Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα το Oneplus 3 από gearbest και για να έρθει πιο γρήγορα επέλεξα αποστολή με DHL (SG). Τώρα μου λέει ένας φίλος μου ότι έκανα βλακεία και ότι έτσι θα περάσει τελωνείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχω τρομοκρατηθεί λίγο...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα το Oneplus 3 από gearbest και για να έρθει πιο γρήγορα επέλεξα αποστολή με DHL (SG). Τώρα μου λέει ένας φίλος μου ότι έκανα βλακεία και ότι έτσι θα περάσει τελωνείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχω τρομοκρατηθεί λίγο...

Ναι, εφόσον διάλεξες DHL, θα πληρώσεις σίγουρα τελωνείο, εφόσον έρχεται από Κίνα. 22€ ειναι νομίζω μόνο ο εκτελωνισμός. Παραπάνω θα πληρώσεις. Εάν δεν έχει φύωει, άλλαξε το.
Δημοσ.

Ναι,θα πληρώσεις και αρκετά μάλιστα αν είναι όντως DHL, το sg γιατί το έβαλες? μήπως είναι sg post  τελικά?

Δημοσ.

DHL (SG) έλεγε...

Ευτυχώς δεν το έχουν στείλει ακόμη. Τους έστειλα e-mail να αλλάξουν τον τρόπο αποστολής σε registered air mail. Ο,τι άλλο έχω παραγγείλει με αυτόν τον τρόπο μου το έχουν στείλει και δεν είχα θέμα με τελωνείο.

Δημοσ.

Πολύ σωστά τρομοκρατήθηκες, αν και πριν προχωρήσεις την αγορά έπρεπε να ψάξεις το θέμα και υπάρχουν πολλά σχετικά νήματα.

Αφού το πρόλαβες, γλύτωσες αρκετά έξοδα που θα επιβάρυναν σημαντικά το κόστος αγοράς του κινητού.

Δημοσ.

Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη η αλήθεια είναι, αλλά αφού τους ενημέρωσα πριν το στείλουν νομίζω ότι είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.

απορώ ποιος είναι ο λόγος που δεν παρήγγειλες απ την επίσημη σελίδα και από πάνω έμπλεξες με ένα από τα χειρότερα κινεζομαγαζα :cry:

Δημοσ.

Το παρήγγειλα από την ίδια την εταιρεία και εγώ στις 14/7/16 και ήρθε στις 28/7/16 με DHl στιν πόρτα μου. 400ευρω με δωρεάν μεταφορικά απο Πολωνία χωρίς τελωνείο χωρίς τίποτα, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι είχε αρχική παράδοση στις 25/7/16 αλλά λόγο λάθους τις μεταφορικής μου το καθυστέρησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...