Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Δεν θέλω να γίνω κουραστικός απλά τις γνώμες σας!
Θα προχωρήσω σε αγορα της KS9000 η μόνη μου ερώτηση είναι 55 ή 65 ίντσες?
(μην πάρω 55 ίντσες κ μετά το μετανιώσω, τα χρήματα δεν είναι το θέμα για την μεταξύ τους χρηματική διαφορά, αλλα η απόλαυση και η ευχαρίστηση).
Η απόσταση είναι 2,4 μέτρα.

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dropbox.com/s/mqt0orw93wssh8x/20161227_010557_2_1.mp4?dl=0

Αριστερα φλασαρισμα...

Θεωρουσα σιγουρη την αντικατασταση με νεα αφου ειναι φτηνη tv αλλα τελικα θα αλλαξουν μονο πανελ!

Διαβαζα προηγουμενα ποστ οτι το vertical banding ή bleeding υπηρχε εντονα και η ερωτηση ειναι μια...δεν το κανατε θεμα? Σε μενα δεν ειχε τετοιο προβλημα ουτε στο γκρι ,μαυρο, ασπρο αλλα εμφανισε το φλασαρισμα!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε!

Επειδη γινεται χαμος απο χαρακτηριστικα αριθμους κ κωδικους με τις νεες τβ, μπορει να καποιος που γνωριζει το θεμα να μου πει τί τηλεοραση να αγορασω;;

Διαθετω μεχρι 1000ευρο και θελω ιντσες 55-60.

Για απλη χρηση, dvd και ταινιες απο οτε tv

Oled κατα προτιμηση

Επεξ/σία από Giorgio78
Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους! Εχω τη Sony 50 W805B απο την οποια ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Την προηγουμενη εβδομαδα ωστοσο πηρα το Ps4 Pro και εχω την προθεση να παω σε 4Κ. H καλυτερη επιλογη θα ηταν να παω στην KS 7000, 55αρα αναζητω παρεμπιπτοντως, αλλά δεν ειμαι ανετος οικονομικα αυτη την περιοδο. Πιστευευτε αξιζει τον κοπο να αγορασω αυτη του θεματος, θα ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση, παντα με γνωμονα οτι αντικειμενικα ειναι παρα πολυ καλη η τηλεοραση την οποια διαθετω ή να παω πασο;

Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους! Εχω τη Sony 50 W805B απο την οποια ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Την προηγουμενη εβδομαδα ωστοσο πηρα το Ps4 Pro και εχω την προθεση να παω σε 4Κ. H καλυτερη επιλογη θα ηταν να παω στην KS 7000, 55αρα αναζητω παρεμπιπτοντως, αλλά δεν ειμαι ανετος οικονομικα αυτη την περιοδο. Πιστευευτε αξιζει τον κοπο να αγορασω αυτη του θεματος, θα ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση, παντα με γνωμονα οτι αντικειμενικα ειναι παρα πολυ καλη η τηλεοραση την οποια διαθετω ή να παω πασο;

Σε πόση απόσταση βρίσκεσαι από την τηλεόραση;

Δημοσ.

Ks7000

δε γλιτωνεις πολλα λεφτα απο την 8000 και παιρνεις χειροτερο ηχειο και πανελ, νομιζω δεν αξιζει οντως, κυριως λογω ηχειου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...