Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις επέστρεψα από κατάστημα Κωτσόβολου για προσφορά της Samsung KU6000 65αρα στα 1400ευρω. Ο λόγος που δεν την έκλεισε ο ενδιαφερόμενος είναι ότι είδε την 6400..η εικόνα είναι καλύτερη.. προσοχή όχι ότι η 6000 δεν έχει καλή εικόνα αλλά στη σύγκριση με την 64000 χάνει....

Προσωπικά βέβαια τρελάθηκα με την Lg 910v OLED TV 55αρα στα 1700 ευρώ και τη Samsung KS7500 55ara στα 1900 ευρώ. Τρομερή εικόνα είχαν και οι δυο αλλά είναι 55αρες...

Δύσκολα να επιλέξεις τηλεόραση σήμερα. Επειδή το μέλλον είναι οι OLED εγώ θα περίμενα να πέσουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να αγοράσω τότε, αν όμως την ήθελα σήμερα θα έψαχνα για την πιο φθηνή LG, Sammy,Panasonic,Sony,  Full HD για τηλεοπτικό σήμα και προβολέα optoma 141X or benq 2000 για ταινίες και ποδόσφαιρο. Επειδή ξέρω όμως ότι η λύση 2 προβολικών μέσων δεν είναι η πιο πρακτική η δεύτερη συμβουλή μου είναι για οποίον θέλει σήμερα 65αρα (για απόσταση θέασης 3μετρα +) να πάρει την πιο vfm KU6000 ή να ανεβεί πολύ στα χρήματα και να παρει την KS75000. Mε την πρώτη επιλογή δεν θα χάσει λεφτά και θα μπορεί σε 3-4 χρονιά να πάρει ανετά κάτι άλλο (OLED) και με τη δεύτερη επιλογή θα ναι καλυμμένος (πραγματικό HDR) για τα επόμενα  5 χρόνια.

Δημοσ.

Δεν προκειται να πεσουν οι oled που υποστηριζουν πληρως hdr τοσο χαμηλα σε τιμες ουτε μεσα στο 2017. αν δεν βγουν στην αγορα samsung και sony με oled δεν βλεπω αμεσα μεγαλα αλματα. Η eg910v δεν αξιζει για κανενα λογο τα λεφτα που ζηταει, οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις led, high end 4κ με hdr10 samsung

Δημοσ.

Καλημερα!

Ποια ειναι η γνωμη σας για την 50ku6000 σε σχεση με την lg 50uh635v?

Eχω την εντύπωση οτι η lg εχει καλυτερη εικονα και στα χαρτια τουλαχιστον ειναι γρηγοροτερη.. Ποια ειναι ομως καλυτερο value for money?

Δημοσ.

Αυτό από που το συμπέρανες? Από τα demo που έπαιζαν? Αν ναι λάθος. Αν έπαιζαν το ίδιο υλικό τότε θα έβλεπες άλλα. Πάραυτα τα έχουμε πει. Στο κατάστημα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν εκεί κάποια σοβαρά προβλήματα "κρύβονται". Έχουμε αναφέρθει για αυτά τα μοντέλα σε προηγούμενα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε κι εσεις προβληματα με την εφαρμογη youtube?

Και οταν λεω προβληματα εννοω να εχετε καθυστερηση οταν πατατε πανω/κατω και λιγοτερη οταν πατατε αριστερα/δεξια.

Και μερικες φορες οταν ανοιγετε την τηλεοραση και μετα την εφαρμογη youtube να σας δειχνει ολα τα βιντεο σε ενα τετραγωνο ανα σειρα και αυτο διορθωνεται αν κλεισετε και ξανανοιξετε την εφαρμογη youtube.

Θελω να πιστευω οτι θα διορθωσουν αυτα τα προβληματα μετα την επομενη αναβαθμηση της εφαρμογης youtube.

Δημοσ.

Καλημερα!

Ποια ειναι η γνωμη σας για την 50ku6000 σε σχεση με την lg 50uh635v?

Eχω την εντύπωση οτι η lg εχει καλυτερη εικονα και στα χαρτια τουλαχιστον ειναι γρηγοροτερη.. Ποια ειναι ομως καλυτερο value for money?

Η lg εν εχει ips panel οπως αναφερθηκε παραπνω και εχει καλα μαυρα. Ειναι πολυ καλη Tv.

Δημοσ.

Εχετε κι εσεις προβληματα με την εφαρμογη youtube?

Και οταν λεω προβληματα εννοω να εχετε καθυστερηση οταν πατατε πανω/κατω και λιγοτερη οταν πατατε αριστερα/δεξια.

Και μερικες φορες οταν ανοιγετε την τηλεοραση και μετα την εφαρμογη youtube να σας δειχνει ολα τα βιντεο σε ενα τετραγωνο ανα σειρα και αυτο διορθωνεται αν κλεισετε και ξανανοιξετε την εφαρμογη youtube.

Θελω να πιστευω οτι θα διορθωσουν αυτα τα προβληματα μετα την επομενη αναβαθμηση της εφαρμογης youtube.

πως διαλεγω αναλυση στο youtube στην lg?

Δημοσ.

Γενικώς η εφαρμογή δεν έχω παρατηρήσει να κολλάει. Προχτές έβλεπα 4k video στο YouTube σε πελάτη για demo και ρυθμίσεις και δεν έκανε το παραμικρό (δείτε το 4k snow Japan. Απίστευτο...).

Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού και εαν δεν λυθεί κάνε επαναφορά του SMART από το μενού δίκτυο.

Δημοσ.

Αν και δεν πιστευω οτι φταιει το λογισμικο της τηλεορασης αλλα η εφαργμογη youtube εχω κανει αναβαθμηση λογισμικου(1125) με το που πηρα την τηλεοραση και εχει απο την αρχη πριν καν κανω τις ρυθμίσεις το τελευταιο firmware αλλα συνεχιζει κανονικα και μου κανει τα παραπανω προβληματα στο youtube.

Δηλαδη εσενα δεν οου εχει καθολου καθυστέρηση(lag) στο μενου του youtube και ειδικα στο πανω/κατω?

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω τρεχω την εφαρμογη youtube πατωντας το πληκτρο smart hub και μετα επιλεγω αμεσως το youtube.

Πω μπορω να ανω την τηλεοραση να κλεινει εντελως και να μην μπαινει σε αναμονη ωστε να ανοιγει σε δευτερολεπτα.

Δημοσ.

Μπορει να ειναι θεμα της εφαρμογης τα κολληματα, κακου σηματος wifi, αργου ιντερνετ κτλ.

Οσον αφορα το "κολλημα" της ιδιας της εφαρμογης, ειχα παρει τηλ στη lg (προφανως το ιδιο ισχυει για ολους τους κατασκευαστες) και μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα του firmware της lg αλλα της google καθως αυτη ενημερωνει καθε φορα την εκαστοτε εφαρμογη αφου ειναι δικη της και την στελνει στη lg για να την ενσωματωσει στο firmware update.

Δημοσ.

Όχι δεν κάνει το παραμικρό. Μερικές φορές έχει τύχει να κολλάει η πλατφόρμα σπάνια όμως και λύνεται με επαναφορά

Το να κανει ομως καθε τρεις και λιγο επαναφορα δεν ειναι λυση ξερεις.

Μπορει να ειναι θεμα της εφαρμογης τα κολληματα, κακου σηματος wifi, αργου ιντερνετ κτλ.

Οσον αφορα το "κολλημα" της ιδιας της εφαρμογης, ειχα παρει τηλ στη lg (προφανως το ιδιο ισχυει για ολους τους κατασκευαστες) και μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα του firmware της lg αλλα της google καθως αυτη ενημερωνει καθε φορα την εκαστοτε εφαρμογη αφου ειναι δικη της και την στελνει στη lg για να την ενσωματωσει στο firmware update.

Το σημα wifi ειναι τελειο αφου το ρουτερ ειναι διπλα στην τηλεοραση και οτιδηποτε αλλη συσκευη παιρνει απο αυτο το ρουτερ μια χαρα δουλευει.

Παλι μιλατες για lg σε τοπικ που αφορα samsung τηλεοραση.

Γιατι εχετε φαει σκαλωμα με την lg ποια?

Πρεπει να ειναι στανταρ θεμα εφαρμογης απλα παραξενευομαι που αυτα τα κανει μονο σε εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...