Technoman33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Γεια χαρά σε όλους, σας έχω μια ερώτηση. Έχω ένα mp3 που παίρνει ρεύμα από μπαταρία ή usb.Έτσι θέλω να αγοράσω μια προέκταση usb που να την έχω συνδεδεμένη μόνιμα με το mp3 και αυτή η επέταση θα παίρνει ρεύμα από έναν φορτιστή κινητού.Τι λέτε, είναι καλή ιδέα ή είναι τίποτα επικίνδυνο;;;(σόρυ δεν ξέρω τι μου γίνεται με αυτά).Α, και όταν δεν θα το χρησιμοποιώ θα το κλείνω τον φορτιστή απο το πολύπριζο
stefant24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Γεια χαρά σε όλους, σας έχω μια ερώτηση. Έχω ένα mp3 που παίρνει ρεύμα από μπαταρία ή usb.Έτσι θέλω να αγοράσω μια προέκταση usb που να την έχω συνδεδεμένη μόνιμα με το mp3 και αυτή η επέταση θα παίρνει ρεύμα από έναν φορτιστή κινητού.Τι λέτε, είναι καλή ιδέα ή είναι τίποτα επικίνδυνο;;;(σόρυ δεν ξέρω τι μου γίνεται με αυτά).Α, και όταν δεν θα το χρησιμοποιώ θα το κλείνω τον φορτιστή απο το πολύπριζο Είναι ανέφικτο αυτό . Δεν θα δουλέψει η ιδέα σου.
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλό θα ήταν να μην το έχεις μόνιμα στο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα