Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εσπασε η οθονη του κινητου μου και θελει αλλαγη εχω βρει μια καινουργια απο εξωτερικο πιο οικονομικα απο οτι στην αθηνα το θεμα ειναι οτι θελω να ειναι σιγουρο οτι ειναι αυθεντικη υπαρχει καποιος τροπος να  το αναγνωρισει καποιος αυτο ? μπορει να μου πει καποιοις καποια πληροφορια για να καταλαβω αν ειναι γνησια? εχω καποιες φωτο τησ οθονης για να δειτε !

post-294251-0-82538500-1471100885_thumb.jpg

post-294251-0-62247300-1471100896_thumb.jpgpost-294251-0-22469900-1471100904_thumb.jpg

Δημοσ.

δηλαδη αν εγω βαλω αυτο θα δω διαφορα μετα ? συγκεκριμενα το τζαμι μ εσπασε !! δηλαδη και στην αθηνα να το αλλαξω αν δεν ειναι συγκεκριμενο καταστημα apple δε θα ειναι γνησια  ??? 

Δημοσ.

Οχι δεν θα ειναι γνήσια

Το πολυ πολυ να σου διαφημίσει το μαγαζί οτι ειναι αντίστοιχης ποιότητας (πράγμα που συνήθως δεν ισχύει )

Δημοσ.

αν θεσ γνησια και να την αλλαξεις μονος σου βρες κανα icloud locked στις αγγελιες

δηλαδη αν παρω αυτη που εχω στη φωτογραφια θα εχω διαφορα ??

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά στο εμπόριο φίλε μου!!! Μόνο σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Apple!!

δηλαδη αν εγω βαλω αυτο θα δω διαφορα μετα ? συγκεκριμενα το τζαμι μ εσπασε !! δηλαδη και στην αθηνα να το αλλαξω αν δεν ειναι συγκεκριμενο καταστημα apple δε θα ειναι γνησια  ??? 

Δημοσ.

Για ονομα 170 ευρω για ενα γιαλι δεν το εχω σε εγγυηση δεν με νιαζει να το στιλο στην apple απλος θελω να το επισκεβασω πιο φθινα υπαρχει καποιος που να εχει αλλαξει οθονη εδω να μου πει αν παρατηρη διαφορες

Δημοσ.

Όπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω γνήσια δεν υπάρχουν. Υπάρχουν διάφορες ποιότητες ανταλλακτικών, αυτά που είναι καλής ποιότητας δεν έχουν πρακτικά διαφορές στο μάτι από τη γνήσια οθόνη. Υστερούν συνήθως σε αντοχή, αλλά και η οθόνη που έχει από τη μάνα του σπάει οπότε...:)

• Like 1
Δημοσ.

Κατανοητο αυτο που μου ειπες εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου στης 9 απο της 10 περιπτωσεις σπαει το γιαλι και οχι η οθονη γιατι πρεπει να αλλαζεις ολη την οθονη αφου ειδα βιντεο που αλλαζαν μονο το γιαλι

Δημοσ.

Κατανοητο αυτο που μου ειπες εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου στης 9 απο της 10 περιπτωσεις σπαει το γιαλι και οχι η οθονη γιατι πρεπει να αλλαζεις ολη την οθονη αφου ειδα βιντεο που αλλαζαν μονο το γιαλι

Γιατί είναι πολύ δύσκολο και πολλές φορές δεν πετυχαίνει. Μόνο αν πάρεις μια φορά δύο κομμάτια (lcd και γυαλί) και τα αλλάξεις μπορείς την επόμενη φορά πιο εύκολα να αλλάξεις μόνο το γυαλί. Η εργοστασιακή είναι πολύ δύσκολο και για μένα δεν αξίζει ο κόπος.

edit, βλέπω τώρα ότι από Ελλάδα βρίσκεις με 70€ άρα από εξωτερικό θα βρίσκεις με κανένα 50άρικο. Πιστεύω είναι οκ η τιμή για να μη το ρισκάρεις και πληρώνεις δύο οθόνες μετά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...