Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την χρησιμοποιειται και σαν οθονη υπολογιστη? αξιζει?

Για τηλεοραση τη πηρα αλλα σε 4k που την εχω δοκιμασει και για pc monitor ειναι αψογη.

Αναλογος βεβαια και το pc αλλα και τι ρυθμισεις θα κανεις.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι τοσο εντονο αλλα ουτε και πεντακαθαρο σε μενα.Δεν αξιζει να ασχοληθεις πιστευω γιατι μπορει να πεσεις σε χειροτερο πανελ.

Αναγνωρίζει το πρόβλημα η Samsung ή πουλάει τρελίτσα; Και είναι γνώρισμα μόνο των φθηνών μοντέλων ή όλων;

Δημοσ.

Αναγνωρίζει το πρόβλημα η Samsung ή πουλάει τρελίτσα; Και είναι γνώρισμα μόνο των φθηνών μοντέλων ή όλων;

Αναγνωριζει αλλα παιζει μεγαλο ρολο και τι θα γραψει ο τυπος που θα στειλει να ελεγξει τη κατασταση σου και να βγαλει φωτο,

Μπα σε ολα τα μοντελα μπορει να πετυχεις τετοια.Στο διπλανο φορουμ με τις tv θα δεις τηλεορασεις του 2χιλιαρου

να εχουν χειροτερο πανελ και απο τηλεοραση των 500 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εισοδος για το βυσμα κεραιας εχει κανα θεματακι σε αλλους;σαν καπου να βρισκει και δυσκολευετε να μπει..

η tv ειναι φτιαγμενη 1ο δεκαημερο Οκτωμβρίου και το καλωδιο πριν 10μερες!

Πως διαλεγετε ποιοτητα sto youtube app;!!

Για μενα οι μεγαλες tv που χρησιμοποιουνται στα 2 μετρα για να δεις sd ψευτο hd των καναλιων που εχουμε ειναι fail.με το upscaling γεμιζουν θορυβο...

Τωρα 4κ ριπ εδω κ 2 3 χρονια δεν ασχολουνται ta teams αλλα και τα 1080ριπ ειναι συμπιεσμενα οποτε μην τρελενεστε με τα 4κ.. θα αργησουν να ερθουν

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Ένα περίεργο πράγμα με τους ανθρώπους της υποστήριξης της Samsung. Μόνο αυτοί δε βλέπουν το έντονο dirty screen effect της οθόνης, ακόμα και σε φωτογραφίες που τους υποδεικνύω τα σημεία, σε αντίθεση με όσους έχουν έρθει σπίτι μου που τα βλέπουν αμέσως.

Δημοσ.

Ένα περίεργο πράγμα με τους ανθρώπους της υποστήριξης της Samsung. Μόνο αυτοί δε βλέπουν το έντονο dirty screen effect της οθόνης, ακόμα και σε φωτογραφίες που τους υποδεικνύω τα σημεία, σε αντίθεση με όσους έχουν έρθει σπίτι μου που τα βλέπουν αμέσως.

Doa τελος?

Δημοσ.

Doa τελος?

Έχω μέχρι την Πέμπτη. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία επιστροφής, κυρίως επειδή το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό στην πραγματικότητα και δε ξέρω αν θα μου κάτσει χειρότερο πάνελ στην τελική. Μπορεί τελικά να το κάνω, ανάλογα τα κέφια. Αν ήταν κάποιο ακριβό μοντέλο, θα την είχα επιστρέψει την πρώτη ημέρα, σε αυτήν την κατηγορία, φαίνεται ότι όλες το παρουσιάζουν λίγο ή πολύ.
Δημοσ.

Έχω μέχρι την Πέμπτη. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία επιστροφής, κυρίως επειδή το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό στην πραγματικότητα και δε ξέρω αν θα μου κάτσει χειρότερο πάνελ στην τελική. Μπορεί τελικά να το κάνω, ανάλογα τα κέφια. Αν ήταν κάποιο ακριβό μοντέλο, θα την είχα επιστρέψει την πρώτη ημέρα, σε αυτήν την κατηγορία, φαίνεται ότι όλες το παρουσιάζουν λίγο ή πολύ.

Εσύ το βλέπεις αν δεν βλέπετε κατευθείαν DOA μη το σκέφτεσαι θα το μετανιώσεις αργότερα με τα χέρια σηκωμένα και δεν φτιάχνει στο service κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εσύ το βλέπεις αν δεν βλέπετε κατευθείαν DOA μη το σκέφτεσαι θα το μετανιώσεις αργότερα με τα χέρια σηκωμένα και δεν φτιάχνει στο service κάτι τέτοιο.

Την άλλαξα τελικά σήμερα και πήρα την 49άρα 6100, την αντίστοιχη κυρτή, δηλαδή. Αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα στο uniformity, μέρα με τη νύχτα. Κανένα πρόβλημα, επίσης, δεν είχε και άλλη μια 43άρα που είδα σε κατάστημα, εκεί πείστηκα να στείλω τη δικιά μου. Ευτυχώς που δεν πετάω ποτέ τα κουτιά.

Σε ό,τι αφορά το μέγεθος, είχα κάνει μ@λακία που πήρα 43άρα. Οτιδήποτε κάτω από 50 για σαλόνι είναι λάθος. Επίσης, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει και wifi, είχα στο μυαλό μου εξαρχής να παίξω με καλώδιο και 2 powerlines που κάθονταν. Εννοείται ότι διατηρώ το καλώδιο.

Δημοσ.

Την άλλαξα τελικά σήμερα και πήρα την 49άρα 6100, την αντίστοιχη κυρτή, δηλαδή. Αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα στο uniformity, μέρα με τη νύχτα. Κανένα πρόβλημα, επίσης, δεν είχε και άλλη μια 43άρα που είδα σε κατάστημα, εκεί πείστηκα να στείλω τη δικιά μου. Ευτυχώς που δεν πετάω ποτέ τα κουτιά.

Σε ό,τι αφορά το μέγεθος, είχα κάνει μ@λακία που πήρα 43άρα. Οτιδήποτε κάτω από 50 για σαλόνι είναι λάθος. Επίσης, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει και wifi, είχα στο μυαλό μου εξαρχής να παίξω με καλώδιο και 2 powerlines που κάθονταν. Εννοείται ότι διατηρώ το καλώδιο.

Καλοριζικη και απροβληματιστη.

Tο ειχα σκεφτει κ εγω μιας και την ειχα βρει στα ιδια χρηματα αλλα με φοβησε η αλλαγη σε curved μιας και δεν

εχει κανενας συγγενεις/φιλος να τη δω λιγο παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικη και απροβληματιστη.

Tο ειχα σκεφτει κ εγω μιας και την ειχα βρει στα ιδια χρηματα αλλα με φοβησε η αλλαγη σε curved μιας και δεν

εχει κανενας συγγενεις/φιλος να τη δω λιγο παραπανω.

Πρώτη μου κυρτή είναι, δεν υπάρχει τίποτα που να ξενίζει ή να προβληματίζει, δεν είναι και μεγάλη η καμπυλότητα. Όταν είσαι στην ευθεία μπορώ να πω ότι βλέπεις και καλύτερα. 5-6 λεπτά μου πήρε να τη συνηθίσω, ως εκεί.

Δημοσ.

Ούτε η 6000 έχει σοβαρά θέματα με ομοιομορφια. Σου έτυχε το κόμματι.

Αν και γενικά οι Samsung με κυρτη οθόνη όλες φοράνε Samsung panel. Άρα ποιοτικά είναι ένα plus.

Δημοσ.

Τα reviews, πάντως, τη ψιλοθάβουν (τρόπος του λέγειν) για το μέτριο uniformity. Και για το motion.

Απο πλάσμα ερχομαι στην 6000 αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα όσο λένε.

Σίγουρα η επόμενη καλυτερη επιλογή θα ηταν η 6400 αλλά είναι και 200 ευρώ πιο ακριβή.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...