FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αν δε με γελάνε τα μάτια μου, βλέπω μεγάλη διαφορά στην κίνηση. Ελάχιστο judder και artifacts, ακόμα και με το motion plus στο max. Αν μιλας για την 6100 ναι εχει ενα τικ καλυτερο interpolation.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδια αυτη η βαση τι λεει?Να την παρω? https://www.skroutz.gr/s/4213601/Vogel-s-Wall-2245.html?keyphrase=WALL+2245
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Από τις πιο καλές μάρκες.. Μια χαρά είναι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από graphist83 1
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Από τις πιο καλές μάρκες.. Μια χαρά είναι. την πήρα 450 από πλαίσιο είχε νεκρό pixel την πήγα άμεσος πίσω και πήρα την 6400 ΚΥ ultra
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδια αυτη η βαση τι λεει?Να την παρω? https://www.skroutz.gr/s/4213601/Vogel-s-Wall-2245.html?keyphrase=WALL+2245 Από τις πιο καλές μάρκες.. Μια χαρά είναι. την πήρα 450 από πλαίσιο είχε νεκρό pixel την πήγα άμεσος πίσω και πήρα την 6400 ΚΥ ultra Για την βαση απαντησα. Οσο για το πιξελ.....Συμβαινουν αυτα...
markoliaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 παιδια μια ερωτηση, θελω αυτην εδω http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-40-UE40KU6000-WXXH.htm για χρηση υπολογιστη και ps4 pro, ο mac mini που εχω δεν υποστηριζει η καρτα γραφικων μου 4K, παει μεχρι 2K, θα μου φενεται οκ οταν ειμαι στον υπολογιστη? θα βλεπω τουλαχιστον τα 1080p εξισου καλα?
heavyrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 παιδια μια ερωτηση, θελω αυτην εδω http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-40-UE40KU6000-WXXH.htm για χρηση υπολογιστη και ps4 pro, ο mac mini που εχω δεν υποστηριζει η καρτα γραφικων μου 4K, παει μεχρι 2K, θα μου φενεται οκ οταν ειμαι στον υπολογιστη? θα βλεπω τουλαχιστον τα 1080p εξισου καλα? Μια χαρα θα εισαι θα βαλεις την αναλυση που φαινεται καλυτερα στο macmini. Αφου εχεις ps4 pro εννoειται την παιρνεις με κλειστα ματια.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οπως σας ειχα πει και τις προαλλες εψαχνα βαση.Τελικα πηγα σε κατι πιο οικονομικο και μιας και το μαγαζι που ειναι εδω στη γειτονια την ειχε ετοιμη την πηρα. https://www.skroutz.gr/s/6968964/Bracket-LCD8600-1.html Μαλλον πρεπει να επεσα στο χειροτερο κομματι της η κατι δε κανω σωστα, Πως γινεται ρε παιδια οταν ειναι τερμα ο βραχιωνας εξω να ειναι ισια η τηλεοραση. Οταν μαζευει στο τοιχο να γερνει δεξια και οταν τη στριβω λιγο αριστερα να γερνει προς τα αριστερα. Επισης ειχε και αλφαβι μεσα στη συσκευασια και δεν ειναι οτι βλεπω οτι να ναι. Ολα ειναι σφιχτα οπως πρεπει. Να τη παω για αλλαγη η παιζει κατι αλλο?
ribo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καταλήγω και γώ στην 50KU6000 για απόσταση θέασης 2.5-3m και μαξιμουμ budget 700E. Χρήση για iptv (ΟΤΕ/Nova Sports, ταινίες, σειρές, καθόλου gaming) Τη βρίσκω 650Ε εδώ που είμαι (Ολλανδία).Καλή επιλογή λέτε?
graphist83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οπως σας ειχα πει και τις προαλλες εψαχνα βαση.Τελικα πηγα σε κατι πιο οικονομικο και μιας και το μαγαζι που ειναι εδω στη γειτονια την ειχε ετοιμη την πηρα. https://www.skroutz.gr/s/6968964/Bracket-LCD8600-1.html Μαλλον πρεπει να επεσα στο χειροτερο κομματι της η κατι δε κανω σωστα, Πως γινεται ρε παιδια οταν ειναι τερμα ο βραχιωνας εξω να ειναι ισια η τηλεοραση. Οταν μαζευει στο τοιχο να γερνει δεξια και οταν τη στριβω λιγο αριστερα να γερνει προς τα αριστερα. Επισης ειχε και αλφαβι μεσα στη συσκευασια και δεν ειναι οτι βλεπω οτι να ναι. Ολα ειναι σφιχτα οπως πρεπει. Να τη παω για αλλαγη η παιζει κατι αλλο? Αυτες οι φθηνες το εχουν αυτο. Σφιξξε λιγο τα παξιμαδια του κορμου. Θα ζοριζει λιγο στην κινηση αλλα θα κουνιεται λιγοτερο. Τελειως δυσκολο. Για αυτο και οι Vogels - Meliconi κοστιζουν κατιτις παραπανω. 1
george2345 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, αγόρασα κι εγώ την 50KU6000 από Κωτσόβολο. Έχει θέμα στο uniformity στο γκρι. Tα μαύρα της είναι πραγματικά πολύ καλά για την τιμή της. Μου είπαν ότι μπορώ στις επομενες δύο μέρες να την επιστρέψω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι κάτω δεξιά. Σε σειρές που πιάνουν όλη την οθόνη σε κάποιες σκηνές φαίνεται. Σε ταινίες 16:9 που κόβει πάνω κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης στις γωνίες κάνει κάτι σαν vignette. Το θέμα είναι την αλλάζω ή θα πέσω σε χειρότερο πάνελ και θα έχω προβλημα με pixels ¨η θέμα στο uniformity στο κέντρο της οθόνης? Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Επίσης στη δεξιά μερία εμφανίζει κάτι σαν κάθετες γραμμές πιο σκούρες.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αυτες οι φθηνες το εχουν αυτο. Σφιξξε λιγο τα παξιμαδια του κορμου. Θα ζοριζει λιγο στην κινηση αλλα θα κουνιεται λιγοτερο. Τελειως δυσκολο. Για αυτο και οι Vogels - Meliconi κοστιζουν κατιτις παραπανω. To εκανα πολλες φορες σιγα σιγα με το κλειδι αλλα τιποτα. Αφου σε μια φαση απο το τοσο σφιξιμο δεν πηγαινε ουτε μπροστα ουτε πισω η τηλεοραση. Ειπα να γλυτωσω καποια χρηματα γιατι μου εβγαινε στα 150 ευρω η vogel μαζι με τη δουλεια. Περιμενω σημερα το μαστορι να μου φερει μια αλλη λιγο πιο ακριβη ενα 10ρικο να την αλλαξουμε. Ακομα στο τοιχο την εχω τη στραβη και τη βλεπω και νευριαζω.Τη πληρωσε και ο ανθρωπος χωρις να φταιει για το ελλατωματικο κομματι. Αμα δω οτι δε γινεται δουλεια και με αυτη θα του δωσω το κοπο του και θα του πω να μου επιστρεψει τα υπολοιπα χρηματα (αν το δικαιουμαι) και να παω στην vogel,γιατι εχω και ενα μωρο στο σπιτι και μπουσουλαει μη με βρει καμια συμφορα. Καλημέρα, αγόρασα κι εγώ την 50KU6000 από Κωτσόβολο. Έχει θέμα στο uniformity στο γκρι. Tα μαύρα της είναι πραγματικά πολύ καλά για την τιμή της. Μου είπαν ότι μπορώ στις επομενες δύο μέρες να την επιστρέψω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι κάτω δεξιά. Σε σειρές που πιάνουν όλη την οθόνη σε κάποιες σκηνές φαίνεται. Σε ταινίες 16:9 που κόβει πάνω κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης στις γωνίες κάνει κάτι σαν vignette. Το θέμα είναι την αλλάζω ή θα πέσω σε χειρότερο πάνελ και θα έχω προβλημα με pixels ¨η θέμα στο uniformity στο κέντρο της οθόνης? Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Επίσης στη δεξιά μερία εμφανίζει κάτι σαν κάθετες γραμμές πιο σκούρες. Μπα κρατησε το.Ολοι ετσι ειμαστε πανω κατω που την πηραμε.Σε θεαση κανονικη δε φαινετε το παραμικρο να υποθεσω. Ενας στο διπλανο φορουμ με ks8000 με τη τριπλασια τιμη δηλαδη απο τη ku6000 ειχε πολυ χειροτερο πανελ.Οποτε ισως πεσεις και εσυ σε χειροτερο οπως ειπες και μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα