..

https://www.amazon.co.uk/Speedlink-Max-3-Component-HD-Cable/dp/B00DS5I3FI/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1504122783&sr=8-6&keywords=ps2+component+cable

Δημοσ.

Ναι, το είδα και του EasyTechnology, αλλά ήδη έχουμε ανέβει πολύ.

Μόνο αν δεν έβρισκα τίποτ' άλλο ίσως πήγαινα εκεί.

Καλή περίπτωση το Speed-Link, λογικά με κάτι τέτοιο είσαι αρκετά σίγουρος ότι δεν την έχεις πατήσει.

Απ' το αμερικάνικο να ισχύει ότι έρχεται Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...