syban Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 για εμενα που εχω απαιτηση οταν βλεπω ταινια δεν μου κανει το μαυρο που ειδα Σε ποια αναφέρεσαι ; Γιατί γράφετε για την 6000, 7000 και 8000
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Να ξερεις οτι οσες πιο πολες απαιτησεις θες ανεβενεις και σε σειρα για εσενα απο 7 και πανω θες
geopro Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τιμή 479 € Γερμανός Άραγε να είναι αλήθεια ; Την παράγγειλα και την αναμένω. 1
geopro Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τιμή 479 € Γερμανός Άραγε να είναι αλήθεια ; Την παράγγειλα και την αναμένω. Το διόρθωσαν πλέον σε Τιμή 598,99 € . Όσοι πρόλαβαν - πρόλαβαν.....
graphist83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κατι εμαθα οτι θα βγει η 49KU6400 στα 649€ για ψαχτητε.
qps Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Γεια σας..θελω να συνδεσω ενα ηχειο με jack εξοδο, στην τηλεοραση.Το προβλημα ειναι πως δεν βλεπω ουτε rca oυτε headphone υποδοχη.Εχει 2 υποδοχες που δεν ξερω τι ειναι και την οπτικη.Μπορειτε να μου πειτε με τι καλωδιο θα τα καταφερω;Ευχαριστω!!!
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δες εδώ, είχα ρωτήσει το ίδιο. Βέβαια δεν το κατάφερα όπως ήθελα, καθώς δεν αυξάνεται η ένταση των Logitech από το remote της τηλεόρασης (όπως συνέβαινε στην LE40C750), και πρέπει να σηκώνομαι κάθε φορά για να αυξομειώνω την ένταση, οπότε είναι δώρο άδωρο. Αν υπάρχει τρόπος να το καταφέρω, ελπίζω να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
qps Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αν δεν παιζει αυξομειωση απο το remote της tv δεν υπαρχει λογος.Ας ελπισουμε να γινεται παντως.
Kariajoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Γεια χαρά σας. Αγόρασα πέρυσι αυτην την τηλεόραση και προσπαθώ να την συνδέσω με ασύρματα ακουστικά bluetooth. Από τις ρυθμίσεις της δεν είναι εφικτό, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα ότι γίνεται, αρκεί να γίνουν κάποιες έξρα ρυθμίσεις από κάποιο services menu το οποίο είναι κρυφό. Βρήκα κάποιους συνδιασμούς πλήκτρων του τηλεκοντρολ που πρέπει να πατηθούν με συγκεκριμένη σειρά για να ανοίξει αυτό το μυστικό μενού. Δυστυχώς καμία από τις αρκετές επιλογές που βρήκα δεν μου το άνοιξε. Ξέρει κάποιος πως εμφανίζεται στη συγκεκριμένη τηλεόραση αυτό το μυστικό μενού ? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα