ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ημιμαθεια. Επισης να συμπληρωσω οτι η 800 ουσιαστικα δε πολυχρησιμοποιειται ακομα γιατι σε αυτη τη μπαντα ηταν η αναλογικη τηλεοραση. Και δεν εχει καταργηθει ακομα παντου και ειδικα σε απομακρυσμενες περιοχες. Αρα προς το παρον ειναι και πρακτικα αδυνατο να βαλουν 800αρα. Βεβαια για αυτο ειμαι 99% σίγουρος,ισως να μη θυμαμαι και καλα. Τι σχέση έχει ή έλλειψη της 800αρας με το ότι δεν πιάνει 3G; Να πεις ότι γενικά ή κεραία μπορεί να έχει χειρότερη λήψη από άλλες συσκευές , ναι , να το συζητήσουμε, αλλά ή b20 δεν αφορα το 3g τι? τι σχέση είναι σημεία που δεν πιάνει καθόλου 3g ενώ πιάνει 4g με την 800αρα λόγω ότι έχει την μεγαλύτερη διεισδυτικότητα από όλες τις υπόλοιπές 3g-4g μπάντες Άρα ούτε με την 800αρα που λένε,δεν πιάνει τίποτα. εννοείται ότι υπάρχουν τέτοια σημεία + παίζει ρολό και η εταιρία βασικά η κεραία τις
papp0us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 τι? τι σχέση είναι σημεία που δεν πιάνει καθόλου 3g ενώ πιάνει 4g με την 800αρα λόγω ότι έχει την μεγαλύτερη διεισδυτικότητα από όλες τις υπόλοιπές 3g-4g μπάντες αααα έτσι ναι δεκτό, απλά διατύπωσε το λιγο διαφορετικά, γιατι όπως το έγραψες φαίνεται πως εννοείς, οτι δεν πιάνεις 3G λογο του οτι δεν έχει την 800άρα
Dantε Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αυτα βεβαια θεωρητικα ε? Γιατι πρακτικα ,εχουμε πουθενα αποδεδειγμενα που να γινεται αυτο? Οχι.Αρα αερολογιες και να χαμε να λεγαμε.
ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 μιλάω πάντα βάση την εμπειρία μου είχα/έχω 5 lte διαφορετικές συσκευές με 800 μπάντα και 5 χωρίς και σε όλες παρατηρώ την ίδια συμπεριφορά ακόμα και τώρα έχω δίπλα μου ένα mi4c χωρίς να πιάνει ούτε 3g-4g πάρα μονό 2g και ένα moto g3 που πιάνει 4g
Dantε Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Και εγω σε παραλια ειχα 4G και S6 διπλα μου με το ζορι 3G. Αρα? Παιζουν πολλα ρολο,κεραιες,ρομ,αμφιδρομος ερμης κτλ. Δε βγαζεις συμπερασματα ετσι απλα. Ο μονος τροπος ειναι να δωσουν οι εταιρειες τι μπαντες παιζουν και που η αντε να μπορεις να παρεις μια ιδεα εαν εχεις 2 ιδιες συσκευες με ιδια ρομ και η μια να εχει 800αρα και η αλλη οχι. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
arma1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 τι ψαχνετε να βρειτε; απλα ειναι τα πραγματα, οποιος δουλευει δεδομενα η μπαντα 800 (θα) ειναι απαραιτητη 1
26ska Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μου κάνει εντύπωση που λέτε για την 800αρα,γιατι εγώ είμαι σε πεδινό μέρος στη βοιωτια,15 χιλιόμετρα από την πόλη της Λειβάδιας και δεν πιάνει μία από ίντερνετ,μου έχει βγάλει την πίστη.
arma1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μου κάνει εντύπωση που λέτε για την 800αρα,γιατι εγώ είμαι σε πεδινό μέρος στη βοιωτια,15 χιλιόμετρα από την πόλη της Λειβάδιας και δεν πιάνει μία από ίντερνετ,μου έχει βγάλει την πίστη. ποιος σου ειπε εσενα οτι με την 800 οπου και να εισαι θα εχεις δεδομενα; τωρα αν δεν μπορουμε να καταλαβουμε μερικα πραγματα τσαμπα συζητουμε
djuan1988 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Μου αρέσει που γράφει ημιμάθεια και από κάτω συνεχίζει γράφοντας ότι δεν έχουν βάλει πουθενά 800άρα, αλλά είναι μόλις 99% σίγουρος. Φάσμα στα 800 MHz έχουν αγοράσει και οι 3. Περισσότερο το χρησιμοποιεί η WIND, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιούν οι άλλες δύο. Χρειάζεται για να καλύψουν μεγάλες περιοχές πχ επαρχία και στις πόλεις διότι έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα πχ υπόγεια. Αν ζείτε σε μεγάλη πόλη ίσως να μη δείτε κάποιο πρόβλημα σχεδόν ποτέ, σε διαφορετική περίπτωση είναι απαραίτητη. 2
papp0us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Μου αρέσει που γράφει ημιμάθεια και από κάτω συνεχίζει γράφοντας ότι δεν έχουν βάλει πουθενά 800άρα, αλλά είναι μόλις 99% σίγουρος. Φάσμα στα 800 MHz έχουν αγοράσει και οι 3. Περισσότερο το χρησιμοποιεί η WIND, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιούν οι άλλες δύο. Χρειάζεται για να καλύψουν μεγάλες περιοχές πχ επαρχία και στις πόλεις διότι έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα πχ υπόγεια. Αν ζείτε σε μεγάλη πόλη ίσως να μη δείτε κάποιο πρόβλημα σχεδόν ποτέ, σε διαφορετική περίπτωση είναι απαραίτητη. Σημαντικη προσθήκη: Είναι απαραίτητη για το 4G. To οτι το κινητό σας δεν υποστηρίζει την 800άρα δε σημαίνει οτι δεν θα έχετε σήμα, ή δε θα έχετε σύνδεση δεδομένων. 2G και 3G δεν επηρεάζονται. Δεν θα έχετε σύνδεση σε 4G. 1
djuan1988 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σημαντικη προσθήκη: Είναι απαραίτητη για το 4G. To οτι το κινητό σας δεν υποστηρίζει την 800άρα δε σημαίνει οτι δεν θα έχετε σήμα, ή δε θα έχετε σύνδεση δεδομένων. 2G και 3G δεν επηρεάζονται. Δεν θα έχετε σύνδεση σε 4G. Σωστή η προσθήκη σου, γιατί ειλικρινά ο καθένας βγάζει και διαφορετικό συμπέρασμα όταν διαβάζει κάτι.
26ska Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το 4g το ζητάω από τον πάροχο;Γιατί εμένα μόνο 3g έχει στα δεδομένα.Εγω άσχετος είμαι παιδιά,μια διαπίστωση έκανα,μην τρελενεσαι φίλε.
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το 4g το ζητάω από τον πάροχο;Γιατί εμένα μόνο 3g έχει στα δεδομένα.Εγω άσχετος είμαι παιδιά,μια διαπίστωση έκανα,μην τρελενεσαι φίλε. Ναι, πρέπει να στο ενεργοποιήσει. Επίσης μερικές φορές το να έχεις παλιά sim (πενταετίας), μπορεί να φταίει ότι δεν έχεις 4G.
Dantε Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Μου αρέσει που γράφει ημιμάθεια και από κάτω συνεχίζει γράφοντας ότι δεν έχουν βάλει πουθενά 800άρα, αλλά είναι μόλις 99% σίγουρος. Φάσμα στα 800 MHz έχουν αγοράσει και οι 3. Περισσότερο το χρησιμοποιεί η WIND, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιούν οι άλλες δύο. Χρειάζεται για να καλύψουν μεγάλες περιοχές πχ επαρχία και στις πόλεις διότι έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα πχ υπόγεια. Αν ζείτε σε μεγάλη πόλη ίσως να μη δείτε κάποιο πρόβλημα σχεδόν ποτέ, σε διαφορετική περίπτωση είναι απαραίτητη. https://www.digitaltvinfo.gr/articles/technical-library/item/589-i-anaptyksi-tou-lte-stin-ellada-kai-i-epidrasi-stin-psifiaki-tileorasi Τι συμβαίνει σήμερα με το LTE Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν υπάρχουν σήμερα εκπομπές LTE στο φάσμα των 790 – 862 MHz. Οι διαφημίσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που προβάλουν την πιλοτική έναρξη του 4G από μερικές κυψέλες στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές, δεν αναφέρονται στο φάσμα των 790 – 862 MHz, για τον απλό λόγο ότι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όσο υπάρχουν τηλεοπτικά κανάλια σε αυτή την περιοχή – π.χ. στην Αθήνα τα κανάλια 63 (810 MHz) και 65 (826 MHz), αλλά και επειδή δεν υπάρχει ακόμα η σχετική νομοθεσία που να ορίζει την έναρξη των εκπομπών, ούτε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι έτοιμες από πλευράς υποδομής για αυτό. 3 χρονων μεν αρθρο αλλα δεν εχουν αλλαξει και τρομερα πραγματα. Περα λοιπον απο τις αερολογιες σου,εχεις κατι με αποδειξεις?
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεφύγαμε παιδιά απο το θέμα εντελώς , ανοίξτε καποιο αλλο θέμα η βρείτε καποιο υπάρχον να το συζητήσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα