gatakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπερα απο χθες αποφασισα να ασχοληθω με τη συνδεση internet (cosmote) η οποια και σερνοταν.. Καλεσα λοιπον το τεχνικο τμημα του οτε οι οποιοι και εξυπηρετικοτατοι την επομενη (σημερα) δλδ μου εστειλαν τεχνικο ο οποιος και μετρησε τη γραμμη μου στο κουτακι κατω στα 13mbps! Εγω ωστοσο συγχρονιζω στο σπιτι στα 3mbps!! Προτου λοιπον καλεσω τεχνικο-ηλεκτρολογο θα ηθελα να ρωτησω τη παρεα μηπως και μπορω να κανω κατι με το modem. επισυναπτω και stats απο το modem μου! Υ.γ Αν μπορει και ξερει καποιος κανα καλο τεχνικο απο Πειραια θα ημουν υποχρεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Τί τύτο τηλεφωνίας 'εχεις pots i voip δοκίμασε το στη κεντρική χώρίς σπλίτερ και δοκίμασε να συχρονίζει μόνο σαν adsl2+ kai oxi san adslg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, δεν εχω voip όποτε λογικά εχω pots. Το modem το εχω χωρίς splitter εννοείται... Πως δοκιμάζω σαν adsl2+ Και όχι σαν adslg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 δλδ το τηλέφονο σου η συσκευη κουμπόνει πάνω σε πρίζα αν ρ\ειναι ετσι θελει σπλιτερ η φίλτρο μέσα apo ti silda tou router sto dsl meta wan dsl modulation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ναι φιλε μου με φιλτρο ειναι το τηλεφωνο το οποιο και δεν κουμπωνει πανω στο modem αλλα σε ξεχωριστη μπριζα. Το εκανα και με adsl2+. τα ιδιαLink Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 768/3649 kbps Attainable Rate(Up/Down) 775/4140 kbps Noise Margin(Up/Down) 10.3/10.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 14.8/25.5 dB Output Power(Up/Down) 12.4/18.5 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 4/16 Interleave Delay(Up/Down) 9/8 ms INP(Up/Down) 0.5/1 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 7148/4 FEC Errors(Up/Down) 71985/162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε χωρις το τηλεφωνο και δοκιμασε και τις αλλες πριζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τα εκανε ο τεχνικος του ΟΤΕ αυτα! Χωρις το τηλεφωνο ειμουν στα 3 παλι! mbps εννοω. Επιπροσθετως το δοκιμασε με ενα μαντζαφλαρι ο τεχνικος (του ΟΤΕ) αλλες 2 πριζες του σπιτιου και δεν του εδινε-συγχρονιζε καθολου internet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 εσυ εκεί δοκίμασες το ρουτερ δες απο της πρίζες σου η στο κατανεμητη μιπως είσαι σε μονοκλονια δλδ ένα μόνο καλώδιο σύμφωνα με την εξασθένιση είσαι 1,90 μέτρα απο το αστικό κέντρο και εγω οτε εχω αλλα 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Οχι το ρουτερ εκει δεν το δοκιμασα διοτι και δεν βολευει αλλα και δεν υπαρχει λογος αφου δεν πιανει το tester του Οτετζη. Τωρα για τα καλωδια εγω δεν πολυ ξερω απο αυτα αλλα ο Οτετζης μου ειπε οτι εχω ενα ζευγος χρωματος(κοκκινο-μπλε) κατω στομ κατανεμητη. Μαλλον παω για ηλεκτρολογο μου φαινεται. Το τελευταιο τωρα υποθετω οτι ειμαι καλα που ειμαι 1.9 μετρα. Λιγα μου φαινονται Εσυ οτε εχεις vdsl 50 mbps? Η 50 μετρα απο το αστικο κεντρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ναι φιλε μου με φιλτρο ειναι το τηλεφωνο το οποιο και δεν κουμπωνει πανω στο modem αλλα σε ξεχωριστη μπριζα. Το εκανα και με adsl2+. τα ιδιαLink Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 768/3649 kbps Attainable Rate(Up/Down) 775/4140 kbps Noise Margin(Up/Down) 10.3/10.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 14.8/25.5 dB Output Power(Up/Down) 12.4/18.5 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 4/16 Interleave Delay(Up/Down) 9/8 ms INP(Up/Down) 0.5/1 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 7148/4 FEC Errors(Up/Down) 71985/162 πόση ώρα μετά είναι η εικόνα αφότου το γύρισες σε adsl2+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Για να είναι ειλικρινής Χρήστο μόνο του γύρισε σε adsl2+ Δεν έκανα κάτι εγω συν ότι τώρα είναι μόνιμα εκεί! Μπήκα λίγο από τις ρυθμίσεις του modem όπως μου υπέδειξε ένα άλλο παιδί παραπάνω Ωστόσο είχε πολλά προφίλ τικαρισμένα "adsl_g adsl2+ adsl2 κοκ όποτε φοβήθηκα να τα πειράξω. Και αυτή τη στιγμή που γράφω εχω μόνιμα 3 mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ote vdsl 50 εχω αν το κάνεις θα συχρονίζεί μόνο σαν adsl2+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τυχερέ! Θα έδινα το νεφρό μου για να βάλω vdsl αλλά ο καλός ΟΤΕ ακόμα δεν έχει φέρει! Τεσπα εχω προκρίνει τη λύση να τραβήξω απευθείας καλώδιο για αρχή για να δω τι παίζει και τι φταίει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 χαχα είμαι στα 1800 μέτρα λογικά μέσω καφάου παίρνω ναι δοκίμασε και πές μας 100 μέτρα πιο μακρία απο την δικία μου απόσταση είσαι Σύμφωνα με την εξασθένιση είσαι 1900 και κάτι μέτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε μου είπε όπως έγραψα και πιο πάνω ότι στο κουτί έξω από το σπίτι μου φτάνει 13 Mbps! Και με αυτά ειμαι πολυ ικανοποιημένος! Αλλά αν ποτέ βάλω vdsl πιστεύω θα χεστω από τη χαρά μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα