Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλα τα επίπεδα πλην μπαταρίας το νέξους είναι ανώτερο. Έχει βέβαια Quick charge, το οποίο μπαλωνει την κατάσταση κάπως αλλά και πάλι απέχει αρκετά από την πολύ καλή αυτονομία του xiaomi.

Από την άλλη το xiaomi δεν έχει 800αρα μπάντα για 4g, οπότε αν μένεις επαρχία η έχεις Wind, καλύτερα απέφυγε το.

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε όλα τα επίπεδα πλην μπαταρίας το νέξους είναι ανώτερο. Έχει βέβαια Quick charge, το οποίο μπαλωνει την κατάσταση κάπως αλλά και πάλι απέχει αρκετά από την πολύ καλή αυτονομία του xiaomi.

Από την άλλη το xiaomi δεν έχει 800αρα μπάντα για 4g, οπότε αν μένεις επαρχία η έχεις Wind, καλύτερα απέφυγε το.

Εγώ θα σου πρότεινα να μετακομίσεις και να αλλάξεις δίκτυο.

Δημοσ.

Είμαι σε παρόμοιο δίλημμα,αλλα δεν θελω να μπλεξω με ξεκλειδωμα bootloader κλπ,δεν με ενοχλούν τα αγγλικα με 

Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) θα εχω καποιο (-);

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να μετακομίσεις και να αλλάξεις δίκτυο.

Γνωρίζεις ίσως ότι η 800αρα μπάντα πιάνει τέρμα Θεού και μέση πουθενά όταν ούτε gprs δεν πιάνει? Δεν είναι θέμα δικτύου η εταιρείας. Καλώς ή κακώς, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη... Στα ακριτικα νησιά ποιο εύκολα πιάνεις turkcell, παρά Vodafone, και εκεί είναι που θες την 800αρα, οπότε και η Wind μονόδρομος.

Και μήπως έχεις να προτείνεις κάτι περί των συσκευών, η τα σχόλια σου περιοριζονται σε επίπεδο τρολαρισματος;

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί η 800 αρα καθώς ουτε επαρχία μένω ουτε wind έχω αλλα και το 4g δεν το χρησιμοποιώ πάντα σε 3g το έχω , θέλω να δοκιμάσω και κατι αλλο πλήν nexus και το συγκεκριμένο εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, φοβερή τιμή οποτε δεν θα θυσιάσω και πολλα ( 170 euro απο το να δώσω 250 ) και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια , και στην τελική αν δεν μου αρέσει και τον χ ψ λόγο ξανά γυρίζω στο nexus

Μόλις μου έρθει θα πω εντυπώσεις ευχαριστώ όλους

• Like 2
Δημοσ.

Δεν με απασχολεί η 800 αρα καθώς ουτε επαρχία μένω ουτε wind έχω αλλα και το 4g δεν το χρησιμοποιώ πάντα σε 3g το έχω , θέλω να δοκιμάσω και κατι αλλο πλήν nexus και το συγκεκριμένο εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, φοβερή τιμή οποτε δεν θα θυσιάσω και πολλα ( 170 euro απο το να δώσω 250 ) και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια , και στην τελική αν δεν μου αρέσει και τον χ ψ λόγο ξανά γυρίζω στο nexus

Μόλις μου έρθει θα πω εντυπώσεις ευχαριστώ όλους

Φιλε και εγώ από αυτά που έχω διάβαση εδώ πιστεύω έκανες καλή επιλογή εγώ με το G4 που είχα έβγαζα sot 4-4:30 ώρες και πάλι δεν την πάλευα όχι με αυτά που ακούω για το νέξους 3ωρες αν το έπαιρνες θα είσουν με το καλώδιο στο χέρι συνέχεια τουλάχιστον για την δικιά μου χρυσή έτσι θα ήταν και ας λένε για καθαρό ανδτροιντ πλεων τα κινητά με τέτοιους επεξεργαστές δεν κολλάνε απλά,περιμένουμε εντυπώσεις με το καλό να σου έρθει
Δημοσ.

Σε επεξεργαστη-gpu δε ξερω κατα ποσο ειναι ανωτερο.

Επισης λιιιγο να τελειωνουμε το παραμυθακι με την 800αρα μπαντα.

Γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι σε χωριο τερμα θεου και πιανω 4G μια χαρα και απο αυτο γραφω κιολας.

Α και ο αδελφος μου wind εχει και μια χαρουλα πιανει.

Οποτε αν επιβεβαιωμενα καποιος δεν εχει πιασει 4G καπου λογω ελλειψης 800αρας(και κανεναν δεν εχω διαβασει να το εχει παθει),παρακαλω να μη το αναφερουμε καν αυτο.

Α και να αναφερω οτι δουλευεται και mod που ξεκλειδωνει στο 3 pro την 800αρα μπαντα ,μιας και βγηκε στη ταιβαν εκδοση που την υποστηριζει κανονικα.

Κατα τα αλλα ωραιες οι καμερες,τα μπλικιμπλικια κτλ αλλα οταν σε μιση μερα το κινητο βγαινει off λογω μπαταριας ,τοτε βραστα.

1,5-2 μερες εδω στο χωριο με αθλιο σημα και του πεταξα και μονταρισμενο κερνελ και βγαζει και παραπανω(και εχει και QC 2 και 3 μιας και το ανεφερες υπερ του 5X).

Αθηνα δε,βαραω 4μερα αναλογα και τη χρηση φυσικα.

Κατω απο 1 μερα γεματη δε παιζει να βγαλει για κανενα λογο ,οτιδηποτε και να του κανεις .-

Με τα 160Ε που κανει,νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

Και φυσικα μια κοινοτητα να βγαζει και ελληνικες ρομ.

Δημοσ.

Ανώτερο το 5Χ από το Mi5; Δεν νομίζω. Σίγουρα έχει κάποια λίγα υπέρ το 5Χ (αγορά και εγγύηση από Ελλάδα + 800άρα μπάντα) αλλά ως συσκευές δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο. 

Δημοσ.

Είμαι σε παρόμοιο δίλημμα,αλλα δεν θελω να μπλεξω με ξεκλειδωμα bootloader κλπ,δεν με ενοχλούν τα αγγλικα με 

Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) θα εχω καποιο (-);

Οχι δεν θα εχεις προβλημα. Αρκει βεβαια να ερθει με official rom και να μη βαλουν το χερακι τους οι κινεζοι στο μαγαζι απ οπου θα το αγορασεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε επεξεργαστη-gpu δε ξερω κατα ποσο ειναι ανωτερο.

Επισης λιιιγο να τελειωνουμε το παραμυθακι με την 800αρα μπαντα.

Γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι σε χωριο τερμα θεου και πιανω 4G μια χαρα και απο αυτο γραφω κιολας.

Α και ο αδελφος μου wind εχει και μια χαρουλα πιανει.

Οποτε αν επιβεβαιωμενα καποιος δεν εχει πιασει 4G καπου λογω ελλειψης 800αρας(και κανεναν δεν εχω διαβασει να το εχει παθει),παρακαλω να μη το αναφερουμε καν αυτο.

Α και να αναφερω οτι δουλευεται και mod που ξεκλειδωνει στο 3 pro την 800αρα μπαντα ,μιας και βγηκε στη ταιβαν εκδοση που την υποστηριζει κανονικα.

Κατα τα αλλα ωραιες οι καμερες,τα μπλικιμπλικια κτλ αλλα οταν σε μιση μερα το κινητο βγαινει off λογω μπαταριας ,τοτε βραστα.

1,5-2 μερες εδω στο χωριο με αθλιο σημα και του πεταξα και μονταρισμενο κερνελ και βγαζει και παραπανω(και εχει και QC 2 και 3 μιας και το ανεφερες υπερ του 5X).

Αθηνα δε,βαραω 4μερα αναλογα και τη χρηση φυσικα.

Κατω απο 1 μερα γεματη δε παιζει να βγαλει για κανενα λογο ,οτιδηποτε και να του κανεις .-

Με τα 160Ε που κανει,νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

Και φυσικα μια κοινοτητα να βγαζει και ελληνικες ρομ.

χωρίς 800άρα εννοείται πιάνει lte άλλα όχι τόσο καλά όπως με αυτή .... αυτήν την στιγμή έχω xiaomi είμαι επαρχία και σε πολλά σημεία (συμπεριλαμβάνω και το δικό μου σπίτι και το πατρικό μου μέσα) είμαι χωρίς ίντερνετ γιατί δεν πιάνει ούτε 3g άλλα ούτε 4g λόγω ελλείψεις 800αράς ενώ με συσκευές που την υποστηρίζουν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ή έλλειψη της 800αρας με το ότι δεν πιάνει 3G; Να πεις ότι γενικά ή κεραία μπορεί να έχει χειρότερη λήψη από άλλες συσκευές , ναι , να το συζητήσουμε, αλλά ή b20 δεν αφορα το 3g

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ή έλλειψη της 800αρας με το ότι δεν πιάνει 3G; Να πεις ότι γενικά ή κεραία μπορεί να έχει χειρότερη λήψη από άλλες συσκευές , ναι , να το συζητήσουμε, αλλά ή b20 δεν αφορα το 3g

Ημιμαθεια.

Επισης να συμπληρωσω οτι η 800 ουσιαστικα δε πολυχρησιμοποιειται ακομα γιατι σε αυτη τη μπαντα ηταν η αναλογικη τηλεοραση. Και δεν εχει καταργηθει ακομα παντου και ειδικα σε απομακρυσμενες περιοχες. Αρα προς το παρον ειναι και πρακτικα αδυνατο να βαλουν 800αρα.

Βεβαια για αυτο ειμαι 99% σίγουρος,ισως να μη θυμαμαι και καλα.

Δημοσ.

Sorry κιόλας για το offtopic,αλλα επειδή είμαι αυτές τις μέρες σε επαρχία και δεν πιάνει το nexus 5x internet,π ως ενεργοποιώντας την 800αρα;

Δημοσ.

Sorry κιόλας για το offtopic,αλλα επειδή είμαι αυτές τις μέρες σε επαρχία και δεν πιάνει το nexus 5x internet,π ως ενεργοποιώντας την 800αρα;

Δεν το ενεργοποιείς. Ή την έχει την συχνότητα το κινητό ή δεν την έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...