Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα..Δυστυχως η ταχυτητα ανεβοκατεβαινει.Βλεπετε κατι λαθος στα στατιστικα?Μηπως τον πηρε το router που το εχω 5 χρονια?Δεν εχω να δοκιμασω αλλο.

τα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα.

Οχι οτι η γραμμη δεν θα μπορουσε να επαιζε και 17 Mbit αντι για 14 που εχεις αλλα και παλι δεν θα πρεπε να εχεις θεμα ακομα και σε αυτην την ταχυτητα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση μήπως έχεις βάλει καρφωτη iP και σου δημιουργεί πρόβλημα το dns που διάλεξες?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω πχ αν βαλω dns της google (εχω και εγω fortnet) οτι και να παω να ανοιξω ειναι λες και εχω 56αρα με τους dns που μου εδωσαν δουλευει αψογα

Δημοσ.

το 8.8.8.8 και το 8.8.4.4 σου παιζουν αργα?γιατι πολυς κοσμος τους χρησιμοποιει.δεν θα ειναι σαν forthnet Και λογικο γιατι ειναι εξωτερικο αλλα ποσο delay εχεις?

• Moderators
Δημοσ.

το 8.8.8.8 και το 8.8.4.4 σου παιζουν αργα?γιατι πολυς κοσμος τους χρησιμοποιει.δεν θα ειναι σαν forthnet Και λογικο γιατι ειναι εξωτερικο αλλα ποσο delay εχεις?

Ναι , στο ping που εκανα και μονος και με το τεχνικο που ηρθε εβγαζε νορμαλ αποτελεσματα δεν θυμαμαι τιμες , εχει πανω απο 6μηνο που εγινε (επαιζα πανω απο χρονο με τους dns της google χωρις προβλημα)

Eδω και καιρο παιζω με αυτα

Primary DNS: 194.219.227.2

Secondary DNS: 193.92.150.3

Δημοσ.

ναι αυτοι ειναι της Forthnet.σιγουρο να εχουν μεγαλυτερο delay se ping που ειναι εξωτερικο με σχεση της forthnet αλλα δεν εχω δει να αναφερονται προβληματα γενικοτερα.πολυς κοσμος τους χρησιμοποιει.

Ναι , στο ping που εκανα και μονος και με το τεχνικο που ηρθε εβγαζε νορμαλ αποτελεσματα δεν θυμαμαι τιμες , εχει πανω απο 6μηνο που εγινε (επαιζα πανω απο χρονο με τους dns της google χωρις προβλημα)

Eδω και καιρο παιζω με αυτα

Primary DNS: 194.219.227.2

Secondary DNS: 193.92.150.3

Δημοσ.

Παιζει να του δωσουν zte αν ζητησει αλλο οποτε 1000 φορες το thomson/technicolor.εκτος αν θελει να παρει απο το εμποριο αλλο

Δημοσ.

λογικα το 5136 σου δωσαν.οκ για δωρεαν ειναι μια χαρα.firmware δεν εχει βγει επισης.θα σε βγαλει αρκετα χρονακια.δεν εχει κανα τρελο wireless βεβαια αλλα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...