Hal9000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η μουσική είναι συνήθως από τα στοιχεία ενός παιχνιδιού που πολλοί gamers δεν δίνουν τη δέουσα σημασία, όμως παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική gaming εμπειρία. Το Spotify, θέλοντας να αποκαταστήσει την «αδικία», παρουσιάζει μια νέα ενότητα μουσικής η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο soundtracks από video games. Στην ενότητα περιλαμβάνονται επίσης λίστες μουσικής με τραγούδια που έχουν επιλέξει οι χρήστες της υπηρεσίας αλλά και το ίδιο το Spotify, κάνοντας πιο εύκολη την εύρεση των καλύτερων προτάσεων. Μερικά από τα soundtracks που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Halo 3, Uncharted 4, Battlefield 4, Red Alert 3, Mass Effect 3, και πολλά άλλα. Υπάρχουν βέβαια και σημαντικές απουσίες όπως αυτή του soundtrack του Grim Fandango, με το Spotify να συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να ακούσετε τις συλλογές ή το soundtrack από το αγαπημένο σας παιχνίδι, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Site: Spotify Games
rallistas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Σωστη κινηση!Τα nfs και τα C&C θα τα τιμήσω! 2
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 σοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που να δίνει σημασία στην μουσική ενός παιχνιδιού; 21
torm23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μάλλον δε θα έχεις παίξει το Mass effect 3 1
moustakias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Deus ex αν και δεν με ξετρελανε το παιχνίδι τα soundtrack του είναι αριστούργημα 1
NEFTIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μαλλον δεν ξερετε τις Gianna Sisters. Ολοκληρη η γειτονια μου τις ξερει ομως. 2
morgoth666 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Grand theft Auto: Vice City - Emotion 98.3, ok κλεισαμε. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μάλλον δε θα έχεις παίξει το Mass effect 3 η αληθεια ειναι πως το 3 δεν το εχω παιξει (βασικα εχω παιξει μονο το πρωτο, εγκλημα? :Ρ). επειδη παντως αναφερεσαι στο soundtrack (φανταζομαι ειδες το προηγουμενο μου spoiler), μετα τους φακελους εχω εκατονταδες zip αρχεια με soundtracks (για αυτο και ο μεγαλος αριθμος κατω αριστερα), και εννοειται πως εχω και τα mass effect (γενικα δινω προτεραιοτητα στα παιχνιδια που εχουν official soundtracks). η συλλογη μου ξεκιναει απο τις αρχες της κυκλοφοριας του ps2 και δεν ειναι μονο ψηφιακη, εχω παρα πολλα cd και οχι μονο. ακομα και στις playstation 1 εποχες, ειχα την κονσολα συνδεδεμενη με το στερεοφωνικο και εγραφα τις μουσικες απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια σε κασσετες. 1
cobain_7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν δεν περιλαμβανει την μουσικη απο το Commando και Cybernoid 2 σε Commodore 64, τοτε δεν αξιζει μια η βιβλιοθηκη αυτη. Rob Hubbard και Jeroen Tel. Τελος. Η υπολοιπη βιβλιοθηκη ειναι περιττη.
Human Soul Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μάλλον δε θα έχεις παίξει το Mass effect 3 Όλα τα mass effect έχουν τα δικά τους φανταστικά Sound track.Τα 1 και 2 όμως είναι πολύ πιο dark από το φουτουριστικό 3. 1
LongTom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εντάξει έχει όλων των λογιών τα είδη στην αρχική σελίδα, ακόμη και pride για να είναι στην μόδα... Ακόμη ένα δεν λέει τίποτα.
freegr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Tίποτα όμως το ιδιαίτερο ή το εξωπραγματικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα