zoranb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Φίλε 2.1Ohm, έχεις το συγκεκριμένο iPhone?
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Όχι απλά ξέρω πως είναι τα iPhone κ όλα τα κινητά (όπως το δικο μ moto x style) με 2D γυαλί στην οθονη! Η θα βρεις κάποιο που δν καλύπτει όλη την επιφάνεια η δν θα εφαρμόζει καλά στις γωνίες!
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Επισης μερικά iPhone είχαν ένα πρόβλημα ανωμαλίας του γυαλιού στην οθονη που δεν ήταν τελείως ίσια.
zoranb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ανωμαλία γυαλιού σε ποιό σημείο; Eμένα το κάνει περιμετρικά του tempered σα να κάνει curve το γυαλί στο σημείο εκεί!
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εκεί κάνει στις άκρες που τελειώνει, είναι φυσιολογικό. Έχουν αναφερθεί προβλήματα στο κέντρο της οθόνης, γύρω από το ηχείο ή στο πάνω μερος του Home Button.
zoranb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ok όχι εκεί δεν έχω πρόβλημα, βρήκα όμως τη λύση! Είναι έτοιμο με κούρμπες και εφαρμόζει τέλεια!
Dantε Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 εγω πιστευω δεν εχει και τοση μεγαλη διαφορα και ισως να μη το καταλαβεις καθολου αν παρεις τυπου 9H Εχουν διαφορα και μαλιστα μεγαλη. Εβαζα τα τσαμπε tempered που εδιναν μαζι με το κινητο η και διαφορα που επαιρνα απο ebay με 1-2Ε. Ολα τους 9Η. Πηρα nillkin με 7,5Ε και η διαφορα ειναι χαοτικη. Το γλιστρημα του δαχτυλου ειναι σα να μην εχεις τιποτα πανω στην οθονη ,μιας και το ειχα για καποιο καιρο χωρις τιποτα στην οθονη,ενω με τα φθηνα δυσκολευεται το δαχτυλο να γλυστρησει. Επισης τα φθηνα μαζευουν δαχτυλιες και "λαδι" απο το δαχτυλο και θελουν καλο καθαρισμα για να φυγουν ενω στο nillkin ελαχιστες δαχτυλιες που φευγουν και πολυ πιο ευκολα στο καθαρισμα. Κατ εμε τα αξιζει τα χρηματα του το nillkin 100%.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 σε 6+ παντως εχω αλλαξει 3 φορες γυαλι.τις 2 πρωτες απο ebay των 2-3 ευρω με το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω (το πρωτο το ειχα βαλει αψογα μεχρι που απο απροσεξια μου εσπασα την ακρη του που ουσιαστικα ηταν στον αερα λογω της κλισης που εχει η οθονη του κινητου στα τελειωματα). το δευτερο το εβγαλα γιατι δεν το ειχα βαλει καλα. τωρα το 3 ειναι χωρις το μαυρο πλαισιο αυτο που εδινε τζαμπα το zapals και απλα εχει μια φουσκαλα επανω αριστερα. ακριβο tempered glass δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα σε συγκριση με μεμβρανη ειναι μερα με την νυχτα η χρηση του κινητου με πολυ καλυτερη φυσικα αυτη του γυαλιου.
AggelosTz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Είχα βάλει μεμβράνη και την κρατησα έναν χρόνο!! Την αλλαξα γιατί απλά κιτρινισε μάλλον λόγω ήλιου .Έβαλα tempered glass το προτιμώ καλύτερα γιατί δίνει βάρος στο κινητό ,ειναι πιο γυαλιστερό και τα δάχτυλα κινούνται πιο εύκολα στην επιφάνεια του κινητού και σαφώς είναι πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα . Από κλειδιά μέσα στην τσέπη ή την τσάντα ,από μικροαντικείμενα κτλ κτλ .Κοίτα μου είχε πέσει όταν είχα μεμβράνη αλλά το έσωσε η θήκη και όχι η μεμβράνη γιατί έπεσε πλάτη λόγω βάρους .
arma1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχουν διαφορα και μαλιστα μεγαλη. Εβαζα τα τσαμπε tempered που εδιναν μαζι με το κινητο η και διαφορα που επαιρνα απο ebay με 1-2Ε. Ολα τους 9Η. Πηρα nillkin με 7,5Ε και η διαφορα ειναι χαοτικη. Το γλιστρημα του δαχτυλου ειναι σα να μην εχεις τιποτα πανω στην οθονη ,μιας και το ειχα για καποιο καιρο χωρις τιποτα στην οθονη,ενω με τα φθηνα δυσκολευεται το δαχτυλο να γλυστρησει. Επισης τα φθηνα μαζευουν δαχτυλιες και "λαδι" απο το δαχτυλο και θελουν καλο καθαρισμα για να φυγουν ενω στο nillkin ελαχιστες δαχτυλιες που φευγουν και πολυ πιο ευκολα στο καθαρισμα. Κατ εμε τα αξιζει τα χρηματα του το nillkin 100%. σεβαστη η αποψη σου αλλα προσωπικα δεν ειχα θεμα ποτε, μ αρεσει που λες οτι η διαφορα ειναι χαοτικη ,δε νομιζω τακη ,περασε και nillkin απο τα χερια μου
kodorevi8ulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 σεβαστη η αποψη σου αλλα προσωπικα δεν ειχα θεμα ποτε, μ αρεσει που λες οτι η διαφορα ειναι χαοτικη ,δε νομιζω τακη ,περασε και nillkin απο τα χερια μου μα το ίδιο συμβαίνει και στις μεμβράνες , άλλο οι μεμβράνες του κιλού (με 1-2ε) κι άλλο οι καλές διαφορά υπάρχει, άλλο αν την καταλαβαίνουν όλοι ή όχι (ναι π.χ. ο πατέρας μου δε θα καταλάβει διαφορά ) απλά σίγουρα κυκλοφορούν και μούφα nillkin
Dantε Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 σεβαστη η αποψη σου αλλα προσωπικα δεν ειχα θεμα ποτε, μ αρεσει που λες οτι η διαφορα ειναι χαοτικη ,δε νομιζω τακη ,περασε και nillkin απο τα χερια μουΠροφανως,σεβαστη η αποψη του καθενος. Εμενα η διαφορα μου φανηκε μεγαλη και ειδικα στη καθημερινη χρηση. Η νιλκιν ηταν σαν να μην εχεις τιποτα στην οθονη,περα φυσικα απο τη μικρη αυξηση παχους. Με τις φθηνες το δαχτυλο απλα δε γλυστραγε,ειδικα εαν ηταν και λιγο λιπαρο. Και γεμιζε και σημαδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα