Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα το εκτιμούσα δεόντως αν κάποιος είχε εμπειρία/γνώση/μια φευγαλέα ιδέα, σχετικά με το παρακάτω ζήτημα και ήταν διατεθημένος/η να διαφωτίσει και εμένα την ανίδεη:

Έκανα πρόσφατα format στον υπολογιστή μου και προσπαθώ να επανεγκαταστήσω τα προγράμματά μου. Ενώ με τα άλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα (συμπεριλαμβάνομένου και του Photoshop cs6) όταν πάω να εγκαταστήσω τα προγράμματα της Adobe από προηγούμενες εκδόσεις, (cs5.5, cs5.1 κτλ) ενώ φορτώνει η εγκατάσταση κανονικά, στο τέλος μου πετάει ένα exit code install error 7 και δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα.

Στο error log της εγκατάστασης μου γράφει

► Display requirements not met for {CB04D8E1-7B9C-4F35-B2E2-E87CBE520805} (το οποίο είναι παράλογο γιατί έχω εγκατεστημένο το photoshop cs6 που είχε ίδια requirements, αλλά ελέγχω μήπως δεν έχω το σωστό driver)

► Όλα τα υπόλοιπα errors είναι αδυναμίες του προγράμματος να μετακινήσει αρχεία εντός του program files, επειδή δεν δίνεται η άδεια. Σαν χρήστης έχω άδεια admin (και μάλιστα έτρεξα ως admin την εγκατάσταση) αλλά τα program files (και program files (x86) ανήκουν στον TrustedInstaller ο οποίος, δεν αφήνει το πρόγραμμα να κάνει εγκατάσταση ΚΑΙ δεν αφήνει εμένα να δώσω full rights στα αρχεία ούτε στον Admin, ούτε στο System -_-

Οποιαδήποτε σκέψη θα είναι απολύτως ευπρόσδεκτη γιατί έχω φτάσει στα όρια των γνώσεων/δυνατοτήτων μου.

Να σημειώσω ότι έχω κάνει φύλλο και φτερό την "βοήθεια" στο site της Adobe και το μόνο που έχω να πω είναι -αίσχος-.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...