teo20net Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Πριν από 1-2 ώρες παρέλαβα απο skroutzoμάγαζο ένα Lumia 550 το οποίο προορίζεται για άτομο της οικογένειας. Το άνοιξα και ξεκίνησα το σετάρισμα, και μόλις τώρα παρατήρησα ότι σε ένα σημείο στην οθόνη, όταν δείχνει λευκό χρώμα, φωτίζει πολύ σε σχήμα στρογγυλό, μεγέθους...σαν μισό κεφάλι πινέζας. Βάζω και φωτογραφίες αν και από κοντά φαίνεται πολύ πιο έντονα από ότι στις φωτό. Το κάνει μόνο σε λευκή εικόνα, σε όλα τα υπόλοιπα δεν φαίνεται τίποτα. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να μπλέξω με επιστροφές, εγγυήσεις κλπ γιατί όταν πήγα να το παραλάβω από το κατάστημα, μου είπαν την ώρα που πληλρωνα ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να απευθυνθώ στην επίσημη αντιπροσωπεία της Ms. Δυστυχώς εκείνη την ώρα σεν έδωσα σημασία αλλα τώρα "έκατσε στραβή". http://m.imgur.com/oReAMy3 http://m.imgur.com/ezoUAM0 http://m.imgur.com/Ruus37E Αν το κρατήσω ως έχει, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κι άλλο αυτό το πράγμα; Είναι πάνω από τη λέξη "white", κάτω από το σύννεφο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από teo20net
privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αφού έχεις εγγύηση πήγαινε το για αλλαγή οθόνης. 1
teo20net Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το θέμα είναι σε ποιον. Με το καλημέρα το κατάστημα μου είπε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθώ στην Ms Ελλάδος. Αν δεν προχωράει παραπάνω το πρόβλημα, προτιμώ να το κρατήσω ως έχει παρά να μου επιστρέψει "Frankenstein". Μου έχει τύχει και παλιότερα με service της Sony...ταινία επιστημονικής φαντασίας.
privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 H Arvanto εχει το service. Δεν κανουν κατι εδώ όμως τα στελνουν εξωτερικο. Υπολογιζε 15 μερες. 1
teo20net Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόλις μου έδωσες λόγο για να μην τολμήσω να το στείλω. Καλύτερα να το κρατήσω ως έχει.
κουξκουκ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Φιλε μπορείς να κανεις χρυσής Doa είναι υποχρεωμένη από το κατάστημα να σου δώσουν άλλο σφραγισμενο αν εντοπίσουν το πρόβλημα έχεις περιθώριο 7 μερες
teo20net Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να έχουν Doa, διάβασα τους όρους του καταστήματος σχτικά γρήγορα κ δεν είδα κάτι.
κουξκουκ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Νομίζω όλοι έχουν φιλε τώρα το διαφορετικό από κατάστημα σε κατάστημα είναι ότι δίνουν μερικοί λίγες ποιο πολλές μέρες , η οθόνη φαίνεται έχει πρόβλημα ,εγώ στην θέση σου δεν θα το κρατούσα
teo20net Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Θα περάσω την Τρίτη από εκεί να το δούν. Αν δεν μου κάνουν αντικατάσταση, δεν έχω διάθεση να το στείλω service. Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι DoA δεν υποστηρίζουν όλα τα μαγαζιά. Πρέπει να αναγράφεται στους όρους του καταστήματος. Για την ιστορία και για να μην γράφω ονόματα καταστημάτων, το αγόρασα από το κατάστημα που έχει τη χαμηλότερη τιμή στο skroutz τώρα. Αναφέρει εγγύηση 1 έτος αλλα τίποτα για ελατωμματικό προϊόν και DoA. 1
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κακώς. Ας το έπαιρνες από Kaizer που είναι αξιόπιστο και είχε μισό ευρώ (ούτε) διαφορά.
teo20net Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Το πήρα από εκεί λόγω του γεγονότος ότι το μαγαζί είναι κοντά στο σπίτι μου.
kkmiata Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Παντως το συγκεκριμενο προβλημα, και απο οσο μπορω να δω, δε μου φαινεται σαν προβλημα της οθονης καθ'αυτης... Μαλλον σαν υγρασια μου φαινεται.... Τωρα, το που βρεθηκε σε σφραγισμενο τηλεφωνο (αν ειναι οντως υγρασια), ειναι ενα ζητημα.....
teo20net Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μπα, με υγρασία καμμία σχέση. Έψαξα λίγο και είδα ότι συμβαίνει σε αρκετές συσκευές κάτι παρόμοιο στο εξωτερικό. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ καν. Δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε τα όποια νεύρα αν προκείψει πρόβλημα. Το κράτησα ώς έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα