heavyrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ολα τα 720/1080p γινονται upscale στις 4κ τηλεορασεις. Υπαρχει παρα πολυ υλικο 4κ ακομα και στην ελλαδα. Youtube, netflix, torrents, gaming σε pc η ps4 pro, δορυφορικη, ultra HD blurays πολυ συντομα .....
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Εν μέρει η επιλογή μου θα εξαρτηθεί και απ' το αν θα παίξει καμια καλύτερη προσφορά σε κάποια απ' τις δύο ή και στις δύο αύριο ή τις προσεχείς μέρες. Ο δορυφορικός δέκτης της 6400 πώς αξιοποιείται στην πράξη; Έχει νόημα;
ribo7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καταλήγω και γώ στην 50KU6000 για απόσταση θέασης 2.5-3m και μαξιμουμ budget 700E. Χρήση για iptv (ΟΤΕ/Nova Sports, ταινίες, σειρές, καθόλου gaming) Τη βρίσκω 650Ε εδώ που είμαι (Ολλανδία). Καλή επιλογή λέτε? Απο ήχο πως πάει; Αν την πάρω λέω να αφήσω για αργότερα subwoofer-ηχεία.
george2345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Οι κάθετες γραμμές είναι το λεγόμενο vertical banding αυτό καταστρέφει την θέαση ποδοσφαιρικού αγώνα αφού θα φαίνονται έντονα στο πράσινο φόντο.σε video games θα έχεις επίσης προβλήματα. Ευχαριστώ πολύ! Την πήγα πίσω τελικά και πήρα τα λεφτά μου πίσω γιατί δε μου έδιναν και ένα κουπόνι 80 ευρώ που διαφήμιζαν με την αγορά και πήρα στα 629Ε την 6400 Black Friday προσφορά από Πλαίσιο. Νομίζω άξιζε για 60 ευρώ διαφορά (είχα παρει 569 την 50κu6000) Στον Κωστόβολο την είχαν 699 και μου έιπαν ότι για τη συγκεκριμμένη μέρα είχαν οδηγία να μην κανουν price match. Θα την παραλάβω την επόμενη εβδομάδα ελπίζω το πάνελ να είναι καλό!
kostasbm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Εν μέρει η επιλογή μου θα εξαρτηθεί και απ' το αν θα παίξει καμια καλύτερη προσφορά σε κάποια απ' τις δύο ή και στις δύο αύριο ή τις προσεχείς μέρες. Ο δορυφορικός δέκτης της 6400 πώς αξιοποιείται στην πράξη; Έχει νόημα; αν εχεις δορυφορικο πιατο ναι αξιοποιειται
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχω Cosmote TV. Πώς ακριβώς με διευκολύνει ο δέκτης της 6400;
Ανδρέας65 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παίδες. Καινούριος στο φόρουμ και είπα να γράψω κάτι για την 40KU6000 που μόλις αγόρασα. Να γράψω εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα;
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παίδες. Καινούριος στο φόρουμ και είπα να γράψω κάτι για την 40KU6000 που μόλις αγόρασα. Να γράψω εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα; Καλως τον. Χρησιμοποιησε την πρωτα λιγο καιρο για να διαμορφωσεις αποψη και μοιρασου την μαζι μας!
modechristo_13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ολα τα 720/1080p γινονται upscale στις 4κ τηλεορασεις. Υπαρχει παρα πολυ υλικο 4κ ακομα και στην ελλαδα. Youtube, netflix, torrents, gaming σε pc η ps4 pro, δορυφορικη, ultra HD blurays πολυ συντομα ..... καλησπεραα παιδια καινουργιο κατοχος της ku6000 αλλα στις 43 ιντσες! 2 ερωτησουλες στα γρηγορα! 1) το upscale γινεται αυτοματα η πρεπει να πατησω καποια επιλογη? 2) η ενεργοποιηση του hdr μπορει να γινει κατα την διαρκειας μιας ταινιας που πχ βλεπω απο στικακι ? γιατι δεν βρηκα αυτην την επιλογη ειναι η αληθεια! η απο πριν το επιλεγω απο το κανονικο τηλεοπτικο προγραμμα και μετα βαζω την ταινια στο καπακι? 1
graphist83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχω Cosmote TV. Πώς ακριβώς με διευκολύνει ο δέκτης της 6400; Με την Cosmote πουθενα. Οι δεκτες αυτοι ειναι παντρεμενοι με τις καρτες. Μπορεις να δεις ελευθερα δορυφορικα αν εχεις αλλο πιατο/α καλησπεραα παιδια καινουργιο κατοχος της ku6000 αλλα στις 43 ιντσες! 2 ερωτησουλες στα γρηγορα! 1) το upscale γινεται αυτοματα η πρεπει να πατησω καποια επιλογη? 2) η ενεργοποιηση του hdr μπορει να γινει κατα την διαρκειας μιας ταινιας που πχ βλεπω απο στικακι ? γιατι δεν βρηκα αυτην την επιλογη ειναι η αληθεια! η απο πριν το επιλεγω απο το κανονικο τηλεοπτικο προγραμμα και μετα βαζω την ταινια στο καπακι? 1 Γινεται αυτοματα. 2. Το HDR ενεργοποιειται αυτοματα οταν η ταινια που θα αναπαραχθει στην TV το υποστηριζει. Κοινως μονον σε UHD περιεχομενο.
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, αγόρασα κι εγώ την 50KU6000 από Κωτσόβολο. Έχει θέμα στο uniformity στο γκρι. Tα μαύρα της είναι πραγματικά πολύ καλά για την τιμή της. Μου είπαν ότι μπορώ στις επομενες δύο μέρες να την επιστρέψω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι κάτω δεξιά. Σε σειρές που πιάνουν όλη την οθόνη σε κάποιες σκηνές φαίνεται. Σε ταινίες 16:9 που κόβει πάνω κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης στις γωνίες κάνει κάτι σαν vignette. Το θέμα είναι την αλλάζω ή θα πέσω σε χειρότερο πάνελ και θα έχω προβλημα με pixels ¨η θέμα στο uniformity στο κέντρο της οθόνης? Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Επίσης στη δεξιά μερία εμφανίζει κάτι σαν κάθετες γραμμές πιο σκούρες. Εγώ την άλλαξα την 43άρα εντός των 14 ημερών και είδα πολύ μεγάλη βελτίωση. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο το ότι επέλεξα την κυρτή 6100. Η αλήθεια είναι ότι άπαξ και εντοπίσεις το πρόβλημα, μετά το μάτι σου πέφτει συνεχώς εκεί. Και δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γίνεται αντιληπτό, το αντίθετο, θα έλεγα. 2
george2345 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εγώ την άλλαξα την 43άρα εντός των 14 ημερών και είδα πολύ μεγάλη βελτίωση. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο το ότι επέλεξα την κυρτή 6100. Η αλήθεια είναι ότι άπαξ και εντοπίσεις το πρόβλημα, μετά το μάτι σου πέφτει συνεχώς εκεί. Και δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γίνεται αντιληπτό, το αντίθετο, θα έλεγα. Καλημέρα! Ήρθε τελικά σήμερα η καινούρια η 496400. Στο γκρι είναι σχεδόν άψογη, τώρα έχω θέμα στα μαύρα... Παραθέτω και τις δύο φωτό. Μήπως είμαι υπερβολικός και είναι έτσι όλες οι LED; Έχω μια αρχαία LCD της LG και δεν εχει κανένα θέμα uniformity.To θέμα είναι ότι όταν βαζω ταινίες 16:9 κάτω δεξιάπου είναι όλο μαύρο φαίνεται πολύ πιο ανοιχτό το χρώμα και αν εχω φως στο δωμάτιο φαίνεται και λίγο σαν μπλε Να την αλλάξω και αυτήν?
graphist83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τωρα αυτο που βλεπουμε ειναι με την εκθεση της καμερας. Το εχει ενισχυσει μακραν. Η 49ΚU6400 μαλλον ειναι PLS. Αν σε ενοχλει αλλαξε την. Αλλα μην παιζεις με τον οπισθιο τερμα. Ολες οι φθηνες LED LCD εχουν τετοια θεματακια. Ειδικα οι IPS - PLS. H αρχαια LG ειναι πιθανοτατα προ IPS εποχης με CCFL οπισθιο. Αυτες δεν ειχαν τετοια θεματα.
george2345 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τωρα αυτο που βλεπουμε ειναι με την εκθεση της καμερας. Το εχει ενισχυσει μακραν. Η 49ΚU6400 μαλλον ειναι PLS. Αν σε ενοχλει αλλαξε την. Αλλα μην παιζεις με τον οπισθιο τερμα. Ολες οι φθηνες LED LCD εχουν τετοια θεματακια. Ειδικα οι IPS - PLS. H αρχαια LG ειναι πιθανοτατα προ IPS εποχης με CCFL οπισθιο. Αυτες δεν ειχαν τετοια θεματα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έβαλα το backlit απο το 14/20 στο 8 στα 20 και πάλι φαίνεται. Αυτήν την πήρα 629 black friday οπότε δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι καλύτερο. Θα πάω για αντικατάσταση και ελπίζω να πετυχω καλό panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα