SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Σύντομα θα δώσω το αγαπημένο μου αλλα παλιό πλέον nexus 5 και ειμαι στην αναζήτηση αλλου κινητού οσο πιο κοντά σε pure android οπως τα nexus , η πρώτη μου σκέψη ηταν το nexus 5x αλλα απο σκέφτομαι και καποιο καλό κινέζικο της xiaomi μιας και το ταβάνι στα χρήματα που εχω ειναι τα 250 euro , απο τα άσχημα του nexus και δεν ξέρω πως τα πάει στο 5x ηταν η μπαταρία που αν και καινούργια που άλλαξα πρόσφατα και χωρίς βαριά χρήση δεν κρατάει και ιδιαίτερα πολύ και βλέπω οτι και το 5x εχει παρόμοιας χωρητικότητας μπαταρίας. Όποτε θέλω τις γνώμες σας για το nexus 5x αλλα και για επιλογή xiaomi στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω Ευχαριστώ 1
papp0us Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Με κανα τριανταρι παραπάνω πες σε xiaomi mi5 32gb. Νομίζω πως αξίζει περισσότερο από το 5x. Για την ακρίβεια μόλις έκανα τη μετάβαση αυτή, γιατί ή μπαταρία του 5x είναι στη καλυτερη μέτρια. Φυσικα πολύ φτηνότερα υπάρχει και το redmi note 3 pro, που έχει και ράδιο και επεκτάσιμη μνήμη, αλλά αρκετά χειρότερη κάμερα. Εξαρτατε το τι προτιμάς. Τέλος, για αρκετούς, είναι σημαντικη και ή απουσία των 800mhz από το 4G των xiaomi
papp0us Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Που έχει 280 το mi5?Geekbuying, bangood, τα δυο πρώτα που βγάζει το κιμοβιλ
leo066 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Που έχει 280 το mi5? 261€ το πήρα από igogo.es πριν 2 εβδομάδα , δεν είναι και wow τιμή τα 280
ziaba Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 261€ το πήρα από igogo.es πριν 2 εβδομάδα , δεν είναι και wow τιμή τα 280 ναι έπαιξε και στα 261 άρα σε λίγο θα πέσει η τιμή του κ αλλο
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Σύντομα θα δώσω το αγαπημένο μου αλλα παλιό πλέον nexus 5 και ειμαι στην αναζήτηση αλλου κινητού οσο πιο κοντά σε pure android οπως τα nexus , η πρώτη μου σκέψη ηταν το nexus 5x αλλα απο σκέφτομαι και καποιο καλό κινέζικο της xiaomi μιας και το ταβάνι στα χρήματα που εχω ειναι τα 250 euro , απο τα άσχημα του nexus και δεν ξέρω πως τα πάει στο 5x ηταν η μπαταρία που αν και καινούργια που άλλαξα πρόσφατα και χωρίς βαριά χρήση δεν κρατάει και ιδιαίτερα πολύ και βλέπω οτι και το 5x εχει παρόμοιας χωρητικότητας μπαταρίας. Όποτε θέλω τις γνώμες σας για το nexus 5x αλλα και για επιλογή xiaomi στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω Ευχαριστώ Στην προκειμένη φάση δεν αξίζει να πας σε καμιά συσκευή καθώς είμαστε σε περίοδο μετάβασης. Περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη καλύτερα και βλέπεις από εκεί πως θα διαμορφωθούν οι τιμές. Το nexus 5X 32gb βέβαια για κάποιον που δεν έχει συσκευή και πρέπει να πάρει τώρα μια είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή περίπτωση καθώς παίρνει ένα καλό πακέτο σε πολύ καλή τιμή. Το να πας πάντως από nexus σε xiaomi θα σε πω απλά ότι ναι μεν θα κερδίσεις πολλά αλλά θα χάσεις σε λογισμικό καθώς η xiaomi έχει από τα πιο βαριά αλλαγμένα android της αγοράς (όπως και κάθε μεγάλη κινέζα εδώ που τα λέμε). Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το miui είναι από τα καλά λειτουργικά με πολλές επιλογές και οι συσκευές της xiaomi γενικότερα έρχονται σχεδόν πλήρης. Ειδικά η περίπτωση του mi5 αν εξαιρέσεις ότι σπάει στη μέση για πλάκα είναι πολύ δυνατή περίπτωση στα λεφτά του.
thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Nexus 5x μονο και μονο για τις ενημερωσεις παρε την 32GB εκδοση.
arma1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φιλε spank, εγω δεν θα επερνα σημερον ημερα κινητο διχως να εχει την 800 μπαντα στο 4G, κατα τ αλλα ειναι πολυ δυνατα τα xiaomi
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά θα παω σε xiaomi μαλλον γιατι η αλήθεια ειναι οτι τον τελευταίο χρόνο το nexus 5 άρχισε να μου κάνει νερά ( το σήμα δεν μένει σταθερό μπορεί να χαθεί τελείως , το power button τα εχει παίξει και αλλα διάφορα τετοια ) οποτε λεω να δοκιμάσω και κανα κινέζικο xiaomi χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να χαλάσω 250 euro απλα αυτο εχω σαν ταβάνι στα χρήματα Επίσης ερώτηση η μπαταρία του nexus 5x πως τα παει γενικά γιατι του nexus 5 ειναι άθλια 1
papp0us Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά θα παω σε xiaomi μαλλον γιατι η αλήθεια ειναι οτι τον τελευταίο χρόνο το nexus 5 άρχισε να μου κάνει νερά ( το σήμα δεν μένει σταθερό μπορεί να χαθεί τελείως , το power button τα εχει παίξει και αλλα διάφορα τετοια ) οποτε λεω να δοκιμάσω και κανα κινέζικο xiaomi χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να χαλάσω 250 euro απλα αυτο εχω σαν ταβάνι στα χρήματα Επίσης ερώτηση η μπαταρία του nexus 5x πως τα παει γενικά γιατι του nexus 5 ειναι άθλια Στη δική μου περίπτωση παραμένει άθλια και στο 5x. Με bt και δεδομένα ανοιχτά , 3 ώρες οθόνης δεν είδα ποτέ. Ούτε με μαμά λογισμικό,ουτε με άλλες ρομς, ούτε με custom kernels , ούτε με τη beta του nougat. Έχω διαβάσει για πολλά success stories με 4+ ώρες οθόνης, για αυτο και το πήρα, αλλα δεν είδα τέτοια νουμερα ποτέ. Το Redmi note 3 pro είναι πολύ καλή επιλογή. Στα λεφτά που παίζει πλέον, είναι τρομερό, και προχθες που παρέλαβα ένα για τη πεθερά μου, το έβαλα δίπλα δίπλα στο 5x και ή διάφορα στο μέγεθος είναι αμελητέα(στην ουσία είναι ελάχιστα πιο πλατύ). 1
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά αποφάσισα να πάρω το redmi note 3 pro απο vickmall βγαίνει στα 165 euro 7
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά αποφάσισα να πάρω το redmi note 3 pro απο vickmall βγαίνει στα 165 euro Ε ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη χτύπα το
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλός η Κάκος δν ξερω! Τα είχα και τα δύο κινητα! Το nexus κλτρο σε όλα αλλά μπαταρια ούτε η μισή από το xiaomi το οποίο ήταν θηρίο μια μέρα για πλάκα πλάκα ίσως και δεύτερη ενώ το νεξους μισή με μια.. Αμα υπολογίζεις την διαφορα τιμής ναι κλτρο πακέτο το xiaomi αλλά σαν κινητό νμζω το νεξους όχι αξίζει αλλά είναι κλτρο σίγουρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα