Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο επανεκκινησεις που εκανα το ρουτερ μπας και στρωσει ενω οι ενδειξεις που παιρνω ειναι καλες η πλοηγηση ειναι πιο αργη και απο τον θανατο!Εχει καποιος παρομοιο θεμα?

post-283515-0-46661600-1471094053_thumb.png

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επικοινωνησε με το παροχο εφοσον εισαι σιγουρος οτι η καρτα και το μοντεμ ειναι οκ και εξηγησε μηπως σου διαφοροποιησουν το προφιλ σου..

Δημοσ.

Μιλησα με forthnet μεσω fb και μου ειπα πως θα προχωρησουν σε ολες τις προληπτικες ενεργειες και αν εντως 24ωρου δεν φτιαξει να τους ενοχλησω ξανα.

Δημοσ.

Λοιπόν μου είπαν ότι όντως έπεσε 2 mbps αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αργή πλοήγηση..Απο 14 πήγα 12...Πάντως κατέβασα τον firefox και είναι σαφώς καλύτερα..

Δημοσ.

1. Δοκίμασε μόνο του το ρουτερ στη κεντρική πρίζα μόνο του

Δοκίμασε το με καλώδιο

Δοκίμασε με άλλη συσκευη

Δοκίμασε στο ασύρματο δίκτυο να το αλλάξεις κανάλι

Δημοσ.

1. Δοκίμασε μόνο του το ρουτερ στη κεντρική πρίζα μόνο του
  2. Δοκίμασε το με καλώδιο
  3. Δοκίμασε με άλλη συσκευη
  4. Δοκίμασε στο ασύρματο δίκτυο να το αλλάξεις κανάλι

τα βηματα 1 2 και 3 τα εκανα απο χθες..Το 4 δεν ξερω πως γινεται!

Δημοσ.

1. Δοκίμασε με άλλο ρουτερ

Γίνεται μπάινεις στη σελίδα του ρουτερ μετα στο wifi και α.ν παίζει στο κανάλι 1 βάλτο στο 6

Δοκίμασε αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο δίπλα στο ρούτερ να το απενεργοποήσεις και το ακουστικό και τη βάση βγάλε της μπαταρίς απο το ακουστικό και απο τη βάση τη τροφοδοσία πολλές φορές επειδή δουλέυουν στην ίδια συνότητα κάνει θεματάκια το νετ

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα..Δυστυχως η ταχυτητα ανεβοκατεβαινει.Βλεπετε κατι λαθος στα στατιστικα?Μηπως τον πηρε το router που το εχω 5 χρονια?Δεν εχω να δοκιμασω αλλο.

post-283515-0-21993100-1471445467_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...