Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά από κεραυνό και ακόλουθη διακοπή ρεύματος στο καπάκι . μου έκαψε 1 από τα δύο τηλέφωνα το stereo και (μάλλον ) και την θήρα  ethernet της μητρικής αλλά δεν είμαι σίγουρος . το ρούτερ δεν έχει πάθει κάτι νομίζω γιατί πιάνω κανονικά wifi στο κινητό και στο laptop και εάν συνδέσω το καλώδιο ethernet στο laptop επίσης πιάνω κανονικά .άρα κάτι παίζει με την θήρα ethernet της κάρτας .να επισημάνω ότι τα led πάνω στην θήρα δεν ανάβουν και κάτω δεξιά στο εικονίδιο συνδέσεις έχει κόκκινο χ δηλαδή δεν περνάει το ίντερνετ  . όταν πατάω αντιμετώπιση προβλήματος με εντοπίζει ότι δεν έχω περάσει πρόγραμμα οδήγησης  ενώ ήταν περασμένο κανονικά . πάω να περάσω ξανά τα drivers  και το πρόγραμμα οδήγησης  και όταν πάει να ολοκληρώσει μου βγάζει  το εξής μήνυμα  ( the realtek network controller was not found. if deep sleep  mode is enabled please plug the cable ) και το καλώδιο είναι κανονικά συνδεδεμένο πάνω και το λαμπάκι ethernet πάνω στο ρουτερ σβηστό . τη λέτε να κάηκε η θήρα πάνω στην μητρική  ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο πιθανο, δεν ειχεις ενα πολυμπριζο αφαλειας μπας και τη γλιτωνες και απο τα υπολοιπα..

Ναι κανε καταργηση και το προγραμμα οδηγησης και οτι εμφανιστει εκει και ελενξε επειδη εκλεισε "ανορθοδοξα" το συστημα μηπως και απο το bios απενεργοποιηθηκε.., περασε οδηγους και δες το.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

θα πάρω τώρα ένα στα σίγουρα  .μέσα στη διαχείριση συσκευών πρέπει να εμφανίζετε μέσα στο προσαρμογείς δικτύου ?? για να δω εάν την βλέπει 

Δημοσ.

Ναι.

Ευτυχως δεν ειναι μεγαλη απωλεια. Με μια pcie στα 10 ευρω ξεμπλεξες. Το θεμα ειναι οντως να προστατεψεις τις συσκευες μελλοντικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...