Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από 1-2 ώρες παρέλαβα απο skroutzoμάγαζο ένα Lumia 550 το οποίο προορίζεται για άτομο της οικογένειας. Το άνοιξα και ξεκίνησα το σετάρισμα, και μόλις τώρα παρατήρησα ότι σε ένα σημείο στην οθόνη, όταν δείχνει λευκό χρώμα, φωτίζει πολύ σε σχήμα στρογγυλό, μεγέθους...σαν μισό κεφάλι πινέζας. Βάζω και φωτογραφίες αν και από κοντά φαίνεται πολύ πιο έντονα από ότι στις φωτό.

Το κάνει μόνο σε λευκή εικόνα, σε όλα τα υπόλοιπα δεν φαίνεται τίποτα. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να μπλέξω με επιστροφές, εγγυήσεις κλπ γιατί όταν πήγα να το παραλάβω από το κατάστημα, μου είπαν την ώρα που πληλρωνα ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να απευθυνθώ στην επίσημη αντιπροσωπεία της Ms. Δυστυχώς εκείνη την ώρα σεν έδωσα σημασία αλλα τώρα "έκατσε στραβή".

http://m.imgur.com/oReAMy3

http://m.imgur.com/ezoUAM0

http://m.imgur.com/Ruus37E

Αν το κρατήσω ως έχει, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κι άλλο αυτό το πράγμα;

Είναι πάνω από τη λέξη "white", κάτω από το σύννεφο.

Επεξ/σία από teo20net
Δημοσ.

Το θέμα είναι σε ποιον. Με το καλημέρα το κατάστημα μου είπε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθώ στην Ms Ελλάδος. Αν δεν προχωράει παραπάνω το πρόβλημα, προτιμώ να το κρατήσω ως έχει παρά να μου επιστρέψει "Frankenstein".

Μου έχει τύχει και παλιότερα με service της Sony...ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Δημοσ.

Φιλε μπορείς να κανεις χρυσής Doa είναι υποχρεωμένη από το κατάστημα να σου δώσουν άλλο σφραγισμενο αν εντοπίσουν το πρόβλημα έχεις περιθώριο 7 μερες

Δημοσ.

Νομίζω όλοι έχουν φιλε τώρα το διαφορετικό από κατάστημα σε κατάστημα είναι ότι δίνουν μερικοί λίγες ποιο πολλές μέρες , η οθόνη φαίνεται έχει πρόβλημα ,εγώ στην θέση σου δεν θα το κρατούσα

Δημοσ.

Θα περάσω την Τρίτη από εκεί να το δούν. Αν δεν μου κάνουν αντικατάσταση, δεν έχω διάθεση να το στείλω service.

Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι DoA δεν υποστηρίζουν όλα τα μαγαζιά. Πρέπει να αναγράφεται στους όρους του καταστήματος.

Για την ιστορία και για να μην γράφω ονόματα καταστημάτων, το αγόρασα από το κατάστημα που έχει τη χαμηλότερη τιμή στο skroutz τώρα. Αναφέρει εγγύηση 1 έτος αλλα τίποτα για ελατωμματικό προϊόν και DoA.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το συγκεκριμενο προβλημα, και απο οσο μπορω να δω, δε μου φαινεται σαν προβλημα της οθονης καθ'αυτης... Μαλλον σαν υγρασια μου φαινεται.... Τωρα, το που βρεθηκε σε σφραγισμενο τηλεφωνο (αν ειναι οντως υγρασια), ειναι ενα ζητημα.....

Δημοσ.

Μπα, με υγρασία καμμία σχέση. Έψαξα λίγο και είδα ότι συμβαίνει σε αρκετές συσκευές κάτι παρόμοιο στο εξωτερικό. 

Αποφάσισα να μην ασχοληθώ καν. Δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε τα όποια νεύρα αν προκείψει πρόβλημα. Το κράτησα ώς έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...