Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση internet(cosmote)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι όχι δικε μου καμία σχεση... Έως 24 κανόνικα ειμαι. Γιαυτο άλλωστε δηλώθηκε και βλάβη κανονικά εκ μέρους του ΟΤΕ. Πιστεύω η μα&/@κια εντοπίζεται στα καλώδια του τηλεφώνου εσωτερικά του σπιτιού! Θα τραβήξω καλώδιο εξωτερικό μεθαύριο μαλλον και θα δούμε τι θα δείξει η εγχείρηση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θές δές αν έχσσεις δεύτερο ζεύγος στην πρίζα σου αν ναι δοκίμασε με εκείνο

δοκίμασε τα καλώδια απο τη πρίζα σου να τα κοψεις να τα καθαρίσεις ξανα μίπως έχουν κάπιοα οξείδωση εγώ όταν το έκανα απο 45 χτύπησα 50

Αν έξω έχεις 13 και μέσα 3 άλλαξε καλώδιώση ή τσέκαρε μην έχουν σκουριάσει στις ενώσεις και δεν πιάνουν καλά.Επίσης άμα έχεις στο σπίτι τα παλιά πριζάκια με πυκνωτή σουταρε τα ή κόψε τον πυκνωτή κάνει μεγάλη ζημιά.Με μια τελέιως μακάλικι λύση άπλωσε τελέιως πρόχειρα ένα καλώδιο από το κουτάκι εως το σπίτι σου και δες αποτελεσμα αν το κανεις αυτό εννοειτε βγαζεις το παλιο καλωδιο ωστε να υπαρχει μονο το προχειρο καλωδιο και κανενα αλλο που θα πηγαινει στο σπίτι.Στο σπίτι έχεις τίποτα συναγερμό αν ναι θελει και εκει φιλτρακι

σωστά αυτα με το πυκνωτή κάνουν πολλά θεματάκια για πίο λογο ταβάζουν

και σε εμένα ο οτε επειδή ζήτησα νέο αριθμό μου έβαλαν τέτοιο πριζάκι

σωστά αυτα με το πυκνωτή κάνουν πολλά θεματάκια για πίο λογο ταβάζουν

και σε εμένα ο οτε επειδή ζήτησα νέο αριθμό μου έβαλαν τέτοιο πριζάκι

Τα βάζουν γιατί το 80 που οι καλοδιωσης ήταν μάπα με χαρτινη επενδυση είχαν πολλά θέματα σε καθαροτητα και άλλα απώλιες ρευματος και ο πυκνωτης κάπως έσωσε την κατασταση κάπως.Αλλά τώρα είναι ότι χειρότερο.Αν εχεις πριζακι με πυκνωτη σουταρε το κοφτο πάρε ένα με 1€

Παιδια επειδη και εγω μετα απο 10 χρονια ,εχω πλεον σοβαρο προβλημα με τον ΟΤΕ ,θα ηθελα ,για να μην ανοιγω καινουργιο νημα να μου πει καποιος που ξερει ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να φυγω και να αλλαξω παροχο χωρις να με καθυστερησουν και να μου σπανε τα νευρα.

Μοιραζομαι το ιντερνετ που υποτιθεται οτι ειναι σταθερο στα 10mbps με τον αδελφο μου και οταν κατεβαζω στα 300 kbps για παραδειγμα και προσπαθουμε να παιξουμε και οι δυο καποιο on line game εχουμε τεραστια lags. Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε απο τοτε που μας εβαλαν σε ευρυζωνικη,πριν με pstn ειμασταν μια χαρα. Προσπαθησαμε πολλες φορες με το τεχνικο τους τμημα και δεν βγαινει ακρη. Οποιος μπορει να βοηθησει με συμβουλη για τις διαδικασιες να αλλαξουμε παροχο ταχιστα ,ας το πει.Ευχαριστω. (Συγνωμη απο τον TS για το ελαφρως off topic.)

να σιγουρευτείς πρώτα μην σου έκαναν ανανέωση γιατί όλες οι εταιρίες τα κάνουν

Μην παραπληροφορείς. Αν δεν συμφωνείς δεν ανανεώνουν.

• Moderators

Το κακο παρα πολυ δεν καταλαβαινουν οτι κανουν ανανεωση ειδικα τωρα που το η κληση καταγραφετε εχει γινει ψωμοτυρι πολυ την πατανε νομιζοντας οτι τους περνουν για καποια προσφορα χωρις ανανεωση και οταν δεχοντε το πακετο δεχοντε και μια 24μηνη συμβαση , ο πωλητης οπως τα λεει μεν οτι προκειτε για νεο συμβολαιο ΑΛΛΑ στα λεει μπερδεμενα και με της πολλες σαλτες που σου λεει γλυκαινεσαι και δεχεσε χωρις να ξες οτι εκανες ανανεωση

Σωστα σορρυ λαθος μου πολλες φορες καλουνε λενε θελεεται να συνεχισετε π.χ με 25 ευρω το μηνα και χωρις να το εχεις καταλαβει κανεις ανανεωση χωρις να το ξερεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...