Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για εμενα που εχω απαιτηση  οταν βλεπω ταινια δεν μου κανει το μαυρο που ειδα 

Σε ποια αναφέρεσαι ;

Γιατί γράφετε για την 6000, 7000 και 8000

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας..θελω να συνδεσω ενα ηχειο με jack εξοδο, στην τηλεοραση.Το προβλημα ειναι πως δεν βλεπω ουτε rca oυτε headphone υποδοχη.Εχει 2 υποδοχες που δεν ξερω τι ειναι και την οπτικη.Μπορειτε να μου πειτε με τι καλωδιο θα τα καταφερω;Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Δες εδώ, είχα ρωτήσει το ίδιο.

Βέβαια δεν το κατάφερα όπως ήθελα, καθώς δεν αυξάνεται η ένταση των Logitech από το remote της τηλεόρασης (όπως συνέβαινε στην LE40C750), και πρέπει να σηκώνομαι κάθε φορά για να αυξομειώνω την ένταση, οπότε είναι δώρο άδωρο.

Αν υπάρχει τρόπος να το καταφέρω, ελπίζω να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αν δεν παιζει αυξομειωση απο το remote της tv δεν υπαρχει λογος.Ας ελπισουμε να γινεται παντως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά σας.

Αγόρασα πέρυσι αυτην την τηλεόραση και προσπαθώ να την συνδέσω με ασύρματα ακουστικά bluetooth. 

Από τις ρυθμίσεις της δεν είναι εφικτό, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα ότι γίνεται, αρκεί να γίνουν κάποιες έξρα ρυθμίσεις από κάποιο services menu το οποίο είναι κρυφό. Βρήκα κάποιους συνδιασμούς πλήκτρων του τηλεκοντρολ που πρέπει να πατηθούν με συγκεκριμένη σειρά για να ανοίξει αυτό το μυστικό μενού. Δυστυχώς  καμία από τις αρκετές επιλογές που βρήκα δεν μου το άνοιξε.

Ξέρει κάποιος πως εμφανίζεται στη συγκεκριμένη τηλεόραση αυτό το μυστικό μενού ?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...