Προς το περιεχόμενο

tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιότητα. Αυτό των 25, πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη προστασία, καλύτερη αίσθηση στο χέρι, καθόλου αλλοίωση των χρωμάτων της οθόνης, καλύτερη ίσως απόκριση στο touch και ίσως να "κάθεται" καλύτερα χωρίς φουσκάλες.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει ένα tempered γενικώς ή είναι σπάνιες οι φορές που από πτώση ένα κινητό μπορεί να σπάσει η οθόνη του; Kαι πτώση λέμε από τα χέρια, όχι από το όροφο πολυκατοικίας!

Δημοσ.

Πήρα ένα των 4ευρώ λοιπόν... πρώτη εντύπωση όχι κακή αλλά προσέχοντας καλύτερα την εφαρμογή, δεν πατάει καλά περιμετρικά και αφήνει ένα κενό όπως κάνουν οι φουσκάλες. Ιδανικό θα ήτανε να πατάει καλά το tempered στο τζάμι του κινητού το ίδιο παντού!

Δημοσ.

Τι κερδίζει, τι χάνει κανείς όταν παίρνει ένα tempered των 5ευρώ, έναντι ενός των 25?

εγω πιστευω δεν εχει και τοση μεγαλη διαφορα και ισως να μη το καταλαβεις καθολου αν παρεις τυπου 9H

Δημοσ.

Τι είναι το 9Η?

ειναι ο τυπος, η ποιοτητα που εχει ,αν ψαξεις να βρεις tempered glass το αναφερουν ,εγω προσωπικα αγοραζω παντα με το σημα 9H και δεν ειχα ποτε προβλημα ,εφαρμοζει τελεια  και δεν καταλαβαινει τιποτα, δινω μεχρι 3 ευρω για την αγορα του (ebay-ali) 

Δημοσ.

9Η+ είναι αυτό που έχω βάλει. Δεν εφαρμόζει καλά περιμετρικά ε, όχι στο κέντρο!

Τι τηλέφωνο έχεις;

παιζει ρολο το τι τηλεφωνο εχεις, σε πολλα δεν καθετε καλα ,τωρα εχω το s6 , σε htc m9 -huawei p8  επισης καθοταν τελεια ,εσυ ποιο τηλεφωνο εχεις;

Δημοσ.

iPhone 6S+ Bέβαια, σκέφτομαι, γιατί να μην κάθεται καλά που λες, η επιφάνεια είναι flat, δεν είναι; Δεν είναι πως φτάνει στα άκρα της οθόνης όπου άντε εκεί να κάνει μια μικρή κούρμπα και να μην είναι εντελώς flat!

Δημοσ.

iPhone 6S+ Bέβαια, σκέφτομαι, γιατί να μην κάθεται καλά που λες, η επιφάνεια είναι flat, δεν είναι; Δεν είναι πως φτάνει στα άκρα της οθόνης όπου άντε εκεί να κάνει μια μικρή κούρμπα και να μην είναι εντελώς flat!

μαλλον θα εχεις πεσει σε ελαττωματικο προιον ,σε iphone 6S+ θα πρεπει  να καθετε καλα 

Δημοσ.

Εγω εχω Iphone 6s Plus, εχω αλλαξει απο τον Νοεμβρη 3-4 tempered glass και κανενα δεν καθησε απο την πρωτη στιγμη τελεια!!! Παντα κυριως στις ακρες εκανε φουσκαλες οι οποιες συνηθω μετα απο κανα μηνα εφευγαν!!! Παντος γενικοτερα εχει προβλημα και δεν καθεται καλα, δεν ξερω τον λογο και εγω απορω.

Δημοσ.

Δεν λέω για φουσκάλες σε κάποια σημεία, αλλά περιμετρικά, γύρω γύρω, σαν να μην πατάει καλά και να αφήνει κενό, αλλά τονίζω ξανά περιμετρικά και όχι μόνο σε συγκεκριμένα σημεία.

Δημοσ.

Δεν λέω για φουσκάλες σε κάποια σημεία, αλλά περιμετρικά, γύρω γύρω, σαν να μην πατάει καλά και να αφήνει κενό, αλλά τονίζω ξανά περιμετρικά και όχι μόνο σε συγκεκριμένα σημεία.

Έτσι είναι το γυαλί φίλε του iPhone είναι κύρτο στις γωνίες και δν υπάρχει κάποιο γυαλακι να το κάθεται τέλεια πάνω!

Μπορείς να πάρεις πχ nillkin cp+ που εχει μαυρο πλαίσιο για να καλύπτει τις φουσκαλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...